אוי..

dana2909

New member
../images/Emo178.gif אוי.. ../images/Emo184.gif

נשימה הפכה להיות פעולה אתגרית, השיעולים שלי מרעידים את כל הקירות של הבית, כמות הטישואים שוברת שיאים, גלי חום וקור כמעט כמו בגיל המעבר.. אם אני אתפוס את זה שאחראי לחיידקים האלה.... חכה חכה.. כבר 3 ימים!!! אוף!

De-Panther

New member
../images/Emo12.gif אצלי כל אפצ'י קטן זה משהו מפחיד

משום מה כל האפצ'ים שלי הם ממש חזקים ולא משנה אם אני מקורר או שסתם יש לי אפצ'י זה היה ממש לא נעים כשהייתי בבית הספר באמצע שעור...

האגס 1

New member
../images/Emo4.gif

האמת - כל בן-אדם שני בזמן האחרון אומר לי שיש לו את זה. איך זה שאני לא חטפתי את זה ביומיים האחרונים כשהייתי צריך ללכת המון בקור בןי אוטובוס לאוטובוס ובין לבין כל מיני סידורים - אין לי מושג...

זו חסינות ירושלמית

אנחנו רגילים לקור
. (פעם היית חולה נורא, וכל פעם שהשתעלתי כאב לי, אז הגעתי למצב שאני חייבת להשתעל, אבל פוחדת
.) ניסיתם לחכות פעם לאוטובוס יותר משעה בגשם (אחרי רבע שעה של הליכה), כשבזמן השעה הזו אתם נאלצים לצאת מיד פעם מהתחנה, כי מישהו החליט לעשן? מוזר שאני לא בבית חולים עכשיו
.

כל השירות הצבאי שלי בחורף היה

ככה, כשחיכיתי לאוטובוסים בדרך חזרה מצריפין ובתחנה המרכזית- גועל נפש

מוכר לי... כבר שבועיים ../images/Emo4.gif

אין לי זמן לנוח בכלל, שלא לדבר על לנשום וסוחבת כבר שבועיים צינון מעצבן, שבגללו חצי מהשבועיים שאחותי וגיסי היו פה לא ממש יכלתי להתקרב לאחיין שלי וזה ממש קשה, לאור העובדה שמדובר רק בשהייה של שבועיים שלהם. איחולי החלמה מהירה לכל החולים והמצוננים

מוּסקט

New member
תאכלו ג'ינג'ר

כל יום 2-3 קוביות מסוכרות-חריפות או טרי בחליטת תה. אין לכם מושג כמה זה עוזר!

ועדיף טרי בתה, ללא סוכר. (או דבש)

עוד דברים שעוזרים: - טימין (/קורנית)- לקנות חי ולשים במים חמים. - את אוהבת חילבה? אני מכינה לי חילבה עם הרבה שום חי והמון לימונים סחוטים וכוסברה- הדבר הזה, כשזה טרי, מפיג ליחה באופן ממש פלאי! [יש צורך בבלנדר) החילבה, בין השאר, עוזר להרבה בעיות ריאות/ נשימה. זה חשוב לא לשתות או לצרוך סוכר/דבש/... בכלל!! ללעוס שום חי ולשתות מים פושרים עם לימון סחוט שלם לתוך זה. (אפשר גם טיפה פחות- אבל יותר לימון=>יותר עוזר)

אני מזדהה בחוסר רצון ../images/Emo122.gif

ישנתי שעה וחצי בלילה ואני מרגיש שהסוף קרוב
תרגישי טוב

dana2909

New member
יש לי חבר חדש

קוראים לו אקמול סינוס. זה עם הג'ל - הזוהר.
אז נכון - אסור לקחת אותו יותר מ-10 ימים. אבל מי צריך?? אחרי יומיים אני על הרגליים, היכולת לנשום בו זמנית עם לאכול / לדבר / לחיות ובכלל הפעלה של 2 הנחיריים (שימו לב, שניהם!!) זו פעולה שחוויתי רק אחרי שהכרתי את החבר החדש שלי. חברים זה דבר טוב..

De-Panther

New member
אתה מזמן לא היית כאן../images/Emo2.gif קרה משהו...

מיוחד לאחרונה או שסתם התגעגעת??

dana2909

New member
אם הייתי יודעת שזו תהיה התוצאה..

הייתי חוטפת את השפעת הזאת הרבה קודם!

גנגי

New member
למרות שעל הנסיבות דווקא חבל לי

(באופן אישי), אני נורא שמחה לראות אותך כאן, ומקווה שתבוא גם יותר קרוב אלינו.

למעלה