la copa america

trigotrigo

New member
חוק נגד ישראלים?

אתה זוכר איך גרמניה התחילה? זה בהתחלה היה חוק פה, חוק שם.. אחר כך ממש סמינר שלם של חוקים.. ורק אחרי 6 שנים של כמעט, זה הגיע.

eyalpolan

New member
אם אי אפשר להכניס ישראלים...

אין שום חוק נוסף שהם יוכלו להעביר שקשור לישראלים בונצואלה \= בוא לא נשווה בין האנטישמיות של גרמניה לאנטישמיות של ונצואלה. אגב, לא בדיוק מדובר באנטישמיות. גם אמריקאים לא יכולים להיכנס לונצואלה, בגלל "מדיניות הכיבוש". זו יותר מחאה, ויש הבדל גדול בין המחאה (המוגזמת) של ונצואלה לאנטישמיות של גרמניה הנאצית ואין מקום להשוואה.

trigotrigo

New member
בוא לא נשווה, כולי כולי,

אתה מתעלם מהפואנטה, שזה מתחיל בקטן ונגמר בלך-תדע-איפה. זה בדיוק המקום להשוואה.

eyalpolan

New member
לא, זה מתחיל בקטן, ושם זה נגמר

פעם שנייה (אני צריך לחזור על דברים כי אתה לא מתייחס אליהם)- פה זה נגמר. הישראלים לא יכולים להיכנס לונצואלה, ולכן מן הסתם לא יעשו להם שום דבר בונצואלה. זהו. אין מקום להשוואה. אתה מתעלם מכל הנקודות שציינתי וחוזר על אותו טיעון שכבר הגבתי לו.

trigotrigo

New member
הטיעון הזה ממש לא קשור.

אני לא מתעלם ממה שאתה אומר אלא מדגיש את הטענה שלי בדיוק כמו שאתה מדגיש את שלך. חלאס עם הפניה לבורות, זה לא עובד עליי.

eyalpolan

New member
בורות?

אני לא פונה לבורות, אבל להשוות את ונצואלה לגרמניה הנאצית זו הגזמה מטורפת. אתה מדגיש את הטענה שלך למרות שאני מסביר שהיא לא הגיונית, ואתה לא סותר בחזרה את הדברים שלי כי אין לך איך. חלאס להשתמש בשטות הזאת (כן, שטות) בתור תירוץ לא לראות את הקופה. לא רוצה? אתה לא חייב אבל לא צריך להיות לזה קשר לעובדה שונצואלה לא נותנת לישראלים להיכנס לשטחה.

trigotrigo

New member
מה זה קשור אין לי או יש לי?

אני חושב שונצואלה כן יכולה להגיע בדיוק לאותו מצב של תוקפנות, ולצערי יש לה גם שותפות למעשה, אז למה כל כך קשה לך לקבל את זה שאני חושב אחרת? אסור? לדעתי לא מגיע לונצואלה בכלל לארח את הטורניר. אל תגיד לי מה לחשוב.

eyalpolan

New member
לא הבנתי כלום מהתגובה שלך

מה הקשר בין המשפט הראשון לתגובה שלי? שנית, על סמך מה אתה חושב שונצואלה יכולה להגיע בדיוק לאותו מצב של תוקפנות? ואיזה שותפות יש לה לאיזה מעשה? מותר לך לחשוב אחרת, אבל אני מנסה להסביר לך למה המחשבה הזו שלך לא נכונה.

trigotrigo

New member
על סמך זה שהיא ואירן ידידות טובות מאוד,

ושתיהן במקרה גם חברות באופק כשתיים מתוך חמש ספקיות הנפט עם התפוקה הגדולה ביותר בעולם.

the scorer

New member
יה יה יה יה יה יה יה

קדחתם בצורה מטורפת, אולי תעברו למסנג'ר?

נראה לי שאתה טיפה מגזים..

בכל זאת, אנם זה אכן מתחיל ככה..אבל בעולם המודרני של ימינו כאשר יש לנו מדינה..

TheOrion

New member
כמה דברים

בתור אחד שיש לו בני משפחה הגרים שם, אני יכול להגיד לך כמה דברים: 1) זו מדינה טוטליטרית המפעילה את אותה משטרה חשאית שהיתה קיימת בימי גרמניה הנאצית הידועה לשמצה. 2) מדינה אנטישמית במרות, ואם היהודים שם לא היו מחזיקים כל כך הרבה כסף בחשבונות מעבר לים ומעבר לגבול, הם היו נרצחים כבר מזמן. 3) בנאום הבחירות שלו, הוגו צ'אבס אמר יותר מפעם אחת(כמובן שלא לעיני מצלמות זרות) שהוא יעזור לעם ושהיהודים, הם הם, הבעיה של ונצואלה, יחד עם ארה"ב. כמובן שהוא רמז לקשר יהודידם-ארה"ב. 4) צ'אבס הוא חבר של הקומוניסט החולה ההוא, שכחתי איך קוראים לו, מקובה. פידל משהו. הוא חבר של ראש ממשלת ארגנטינה(מהשמאל הקומוניסטי שלהם, רק שלא הצליח להפוך את המשטר). הוא ביחסים טובים עם איראן. כמאמר המשפט: "אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה" רק כדי להדגים לך כמה דברים; דודה שלי מתעתדת לעזוב את ונצואלה לתמיד. היא מפחדת להגיד את זה בטלפון/אימייל/מכתבים כי מצוטטים וקוראים את אלה. לכן, היא חיכתה עד שנתנו לה ויזה(כמה חודשים טובים עד שהיא השיגה אישור יציאה מהמדינה) לפרו לביקור מולדת. היא יצאה ומשם דיברה עם אמא שלי על הרצונות שלה. אתה מבין את גודל האסון שנקרא ונצואלה? ולא, ונצואלה לא תהפוך לגרמניה הנאצית. פשוט כי אין לה את הצבא ואת הכלים הכלכליים לכך. מצור נפט שלה על ארה"ב ייגמר במצור כלכלי של ארה"ב עליה. כשונצואלה תמות מרעב, היא תשחרר נפט לארה"ב כמו ילדה טובה.

man31

New member
כל דבר אצלך זה עזה?

אין לך מילים אחרות? עזה זה מיושן רק זקנים משתמשים בעזה

למעלה