The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo176.gif The Silent Weekend ../images/Emo176.gif

כמה דברים;
לא יודע אם שמעתם (ומן הסתם שמעתם, זה מופיע בכל חור), הארי פוטר השביעי הולך לצאת בשבת הבאה, ואני ממש מפחד מספויילרים וכאלה, שיש סיכוי טוב שיצוצו באינטרנט אפילו כבר עכשיו (בכל זאת, שבוע מראש), לכן, החל ממחר ועד תחילת השבוע הבא (כלומר, בסביבות ה-22 לחודש) לא אהיה בפורום (או באינטרנט בכלל
). אולי לחלקכם זה נראה מפגר, אבל לא ממש אכפת לי.
שבוע לפני שהספר השישי יצא גיליתי ספויילר די גדול וממש לא בא לי שזה יקרה גם הפעם.
לבקשתכם, רשימת המציפנים:
(31) LadySilkworm (33) PerfectSP (36) ZuLi90 (39) danduuu (44) ATWA (56) TheImpactBoy (77) אטומיק בייגל (79) Ice Queen 7 (104) Cry For The Moon (111) Amir Noy (114) אזירפאל (122) taroboy (145) Liquid Dreams
(150) The Phantom Agony
(256) מגרש השוודים
(כל הכבוד
) איזה הפרש בין שני המקומות הראשונים.
ודבר אחרון - השאלון כמובן: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין ושבוע מהנה.

אזירפאל

New member
אני ../images/Emo26.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Truth Beneath The Rose. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל החדשים של אפיקה, אבל בעיקר- The Obsessive Devotion Chasing The Dragon Living A Lie Safeguard To Paradise Sancta Terra וגם - Radiohead - Go To Sleep Radiohead - Mysamatosis אלבום השבוע: Epica - The Divine Conspiracy כמובן. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Living A Lie. דבר טוב שקרה השבוע: לונה פארק, ציונים ועוד כמה דברים קטנים. דבר רע שקרה השבוע: לא זוכר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הארי פוטר!&%$ (מה, נחשב שבוע הבא
) אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: אכלתי הרבה אוכל סיני השבוע.
ספר השבוע: הארי פוטר וגביע האש (כן, אני פוטריסט כבד, תהרגו אותי
). סרט/סדרת השבוע: ראיתי אתמול את שרק 3... לא משהו. תמונת השבוע:

danduuu

New member
רקיחאליחלהעשדרעק

שיר/י השבוע של ווית'ין: המ לא יודעת
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Paramore-Misery Bussiness וכל מיני של 30STM אלבום השבוע: 30STM-ABL מה את/ה שומע/ת עכשיו: ש-ק-ט דבר טוב שקרה השבוע: יש לנו פורום
, אדווה, ענבלירון, בריתה דבר רע שקרה השבוע: כל מיני משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המועד ב' במת' אתר השבוע: תפוז והאתר הרשמי של 30 מאכל השבוע:פיצה ולחם שום בסבארו
ספר השבוע:-- סרט/סדרת השבוע: סרט-שרק 3
ענק! סדרה-מגרש ביתי וגיבורים. תמונת השבוע:כפרעליה

PerfectSP

New member
30STM....../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ABL זה שיר יפה...
וואי,ואיזה יפה התר הרשמי!!D: אבל פארמור לא אוהבת

Ice Queen 7

New member
רעיון טוב, לא להיות באינטרנט

הבעיה רק שאני מחכה לעברית וזה אומר לא להיות באינטרנט עד סביבות חנוכה- מה שלא ממש אפשרי
אני פשוט אצטרך להזהר ;; שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Beauty of the Beast אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: קרקורי בטן דבר טוב שקרה השבוע: מפגשציצ D:::: דבר רע שקרה השבוע: לאדעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד סוגשל מפגשציצ D: אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: שניצל טופו ספר השבוע: פנדורה/אן רייס סרט/סדרת השבוע: הבורר, עמוק באדמה (כי עוד לא ראיתי אחים ואחיות השבוע :X) תמונת השבוע: זוער שלחה, נראה לי ס:

ZuLi90

New member
חחחח

מה אני ברשימת המציפנים?! קווללל!! שיר/י השבוע של ווית'ין: forsaken. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: supergrass- alright חח נזכרתי בהם ^^ אלבום השבוע: ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: In Perfect Harmony דבר טוב שקרה השבוע: הלך לי טוב בגרות באנגלית :) דבר רע שקרה השבוע: המורה שלי לגיטרה טס לשלושה שבועות לחו"ל... , ומה עם הלימודים שלי עכשיו!? :( משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בע"ה אני אמצא עבודה לחופש... אתר השבוע: עה?!... אמממ www.anonymous.org.il מאכל השבוע: מממ אבטיח עם גבינה בולגרית ... D: ספר השבוע: האלכימאי... :) סרט/סדרת השבוע: לא רואה טלויזיה... חח :p תמונת השבוע: כשתפוז יבטלו את ההגבלת מקום של התמונה דברו איתי...

PerfectSP

New member
עקפת אותי בשלוש הודעות!אני לא אתן לזה לקרות

שוב! חס וחלילה! ררר!!!!!!!!!!!!!IPH....אני כל כך מאוהבת בשיר הזה....
אבטיח עם בולגרית...XDDD הדבר הכי מוזר שאכלתי עם אבטיח זה שוקולד נמסP: באיזה חתונה של אלוהים יודע מי,ובת דודה שלי המוזרה,הביאה לי אבטיח עם שוקולד חם ונמס על זהXDD אבל שוולד לא תמיד עושה לי את זהP:

ZuLi90

New member
חח לא תצליח לעקוף אותי...

אני אוהב תפורום הזה יותר מידיי!

ווהו מקום ראשון!../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא ממש שמעתי אותם השבוע, אבל אם מתאמצים אז פורסייקן.. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: epica-fools of damnation. השיר ממש גדל עלי אלבום השבוע: epica- the divine conspiracy מה את/ה שומע/ת עכשיו: epica- fools of damnation ( חחח אחרי כל מה שאמרתי עליהם
) דבר טוב שקרה השבוע: הזמנתי כרטיס לנייטוויש! ווהו! דבר רע שקרה השבוע: הממ שום דבר מיוחד.. אבל הוא עדיין לא ממש נגמר
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי שמץ.. (זאת אומרת יש לי, אבל עזבו
) אתר השבוע: אני חושב שתפוז מאכל השבוע: מנה חמה
ספר השבוע: לב כלב- מיכאיל בולגקוב סרט/סדרת השבוע: אבודים תמונת השבוע: אין שום דבר :]

למעלה