townloner

New member
../images/Emo176.gif

אז באבטיח יש רק טעות אחת בשירים של רונה. לא יכול להיות שזו היחידה, נכון? מה הטעויות שלכן? שלי ממש מביכה. הייתי בטוחה ש"זה שיר ערש עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער", זה בעצם "זה שיר ערש עתיק וקודר, שלהמה יפה לתינוק שתמיד נשאר ער", וחשבתי לעצמי ששלהמה זה בטח איזה שם של יצירה מורכבת. אזהו, שלא.

townloner

New member
זה לא תמיד קשור ../images/Emo68.gif

כך יעיד זה שחשב ששלומי שבן שר "אל תדברי אמהרית"..

רעוּת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ROTEM30035

New member
חזק

אל תדברי אמהרית, אל תדברי אני וה-זה שלי.. לא אוהבים אמהרית אל תדברי אמהרית אל תדברי לי לקח שנים להבין מה קשור "התחת שלי" בשיר "טוב לי" של רוקפור. עם רונה מעולם לא היו לי בעיות בנושא הזה... היה לי רגע של "מה עבר על הבחורה?" כששמעתי את אהבה מופרעת לראשונה "שמתי ליפסטיק על האף, וקיסמים באוזניים..." ניסיתי לדמיין את רונה בצורה כזו, וזה היה כרוך בחליפת משוגעים אח"כ הבנתי שרחל חלפי כתבה את השיר ונפסקו התהיות.

?

קחי אותי איתך תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך הוא מטפטף לאט היא אמרה ובעיניים פקוחות ישנות אפשר להגיד לזה לא הקול שקורא לי חוזר את לא יודעת כמה היא אמרה כמה אוויר אני צריכה בשביל לנשום כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום הקול שקורא לי חוזר הלילה נמתח השיר מתקצר זה שיר ערש עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער הקול שקורא חוזר הלילה נמתח השיר מתקצר

למעלה