הודעת מרד!!!...

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifהודעת מרד!!!...

כמו ששמתי לב..סנופקין נהפך להיות "אליל הפורום"..דבר שממש לא מתקבל על הדעת!..מילא מר המיולין..אבל סנופקין?!..כאילו..דיי..הבנו שאתם מתים עליו..ושהוא שקסי חתיך כוסון אדיש סטלן מעשן סמים וחושב שעמק המונמונים הוא עמק הזיות..דייי..מספיק..מספיק לפתוח כל שניה הודעה על "כמה שסנופקין כוסון"..זה כבר ידוע..תנסו להתרכז ביותר דמויות מהעמק במקום לפתוח כל שניה הודעות על סנופקין..ואם יש לו חברה או שהוא סתם גמד גינה ירוק עם אף ענק..דייי... (רק המיולין יביא שלום...)

mayaaa4

New member
חהחהחהחהחהחה

סנופקין הוא באמת אליל הפורום.. ולא אכפת לי אם הוא גמד גינה עם אף ענק... סנופקין כוסון.. וזה מה שחשוב! ולמה זה מטריד אותך? אתה לא חייב להגיב להודעות על סנופקין..

mayaaa4

New member
חחחח

:) מאי היא מתוקה.. אבל סנופקין כוסוני.. חחח מה יש לכם נגדו?... אתם לא חייבים לאהוב אותו, או להגיב להודעות עליו

נצל"ש: היה לנו היום מגמת דרמה

והמורה שאלה איפה תרצו להיות עוד 10 שנים ואז אני עניתי לה: בעמק המומינים חחחחחחח איך כולם צחקו...

mayaaa4

New member
חחחחח ענק

היום היה לנו יום מגמה באומנות, וכל אחד היה צריך לפסל משהו ואז הכיתה הייתה צריכה להגיד מה זה.. חברה שלי פיסלה נמר רוכב על דג או משו כזה.. [ כן, היא מאוד מוזרה..] ומישהו שאל אם זה מומין.. נשפכתי..והוציאו אותי מהכיתה.. אבל זה היה שווה את זה..

אביחי 33

New member
../images/Emo27.gif

אני לא חושב שפותחים כבר הודעות חדשות עליו, אם כבר מיש'ו מצטרף אז הוא מציין את זה, לא נתקלתי בזה בימים האחרונים. וגם אם כן, בואו נלמד להבליג
זה יאחד את כולנו יותר

למעלה