איכס

../images/Emo178.gif איכס

עכשיו אתה מרוצה נאור? כל איזור המרכז לח, מיוזע ודביק <רק לי זה נשמע כמו עלילה של סרט פורנו?
>. בטח יש לך חיוך ענקי על הפנים. ואתם, האנשים הנורמליים, יש לכם טיפים כיצד מתקררים בימים אלה?

Mיקי_

New member
מזיעים... מתקלחים.. ומפעילים מאורר

ברגעי משבר גדולים במיוחד או כהבן זוג מציק עד אין קץ (כרגע הוא במילואים ואין מי שיקפיץ לי את חשבון החשמל עם אורות דלוקים ושאר שטויות) אז.. מדליקים מזגן.

kkarinn

New member
מבחינה תרמודינמית... (אני מושפעת..)

אם תשים 4 בקבוקי קרח בחדר, ותפעיל את המאוורר, זה אמור להוריד את הטמפ' במעלה-שתיים. אני פשוט עברתי לסלון והדלקתי את המזגן, כי היום היה ממש ממש חם!

NightElf

New member
חמים ונעים ../images/Emo99.gif

אין כמו מזג אוויר חמים ונעים
כדי ללכת לים, או סתם לעשות מקלחת קרח ואז לשבת (עם מכנסיים קצרים בלבד!) בחדר, תענוג אמיתי

Benjamin Turner

New member
אפשר אחרי המקלחת גם לשבת על

מזרון של פאקיר (עם מכנסיים קצרים בלבד!), תענוג אמיתי
נאור, החלטתי שאת עבודת הגמר שלי ל-MD אני עושה עליך (מה דעתך על הכותרת "מספר הסטיות המקסימלי שנצפה עד היום באדם אחד, ואופן התיישבותן זו עם זו"?
) יחד נגיע לLancet, זה בטוח

מותר לי

New member
כותרת גרועה

וזאת בהנחה שאתה כותב על נאור, אני מכירה מישהי (השם שמור במערכת) שיש לה מספר רב יותר של סטיות וניגודים

Benjamin Turner

New member
אנחנו, האנשים הנורמליים, מתכננים

איך לבצע בנאור לבוטומיה
פרט לכך, אני עם מזגן 24/7 כבר משהו כמו שבוע (וכן, אני יודעת שחשבון החשמל הקרוב שלי יעבור את ה800 ש"ח, ולא, אין לי כסף מיותר, אך אני לא מסוגלת להביא את עצמי ללחוץ על כפתור הoff
)

מותר לי

New member
טיפ נוסח נאור

לא צריך מזגן, אפשר להסתדר עם ניפנוף דפדפות, ואין אחר כך אבק במערכת סינון אוויר

EyalPolo16V

New member
החזקתי בקיץ הקודם חודש אחד בלי מזגן

עד שהתעצבנתי והתקנתי בדירה השכורה בה אני גר, מזגן על חשבוני. אי אפשר ללמוד בלי מזגן ! (זה היה תירוץ עצמי טוב כדי לקנות)

SnoopyS*GirL

New member
מילא חם

אבל למה אנשים לא משתמשים בהמצאה המופלאה ששמה דיאודורנט?!

למעלה