ביעותי לילה

קייס

New member
../images/Emo177.gifביעותי לילה

אנחנו כבר לא יכולים יותר כבר שבועיים אנחנו לא ישנים אשמח לקבל הצעות לפתרון איך להעיר אותה כשהם מתחילים

talyeled

New member
ראיתי פעם תכנית על זה בטלויזיה

שם הילדה הייתה "מתעוררת" כל פעם בשעה קבועה עם ביעותי לילה. והציעו להם להעיר אותה קצת לפני שהשעה הזו הגיעה. כשהרדימו אותה אח"כ כבר לא היו ביעותים. ממה שהבנתי (ושוב, אני ממש לא מומחית. רק ראיתי משהו על זה בטלויזיה), אי אפשר להעיר אותה אחרי שהביעותים התחילו, וצריך לחכות שהם ייגמרו. בכל מקרה, שולחת חיבוקים ומאחלת הצלחה.

MotheRonit

New member
בת כמה היא ?

אני זוכרת שמה שלי עזר זה רגע אחרי שאבא היה בא ויושב איתי עד שנרדמתי ואפילו אחרי (..כי הוא פשוט נרדם
) להדליק אור קטן ולהראות שהכל תקין לתת כוס מים ולאחר מכן בקצב שלה להירדם שוב עם מחשבות טובות -לא ללחוץ לישון כי אתם מתים לחזור למיטה |לילה| ושיהיה לילה טוב ושקט

Shirali2

New member
גם שירה בגיל של ביעותי הלילה. הגננת

שלה המליצה לתת לה לבחור בובה / דובי שאיתו היא תישן ולתאר לה איך הוא ישמור עליה כל הלילה ויחבק אותה (ושירה תמיד מוסיפה "וגם אני אחבק אותו"..) וככה היא הולכת לישון בתחושה של ביטחון. אצלנו לפחות זה עבד. שווה לנסות... אם מדובר בילד גדול יש ספרים בנושא שאפשר לקרוא איתו כדי להעלות את הנושא ולפזר פחדים וחששות.

קייס

New member
היא בת שנה

לא יודעת עד כמה ההסברים יעזרו אבל אני אנסה

Shirali2

New member
מאוד מוקדם לביעותיי לילה.... נשמע

יותר כמו משהו אחר... אולי תולעים? כשהיא מתעוררת היא מקפצצת ושום דבר (אוכל, מוצץ, חיבוק) לא מרגיע אותה? שווה לבדוק באזור פי הטבעת אם יש תולעים (חוטים לבנים דקים וקטנים). אם כן זה מאוד מציק וטיפול תרופתי קצר פותר טוטלית את הבעיה.

למעלה