מממאיה35

New member
../images/Emo88.gif שרשור "על השולחן"../images/Emo88.gif

יאללה לשרשר - מי מרכיב מה, כמה חלקים וכמובן תמונה

מממאיה35

New member
גלגל המזלות,2000, רוננבורגר

המסגרת הפנימית כמעט מורכבת, יש כמה אי התאמות שצריך לסדר אבל אין לי כח להתעסק עם זה. אתמול התחלתי להרכיב את המסגרת החיצונית - כל החלקים אותו דבר ושחורים. למעשה יש שתי שורות כאלה בכל "למעלה ולמטה" - שורה אחת של חלקים "רגילים" שחורים ושורה אחת של חלקי מסגרת שחורים.
התחלתי ונתקעתי, גיליתי שתי אי התאמות אז עזבתי.. כשאסיים את זה - ילך קלי קלות

shely50

New member
אני, אני, אני...../images/Emo178.gif

אחרי שבוע וחצי של מחלה. מתה להעלות תמונות של היאוש שהתחלתי להרכיב. רק מה? שכחתי איך להקטין את התמונות! מישהו יכול להסביר לי (שוב...)? מבטיחה אח"כ להעלות המון תמונות...

123נעמי

New member
אז ככה....../images/Emo9.gif

תפתחי את התיקיה עם התמונות דרך המחשב שלי לחיצה על הכפתור הימני בעכבר על התמונה הרצויה עולה טבלה פתח באמצעות (open with) microsoft office picture manager נפתחת תוכנה עם התמונה בתפריט העליון - עריכת תמונות נפתח חלון בצד - דחוס תמונה סמני את הנקודה ליד - דפי אינטרנט אישור תני שם לתמונה וצאי בלי לעשות שמירה עכשיו יש לך תמונה רזה
בהצלחה רוצים לראות תמונות

shely50

New member
תודה, נעמי, אבל...../images/Emo7.gif

אין לי את התוכנה הזו - microsoft office picture manager יש לך מושג איך אני מתקינה אותה, ו/או איך לעשות את זה בדרך אחרת?

123נעמי

New member
לצערי לא ../images/Emo7.gif

אין לי מושג איךך מתקינים אותה זה בא עם הוונדוס xp שניה לפני ששלחתי את ההודעה שלי כתבת שמצאת דרך. לא הולך לך איתה?

r i c k i

New member
מציצה פה מדי פעם ויש דרך פשוטה

ויעילה: תעלי את התמונה לצייר, בסרגל למעלה לכי image תבחרי את האופציה השנייה stretch/skew ותקטיני את האחוזים של האופקי והאנכי. אני בדרך כלל מתחילה מ-50 50. אחרי ההקטנה את שומרת (עדיף בשם אחר, כדי לא לדרוס את התמונה המקורית) ובודקת כמה זכרון לוקחת התמונה החדשה. אם גדול מדי, הולכת ומקטינה שוב, הפעם בצעדים קטנים יותר, נניח ל-80 80 כי ה-100% עכשיו זה ה-50% מקודם. בגדלים כאלה גם שינוי קטן מאוד מקטין משמעותית את גודל הזכרון, אז אין צורך להתפרע. בהצלחה לך ולכל המפזלים.

ssyוM

New member
אני מקטינה עם Picasa

ניתן להוריד בחינם ... תעשי עליה גוגל

123נעמי

New member
כרגע עובדת על "הבארוק"

1000 חלקים באיכות לא מי יודע מה
מאוד מתגעגעת לפאזל החיים אני גומרת את זה ואני חוזרת לפאזל הגדול. מחכה לי החלק העשיר בחיות. צריך למיין 6000 חלקים
למה הפאזלים לא מגיעים ממוינים מהמפעל? ממש לא בסדר. לא נורא - שווה כל רגע

מממאיה35

New member
עצומה ../images/Emo8.gif

לפאזלים ממויינים! בדרך חשבתי גם על עצומה לפאזלים מורכבים, אבל זה כבר מוגזם, לא?

123נעמי

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חשבתי כשכתבתי את ההודעה על פאזלים מורכבים
ועכשיו אני חושבת שזה יכול להיות רעיון לא רע. במקום פאזלים להרכבה - פאזלים לפירוק הפאזל יגיע מורכב ואנחנו נפרק.
מה שבטוח - לי לא תהיה בעיה עם זה

ואני באמצע זה../images/Emo26.gif

בנתיים כמעט סיימתי את המסגרת המוזרה והתחלתי את החלק הפנימי... נראה לי קצת יותר קשה ממה שחשבתי. זה פאזל אלף חלקים של חברת גמבו. האמת שאני לא כ"כ מרוצה מאיכות החלקים... קשה לדעת אם יש חיבור אמיתי או לא.

sivosh

New member
אותה בעיה שלי יש עם הפאזל שלהם

1500 חלקים ונשאר לי רק 30 הבעיה שכולם באותו צבע וזה פשוט לא מסתדר! התייאשתי ממנו ואני עושה עכשיו של 1000

gk3

New member
../images/Emo9.gifחזרתי ../images/Emo6.gif

היי כולם, חזרתי אחרי כמה חודשים נטולי פאזלים.. לא היה קל בלעדיהם. קניתי היום סוף סוף פאזל חדש - צירפתי תמונה. (מצטערת על האיכות - זו המצלמה של הסלולארי שלי...) התחשק לי הפעם תמונה רומנטית, וזו מצאה חן בעיני, השדרוג היחידי יכול היה להיות אם היא הייתה יותר מ 1000 חלקים. נו טוב... האמת שהמחירים בארץ די מעיקים - גבוהים... מישהו קופץ לארה"ב אולי ?
עכשיו אני רק צריכה להצליח להתאפק עם הפאזל עד ה - 15 ליולי בסביבות אחת בצהרים - אז אני אהיה אחרי מבחן סיום קורס שאני עוברת ואהיה סוף סוף פנוי לזה....רק עוד 19 ימים וחצי

האדרים

New member
פאזל ראשי: הקפלה הסיסטינית - 3K , אדוקה.

מתקדם לאיטו
הקצב שלנו ירד לאחרונה: לפעמים יושבים בשבתות ... בשולחן הסלון: פאזל כלבים פנורמי של קלמנטוני - 1,000, גם הוא יושב רוב הזמן לבד ( פרט ל
ה שלנו שמארחת לו חברה...) החופש הגדול בפתח. הילדים יהיו בקייטנות / סדנאות קיץ. בין לבין אולי נפתח פאזל צבעוני וקליל בשבילם... לגבי תמונות, כרגיל, אולי נעלה מתישהו ...

פ א ז ל

New member
חלק שלישי מתוך שישה ../images/Emo13.gif

סיימתי 2 חלקים מהפאזל ואני עכשיו בעיצומו של החלק השלישי כל שקית 2200 חלקים אז למעשה הרכבתי כבר יותר מ-5000 חלקים
תמונות מההרכבה יצורפו בהמשך

למעלה