../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif

זו רק אני או שהשנה היתושות ארסיות באופן מיוחד????
כל עקיצה מתנפחת למימדים לא הגיונים ומכירה כבר את כל הפטנטים, המשחות והשמנים ואפילו את עזרת החתולים
והכלבים
בענין נראה לי הקיץ הזה יש מוטציות חדשות של מוצצות
שילוב קטלני ועמיד באופן חריג

irit 123

New member
יש לי פתרון ../images/Emo62.gif

שמן לבנדר. אפשר לקנות בסופר פארם, את שמה שתיים שלוש טיפות על כל רגל, או יד או מה שתרצי. הריח קצת חריף.. אבל פותר את בעיית היתושים פיקס! אני אישית מערבבת את זה עם קרם לחות ואז הריח (
)פחות חריף....

../images/Emo45.gif

מכירה את הפטנט הזה, מסתובבת קבוע עם בקבוקון שמן לבנדר בתיק, מניסיון זה מאוד מאוד מרגיע את האזור לאחר העקיצה, עדיין זה לא מונע אותן מלהתקרב אלי לפני . . .

למרות

שלא מגיע לך שאחלוק איתך
את הדרך האולטימטיבית להורדת הכמות והנפיחות אני אחרוג ממנהגי. בתוך הבית הפתרון הכי טוב זה דווקא הקטלנים הגדולים (אלו עם האור הכחול) והמטקה שמחשמלת אותם. שילוב של אלו עם טבליות נגד יתושים ואין עקיצות מחוץ לבית - ניתן לקנות אבקת ריסוס שנקראת דינופליי - היא מאוד יקרה אבל עובדת. ריסוס באופן יומי או מקסימום פעם ביומיים בסביבה הקרובה עוזר. בנוסף - היתושות המנומרות, הידועות גם בכינויין אסיאתיות מניאקיות, לא זקוקות לשלוליות מים בכדי להתרבות, מספיקה להן קצת לחות - אפילו של השקיה, אבל בכל מקרה רצוי לעשות סיבוב בחצר ולחפש מקורות מים עומדים. על הגוף הפתרון היחיד שעובד הוא סנו די בספריי - לא דביק כמו הרול און אבל כן די מסריח... ולמרות כל הכתוב לעיל - אין אפשרות השנה להימנע לחלוטין מעקיצות והדבר היחיד שעוזר הוא משחת פניסטיל, למרוח מייד אחרי העקיצה כמה וכמה פעמים ולא לגרד !!! אחרי רבע שעה בערך העקיצה נעלמת לחלוטין, בדוק !!!

ממתי

בדיוק אני זקוקה לרשות ממך או ממקורבייך בכל עניין שהוא? אל דאגה, ממש לא התכוונתי לחרוג ממנהגי באופן קבוע, תסתכלי על זה כעל שרות לציבור הרחב בנושא הדברת יתושות

יערית

New member
אני מבינה

שעוד לא יצא לך האויר מהריאות ? את מוזמנת לחזור לשקט הנפשי שלך עם עצמך, או לצאת לחופשה נעימה שתחזיר לך אויר ללא אינטריגות. ואגב, התשובה שתכתבי לי בתגובה מאד צפויה אז תחסכי ממני את המשפטים "הנה החברה שלך הגיעה ובלה בלה בלה..". ברוכים השבים:)

ברוך הכינוי

אומנם אני גרה באזור מסוכן למידי בימים אלו אך הגנות אני עדין אינני צריכה

ye44

New member
צ'מעי אין דברים כאלה

את ממש מסוכסכת עם עצמך
אני מוכן לגור באוהל עם כל ה
ברטשילד רק כדי לשמוע מה יש לאקס שלך לומר עלייך

יערית

New member
מעניין

בסביבות בלגיה נתקלתי בעקיצה מסוג אחר :)) וכלל לא היה חם, קר מעונן ושמיים בדיוק אבל בדיוק כמו שאני אוהבת }{ וולקם טו אוגוסט בישראל.

את צודקת.

והסיבה לכך היא שהתרבו בארץ יתושים מסוג חדש ״יתוש הנמר האסיאתי״. אם ליתושים שלך יש רגליים מפוספסות לבנות - זכית! הבעיה איתם שלא שומעים אותם, שום ריסוס לא עוזר. צריך לייבש מקורות מיים עומדים, ולפי מה שהבנתי הם מתרבים בשיחים. בקיצור - צרה אמיתית

למעלה