|
המ... ציור?

שסק לבן

New member
|../images/Emo177.gif המ... ציור? ../images/Emo3.gif

רציתי לשתף אתכם בציור שציירתי וצבעתי בצייר... הציור מוקדש להונטר (לא חשוב שיש לו את זה כבר
) שיש לו היום יום הולדת
מזל טוב, הונטר!

nolee232

New member
הציור נראה מוכר...

התמונה שאני עכשיו מציירת זה לא המקור?

שסק לבן

New member
ידעתי! ידעתי שתשימו את המקור!

כן, זה נתן לי את הרעיון הכללי לציור... כן, אין לי מחשבה יצירתית. וכן, זה לא ממש דומה למקור. אבל זה לא בדיוק היה אמור להיות זהה למקור. רציתי להוסיף לזה קצת ייחודיות, ויש כזו. ונכון שהמקור יפה יותר, אין מה להשוות

nolee232

New member
לא נורא גם אני לפעמים לוקחת רעיונות

מציורים קיימים וזה לא אומר שהציור פחות טוב... אני אוהבת את הציור ואני אהבתי את העיניים של מיילין..

moon flower

New member
../images/Emo41.gif סוגוי ^^

נאם.. אפשר לנצל נושא..? PP= (פשוט שלחו לי סריקה של ציור שרציתי לסרוק ממזמן [הסורק שלי לא עובד -_-"] ולא ממש נוח לי לפתוח טופיק חדש ^^;;) רק שהם יצאו דיי עקומות פה >.> (בציור של שסק הכוונה) עוד 3 דקות ביקורת בונה בינתיים, אני רוצה ביקורת בונה על שלי ^^;;

moon flower

New member
../images/Emo41.gif ועכשיו לביקורת >.>;;

אוקיי, זה בהחלט דומה למיילין ^^ לטומויו לא כ"כ PP= מה שהייתי מציעה זה להשתמש בעיפרון יותר ^^ (ואני יודעת מה זה אומר -_- לוקחת פי 10 יותר זמן אבל יוצא פי 100 יותר יאפה..) אם כבר הצללה- אז על הכל.. גם שיער, גם פנים, ידיים, הכל.. ולא רק קפלים =\ הציור עצמו יפה מאוד ^^ יש כישרון, קצת אימונים וזה יכול לצאת ממש יפה!

שסק לבן

New member
אהמ,

יש לי את הציור בעיפרון, אני יכולה להעלות אותו כאן... אני רק צבעתי את זה בצייר. ואגב, לצייר בצייר זה יותר קשה מלצייר בעיפרון. ואמ, אני לא יודעת להצליל, אז נמנעתי מזה כמה שיותר (רק במקומות שזה היה הכרחי נאלצתי להצליל) בכל מקרה, למה תמיד להיות ביקורתיים? לא ביקשתי ביקורת. כשזה הוקדש וכל זה, כי אז זה מפחית מערך הציור. אז במקרה הזה הביקורת לא במקום
והנה הציור

haunter

New member
צייר שולל מראש את כל היתרונות של

ציור בעפרון. לכל אופן ציור יש את היתרונות שלו. כאן במיוחד עשית עבודה נורא מדוייקת עם הצביעה בצייר (העיניים והתלבושות בעיקר)

moon flower

New member
../images/Emo41.gif שאלה מטופשת- אז למה אתה לא

מפרסם את הגרסא עם העיפרון..? 0.0 לדעתי זה הרבה יותר יפה ^^ אוטומטי אני כותבת ביקורת.. זה לא לפגוע.. זה בא לשפר.. =\ אני לא נפגעת אם מבקרים אותי על משהו.. אני מנסה לשפר, זה לא כזה גרוע.. באיחוד כשאני מנסה לפרגן כמה שיותר כי אני לא רוצה שיחשבו שהציור לא שווה- כי הוא שווה המון והוא מאוד יפה בכלליות..

שסק לבן

New member
*את

ולא פירסמתי את הגירסה עם העיפרון כי התחשק לי לפרסם משהו עם קצת צבע לשם שינוי
בכל מקרה, אני לא נפגעתי או משהו כזה, פשוט ההערות לא כ"כ התאימו
ואני יודעת שיש מקום לשיפור ושזה לא מושלם, אבל אין לי כוח לתקן

moon flower

New member
../images/Emo41.gif חח, יוקאטה ^^;

נאם.. אז אין מריבה, כן..? >.> פעם הבאה אני אזכר לחטט בכרטיס האישי שלך לפניי שאני כותבת את ההודעה >.>

moon flower

New member
../images/Emo41.gif מה את עושה ערה בשעות כאלה..? P=

חוליגנית.. יש לך מסנג'ר..?

haunter

New member
אני מקווה שזה לא היה מאוחר מדי מכדי

להתעורר לסאקורה..!

למעלה