ראשונייה999
New member
../images/Emo176.gifla copa america
אז כפי שכולנו יודעים עכשיו זה הקופה ואמנם עברו להם שני מחזורים בחלק מהבתים לפחות, אבל אני מאד רוצה לפתוח תחרות כמו נביאים בכתום על הקופה אמריקה. אז איך הולכת התחרות!? אני אפרסם כל יום את משחקי הקופה ואתם תהמרו כמובן על התוצאה שלדעתכם היא הנכונה. בנוסף, להימור על התוצאה הנכונה יהיה הימור גם על הכובשים מתוך רשימת כובשים של כל קבוצה שאני אפרסם. ניקוד
: הימור על קבוצה שניצחה--> 1 נק'. הימור על קב' שניצחה וגם באותו ההפרש-->3 נק'. הימור מדוייק עם ניצחון לקבוצה שהימרתם עלייה-->5 נק'. הימור על כל כובש שאכן כבש--> 4 נק'. דוגמא: ברזיל-צ'ילה
התקיים אתמול, ברזיל ניצחה 3-0). נגדי והימרתי 2-0 ברזיל+רוביניו כובש צמד. מה יהיה הניקוד שלי?! 2 נק' על ניצחון של ברזיל+ 8 נק' על שני השערים של רוביניו. השתתפות: כל מי שרוצה יוכל להשתתף בקלילות בלי צורך בהרשמה או דברים כאלה... **התחרות היא ללא פרסים*** יאללה שיהיה לנו בהצלחה!!!!
אז כפי שכולנו יודעים עכשיו זה הקופה ואמנם עברו להם שני מחזורים בחלק מהבתים לפחות, אבל אני מאד רוצה לפתוח תחרות כמו נביאים בכתום על הקופה אמריקה. אז איך הולכת התחרות!? אני אפרסם כל יום את משחקי הקופה ואתם תהמרו כמובן על התוצאה שלדעתכם היא הנכונה. בנוסף, להימור על התוצאה הנכונה יהיה הימור גם על הכובשים מתוך רשימת כובשים של כל קבוצה שאני אפרסם. ניקוד