קיץ חם לכולם

../images/Emo177.gifקיץ חם לכולם

מצטערת שלקח לי הרבה זמן לכתוב שוב.היינו בחזרות על "הלהקה" שלא נגמרו ועכשיו עלתה ההצגה ויש לי זמן לחזור להתעסק בדבר שהוא בעצם עיקר חיי- המוזיקה. התרגשתי מאד לראות כ"כ הרבה מהאנשים המקסימים של הפורום ביום ראשון ביצפאן. זאת היתה ההופעה הראשונה שלי בטלויזיה ומאד עזר לי שבאתם לשמוע לעודד ולהיות איתי. אולפן זה דבר מאוד סטרילי ולא חי ואתם גרמתם לי להרגיש כמו בהופעה, ולשיר את איתי בשבילכם ולא בשביל מצלמות או צלמים. בתקופה הקרובה אני מקווה לחזור קצת אל הפסנתר ולכתוב שירים. זה הדבר הכי חשוב בעצם. יותר מכתבות בעיתונים, וראיונות בלטלויזיה. הסיבה שבעצם בגללה אני בכלל קיימת בשבילכם היא השירים שכתבתי והשירים שאכתוב בעתיד, ולכן זה הזמן הטוב ביותר בשבילי להתרכז בעיקר. הסינגל הבא יצא להדפסה ובקרוב נשחרר אותו לרדיו אני ממש מקווה שתאהבו אותו כמו שאני אוהבת אותו. זה שיר שהולך איתי כבר די הרבה זמן ואני מרגישה שבשבילי, לשחרר אותו לעולם ולתת לו להסתובב חפשי באזניים של אנשים ואולי, אם יהיה לו מזל, בפה ואז הכי חשוב בלב, זה הדבר הכי מרגש שיכול לקרות. רציתי להחליף שם משתמש אבל קרן פלס כבר תפוס... מצחיק לא? אולי מסתובבת כפילה שלי אי שם בעולם ומוציאה שירים כמו "דצמבר" "לכאן" "ואתה" ואולי "הקיץ הראשון שלי לבד" זהו, אם כבר מדברים על קיץ אני מאד אוהבת בקיץ קרטיבים ומיץ פירות ועכשיו לפני השינה מחכה לי בפריזר ביס אחרון מקרטיב מלון. אז המון נשיקות בטעם תות-בננה-תפוז ותהיו רגישים זו הדרך היחידה לחיות באמת
אוהבת קרן

MAIKY22

New member
אוי קרן קרן!

במקרה נכנסתי לפורדם שלך וקראתי תהודעה שלך ואת פשוט מקסימה! בהצלחה מתוקה בדרכך! ח``ח עצבני ביותר על ``ואת`` ועל ``לשם``! את איתי קצת פחות אהבתי כי היה לי את איתי שלי שמילות השיר לא נוגעות בסיטואציה שהייתה לי איתו.אבל שיר יפה גם כן! מוכשרת!בהצלחה ב`להקה`!אה כן אני כותב שירים ואולי יום אחד גם אשלח לסקעת או למסיקה או אפילו לך שירים מפרי עטי דמיוני ולבבי! (זה בהנחה שמישהו ישתין לכיוון שלי...חחח). אז זהו מתוקה.תפציצי ברדיו.אני אהיה בצד השני מאזין לך! ביי

אל ייאוש..

אם קרן היתה מתייאשת בהתחלה, לא היינו זוכים למוזיקה כ"כ נפלאה היום

hilali1

New member
לפעמים - הייאוש נעשה יותר נוח

ודווקא מתוך ייאוש לפעמים קורים הדברים הכי טובים...

look away

New member
הצלחת להתחבר ../images/Emo13.gif

שיהיה לך המון בהצלחה עם הלהקה
ותודי שהייתה אחלה של הופעה לאיתי פרל אתמול
והינה הסירטון לפורום כמה מילים מקרן פלס
http://www.file2host.com/9867214 מקווה שהלינק עובד.. יום טוב

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמהממת../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אממ מתי זה צולם
אתמול

look away

New member
אתמול../images/Emo12.gif

בהופעה של איתי פרל בירושלים .. קרן היתה חלק מהקהל. אז ניצלתי את ההזידמנות

קרן../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

רק אתמול קראתי מה הכינוי שלך בתפוז ולא הבנתי למה לא קוראים לך קרן פלס
לא נורא, אני מאוד מאוד מאוד מאוד מעריצה את כשרונך האדיר בכתיבת שירים
הכי אהבתי את איתי ולשם של מירי מסיקה, אבל אני מצפה בקצא רוח לסינגל החדש ובעיקר לדיסק שאני בטוחה ששניהם יהיו מדהימים
אני מקווה שתהני מהקיץ החם הזה
ירדן

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif(../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif)../images/Emo15.gif

היי קרן טב אז רק רציתי להגיד (עכשיו כשאני רגועה
) שאת פשוט מקסימה וחמודה ומהממת. המון המון תודה לך על הכל
אני מתה לשמוע את הסינגל הבא כבר חחחח "דצמבר","לכאן"...חחח חזק ביותר הווו קרטיבים
בהצלחה עם הלהקה
אוהבת המון, רייצ'ל (רחלי)

hilali1

New member
מצחיקה...../images/Emo6.gif ../images/Emo135.gif

שיהיה בהצלחה. מחכים ומצפים לסינגל הבא ולאלבום. קיץ נעים וקריר שיהיה.
הילה

perrinat

New member
"דצמבר"...../images/Emo6.gif

מחכה כבר שיצא הסינגל הבא
בהצלחה בהופעה ביום שבת

למעלה