סיבוב 7!

NiKi†a

New member
../images/Emo177.gifסיבוב 7!

Showbiz: (מי שלא מכיר כי לא יצא לזה קליפ- כאפה עצמית
). בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

eternal itch

New member
אני רוצה!

Showbiz: בחמשת המועדפים שלי? לא, אבל בהחלט בין 5 המועדפים באלבום בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: האמת שהליריקה היא הצד החזק של השיר אז קשה לי להתמקד... אם אתם מתעקשים: "they make me, they make me scream your screams". זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ווסטלייף? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: האמת שקשה לי לחשוב על מישהו אחר שר את השיר הזה... אולי גירסה של Bush? לדעתך, השיר דיכאוני? כן, הוא די דיכאוני, אבל ככה אני אוהבת את השירים שלי
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן, אפשר לומר, למרות שבאותה מידה הוא יכול להתייחס לעוד כמה דברים בחיים. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא, SHOWBIZ זה אחלה שם דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אין לי טראומות המתקשרות לשיר חוץ מהעובדה שהשאלה הבאה גרמה לי להגיע להכרה ששכחתי מה השיר הזה מזכיר לי... השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? השיר הזה הזכיר לי פעם שיר אחר ואני לא זוכרת איזה שיר זה היה! זה נורא מתסכל!

NiKi†a

New member
אני :)

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- קרוב :) בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- לא המשפט המועדף בשיר: Controlling my feelings for too long זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: Green day זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Linkin park לדעתך, השיר דיכאוני? כן שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא- לא יודעת..פסדר כזה. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא- כן אם כן, באיזה שם? Crawling In The Dark (מושפעת שכמותי P:) דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי משו מיוחד השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?-
שלג...מכיוון שפעם חשבתי שקוראים לשיר Snowbiz

gloria23

New member
אני

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא- אממממ אני אוהבת את השיר אבל כנראה שהוא בחמשת המועדפים בשואוביז ולא בכלל בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- לא המשפט המועדף בשיר: unforcing our darkest soul unfoald זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אמממאמינם.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: the ordinary boys לדעתך, השיר דיכאוני? כן שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא- לא כל כך הבנתי את הקשר היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא- כן אם כן, באיזה שם? מאיפה לי...אבל השם של שירן נחמד:) דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת.. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?- את ההופעה המצחיקה שאירנה פעם דיברה עליה (ד"א איפה היא וגם איפה רם?) שמת'יו זורק את הגיטרה למים...

Franz Ferdinand

New member
mine

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא - לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא - ממש ממש לא!!! המשפט המועדף בשיר: Visions of greed you wallow, Rhythms of greed you wallow זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - דידו זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - פלאסיבו לדעתך, השיר דיכאוני? - לא ממש... אולי יש רעיון דכאוני מאחורי זה אבל אני לא ממש מתחברת אליו... שם השיר מתאים לתוכן שלו? - כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? - לא ממש, אולי משהו אבל לא עולה בדעתי עכשיו שם שמתאים... דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע - כלום השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? - גם כמו דורית-ההופעה ההיא שראיתי במחשב... (ואני פה פשוט הייתי חסרה בשבוע האחרון...)

Franz Ferdinand

New member
הגבתי גם לכל השאלונים של השירים

הקודמים פשוט הם לא קפצו... בהתחלה לא הבנתי למה ואז קראתי ב"עזרה" שההודעה שזה הודעתי משורשרת צריכה ליהיות בתוקף של 72 שעות... נחמד לדעת ^_^

למעלה