קיץ חם לכולם

BLACKit

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo23.gif

אוי קרן.. איזה נחמד שנכנסת [התגעגענו!] לא יצא לי להגיע ליצפאן, וכנראה שגם להופעה הקרובה בצוותא אני לא אצליח להגיע לצערי הרב מאוד מאוד
אני מחכה בכסיסת ציפורניים לדיסק, כמה אפשר לחכות עוד?! את האמת, זה לא משנה איזה סינגל תוציאי כי לא היה שיר אחד שלך שלא אהבתי וזה נדיר אצלי אז שיהיה לך קיץ מתוק ולא חם מדי [!] ושתמשיכי לכתוב לנו עוד הרבה שירים מדהימים ומרגשים כמו שרק את יודעת

g a l4

New member
קרן../images/Emo23.gif

תודה רבה לך שכתבת פה!
שיהיה לך המון בהצלחה בלהקה
אני כבר מחכה לסינגל החדש
ואיך זה מרגיש כשיש לך כפילה?

ג ב ש ו ש

New member
קרןן../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

תודה שבאת לכתוב לנו.. אני בטוח שכולם יאהבו את הסינגל הבא
אוהב, גבי

קקקקקקררררררררררןןןןןןןןןןןןןןןן

איזה כיף לראות אותך כותבת... אני לא אהיה בהופעה הקרובה אבל אני בטוחה שמי שיגיע יהנה. אני רק רוצה לאחל לך הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הצלחה בכל מה שאת עושה, בהופעות, ב"הלהקה" עם הדיסק (שיצא כבר בלי נדר) ובהכל... מקווה שבקרוב נוכל לראות ולשמוע אותך מתראיינת בכל מיני מקומות. ואני אישית מקווה לבוא לעוד הופעה בזמן הקרוב, אם המצב ירשה לי. אז שוב בהצלחה עם הכל ושיהיה רק טוב ותמשיכי לעשות לנו כיף ולבקר אותנו. נוף

gilishai

New member
לקרן

אמנם לא יצא לי להגיע ליצפאן בגלל החום הגבוה שפקד אותי אבל הצלחתי לראות ובאמת היית מקסימה ונראה כי יצפאן הופתע מתגובות הקהל. כמו שאת אומרת באמת הכי חשוב שתמשיכי ליצור ולייצר שירים מדהימים. יכולת הכתיבה שלך והחריזה פשוט נוגעים ללב, ובכל פעם גורמים לי לחשוב, איך היא חורזת כל כך יפה ומעניין. אז תמשיכי ואני בטח עוד אראה אותך גם בלהקה וגם בצוותא למרות שזו תהיה הופעה שלישית שלי כבר :)

איזה מאמיי

איזה מקסימההה גם אני חושבת שהכי כיף בקיץ זה ארטיקיםם. אני כבר מחכה לסינגל הבא!! טל את תעשי שוב משחק כזה שיהיה אפשר לזכות בסינגל.?

לסינגל החדש אבל משהו שונה

אני מקווה כמובן שיתנו לי סינגלים, אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. בכל מקרה זה לא יהיה חידון.. הפעם משהו אחר

למעלה