la copa america

../images/Emo176.gifla copa america

אז כפי שכולנו יודעים עכשיו זה הקופה ואמנם עברו להם שני מחזורים בחלק מהבתים לפחות, אבל אני מאד רוצה לפתוח תחרות כמו נביאים בכתום על הקופה אמריקה. אז איך הולכת התחרות!? אני אפרסם כל יום את משחקי הקופה ואתם תהמרו כמובן על התוצאה שלדעתכם היא הנכונה. בנוסף, להימור על התוצאה הנכונה יהיה הימור גם על הכובשים מתוך רשימת כובשים של כל קבוצה שאני אפרסם. ניקוד
: הימור על קבוצה שניצחה--> 1 נק'. הימור על קב' שניצחה וגם באותו ההפרש-->3 נק'. הימור מדוייק עם ניצחון לקבוצה שהימרתם עלייה-->5 נק'. הימור על כל כובש שאכן כבש--> 4 נק'. דוגמא: ברזיל-צ'ילה:(התקיים אתמול, ברזיל ניצחה 3-0). נגדי והימרתי 2-0 ברזיל+רוביניו כובש צמד. מה יהיה הניקוד שלי?! 2 נק' על ניצחון של ברזיל+ 8 נק' על שני השערים של רוביניו. השתתפות: כל מי שרוצה יוכל להשתתף בקלילות בלי צורך בהרשמה או דברים כאלה... **התחרות היא ללא פרסים*** יאללה שיהיה לנו בהצלחה!!!!

../images/Emo180.gifמשחקי היום:

אז ככה היום יש לנו שני משחקים של בית ג':
ארגנטינה-קולומביה:
ארה"ב-פארגוואי: שיהיה בהצלחה. da le copa

אני ראשון!!

ארגנטינה-קולומביה:0-3 כובשים לארגנטינה:קרספו(פעמיים), מסי. ארה"ב-פארגוואי: 1-1 כובשים לפאגוואי: רוקה סנטה קרוז. כובשים לארה"ב: פלייהבר

Cade Foster

New member
הנה:

ארגנטינה-קולומביה: 2-0 ארגנטינה, קרספו וריקלמה ארה"ב-פרגוואי: 1-0 פרגוואי, רוקה סנטה קרוס

simond15

New member
אני לא רואה את זה

אבל רק בגלל שביקשת במסנג'ר
2-0 לארגנטינה ריקלמה וטבז תיקו 10-10 בין פראגוואי לארה"ב כובשים: בשני הקבוצות כל שחקן שעלה בהרכב יכבוש גול אחד

the scorer

New member
אני

ארגנטינה-קולומביה : 0-2 כובשים לארגנטינה: קרספו, מסי ארה"ב-פארגוואי: 0-1 כובשים לארה"ב: Benny Feilhaber

idan1991

New member
שלי

ארגנטינה-קולומביה: 3-0 ארגנטינה ארה"ב-פארגוואי: 1-0 ארה"ב אחלה יוזמה

necky

New member
אנייייייי

ארגנטינה-קולומביה: 3-1 לארגנטינה ארה"ב-פארגוואי: 1-1

trigotrigo

New member
אחרי מה שבן אמר, אני מחרים את הטורניר השנה

מה זה צריך להיות, לא מרשה לישראלים ולאמריקנים להיכנס.. שיילך לעזה

eyalpolan

New member
מה הקשר לטורניר?

זה לא שלקופה אמריקה לא מותר לישראלים ולאמריקאים להיכנס, זה שלונצואלה אסור לישראלים ואמריקאים להיכנס. תשנא את ונצואלה, ולא את הטורניר הזה שאני אישית נהנה לראות אותו יותר משאני נהנה לראות את היורו (למרות שהיורו יותר מעניין כי יש בו יותר נבחרות גדולות).

eyalpolan

New member
ועוד משהו

מחרים את הטורניר בטלוויזיה? אתה מפסיד מזה יותר משונצואלה מרוויחה מזה.

../images/Emo45.gifמסכים עם כל מילה..

לא יעזור כלום, הקופה אמריקה זה הטורניר מס' 1..יותר מאליפות אירופה. תראה כמה שערים!! תראה איזה מהלכים!! אתה רואה משחק ופשוט נהנה מכל רגע...תענוג. תשנא אם כבר את ונצואלה וצ'אבז..

trigotrigo

New member
ואם גרמניה עוד היתה נאצית,

ורוצחת יהודים, היית צופה במונדיאל? או באולימפיאדה? או בכל אירוע ספורט אחר שם?

eyalpolan

New member
אבל ונצואלה היא לא נאצית ולא רוצחת יהודים

היא "כולה" אנטישמית, כמו 90% מהעולם. וזה שהיא לא מרשה לישראלים להיכנס לארץ שלה לא סיבה מספיק טובה לא לראות את הטורניר כי כמו שאמרתי זה פוגע בי יותר משזה פוגע בהם.

למעלה