החלטתי !!!

../images/Emo178.gifהחלטתי !!!

החלטתי פעם אחת לנסות ולהיות עם אישה אחת... מישהו כבר חווה את זה ? הצעות ? טיפים ?

כל כך אוהב את הגשם ....

לא כולם אוהבים את הגשם,אבל יש משהו קסום שמביא איתו הגשם... הוא מרענן את האויר והריח כל כך נעים אחרי שהוא בא,הוא עושה חשק להכנס למיטה להתכרבל תחת הפוך ואם כבר הגענו למיטה ,מה יותר טוב לעשות את זה בשניים (או שלישיה ממממ)...בקיצור ,אני אוהב את החורף הזה... נכון שהוא קצת אפרורי וקר ולא תמיד מתחשק לצאת מהבית בגללו ,אבל אם עוברים את זה ,מממ ד"א ,גם את העונות האחרות אני אוהב...איזה כייף שיש לנו 4 עונות .... את יתרונות הקיץ מיותר לציין ... מה אתם חושבים על החורף ? ? ?

הגשם שיורד עכשיו ...

משום מה ,אותי הוא משעשע ,בא לי כמו ילד קטן להפוץ בשלוליות... לא מתאים שתהיי עצובה...

../images/Emo45.gif

חורף. חורף. חורף. ריח של גשם. קולות של גשם. ברקים. שלוליות. פוך. גרביים. סוודר. חתולים על הבטן. כלבה ברגליים. איש במיטה (אופציונלי). מרק. חמין. תנור. מקלחת רותחת להפשיר את התחת... כןןןןןןןןןן. חורף זה לגמרי כן.

לאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif

אל תעשה את השטות הזאת. באמת, זה נורא מסוכן. אתה לא יכול לדעת מה מהלך מסוכן כל כך עלול להביא בעקבותיו. עזוב, לא לוקחים סיכונים מיותרים. רבאק, אתה עלול למצוא את עצמך אפילו... אפילו..... אפילו שותה קפה כל בוקר, רחמנא לצלן. עזוב. באמת.

תשמע יא תוקע...

לך על זה ולאחר מעשה תקיעה, תחזור לתספר לי, איך היה. מי יודע, אולי אני אפילו אחליט לעשות מעשה... וואלה, איך לא חשבתי על זה קודם? הצעה...זיין לה ת'שכל, לפני התקיעה...זה מואי כייף...:) אני נותרתי בשלב הזה כך שטיפים ממש אין לי להמשך.. עלה, הצלח, זקוף קומה ויתד וצא למלאכה... אהה...אמרו לי שקשה באימונים, קל בקרב..האומנם?

למעלה