Gizmo14

New member
נההההה...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

נחמד שהבנת שזה היה בצחוק, אבל זה לא היה בתור בריתני ספירס
זה היה בתור שניצל
(לא המאכל
)

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

ובשלי כתוב "קסם החמודה"
זה אומר שהחמודה זה שם המשפחה שלי
(הו, זה יכול היה להיות מעניין
)

לא פיה

New member
זה בדיוק מה שזה אומר

ואם הייתי מתייחסת אלייך בשיחה עם מישהו אחר, הייתי כותבת "קסם החמודה". יש לך התנגדות?

Gizmo14

New member
ת'אמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

לא
את זאת שיוצאת מזה שקרנית
איזה קטע, את אשכרה מסתכלת בכרטיסים אישיים של אנשים

Toujours Pur

New member
בלה...

נראה לי שזו בערך הפעם הראשונה בחיי שאני עונה על הדברים האלה
שם: דלית מקום מגורים: גדרה. ומי שלא יודע איפה זה.. בעיה שלו
תאריך יומולדת: ו' אייר (אר.. 14/5, טוב?) מין: כולם כותבים כלמיני דברים שנונים.. אני פשוט בת
אייקון: אין... מצב יחסים: בעיצומו של רומן סוער עם הכלב שלי. מאכל אהוב: ארג.. פיצה, סלט.. פרכיות אורז עם אבוקדו
מאכל שנוא: בשר ודגים..
גבינה, טחינה, קטשופ, דברים עם קינמון
שתיה אהובה: מים, מיץ תפוזים טבעי, מיץ אפרסק. דמות אהובה: סיריוס
.. לופין
... גם ג'יני ורון קצת
אה, ו-וולדי כמובן! ^^ ספר אהוב: אין כל כך.. אני אוהבת כל מיני
סופר/ת אהוב/ה: אממ.. נעמי רגן (חלק), דוד גרוסמן, טרי פראצ'ט, ג'קר.. מקצוע: בביצפר? אר... אנגלית.. ספרות, לפעמים... מה אתם הכי אוהבים: ארג... זו שאלה מוזרה
אני אוהבת חיות... ומוסיקה ישנה... ואנשים חמודים
מה אתם הכי שונאים: שעובדים עליי.. ושלא מספרים לי דברים
ארץ אהובה: ישראל!!!
ונראה לי שגם אוסטרליה מאוד נחמדת
מי הגיבור שלכם: אממ... אחותי, ואנשים שדומים לה

De-Panther

New member
אני רוצה אני רוצה!!|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שם: אורן מקום מגורים: איזה מהם??
מתן וקרית אונו
גיל: 16(סוף החופש 16 וחצי ואז אפשר להתחיל ללמוד נהיגה) תאריך יומולדת: 22/2 מין: זכר(
כשהייתי ממש קטן והיה לי אייסיקיו בפעם הראשונה אז אחד מחו"ל שאל אותי באנגלית מה המין שלי וזה היה ברשימה כזו של NAME AGE SEX... ועניתי לו NEVER
) אייקון: |זבנג|
מצב יחסים: פנוי
מאכל אהוב: יש הרבה
שתיה אהובה: בעיקר RC קולה אבל מזמן לא יצא לי לשתות את זה
דמות אהובה: אני
אבל אם זה דמות מספרי ה"פ אז הארי ודמבלדור בבנים והרמיוני ג'יני וטונקס בבנות וגם צ'ו סתם כי אני חרמן
ספר אהוב: ה"פ סופר\ת אהוב\ה: אין כזה או כזו מקצוע: מה מקצוע?? אממ... אני עובד הרבה במחשב
אהה כנראה יש לי עבודה חדשה!! מה אתם הכי אוהבים: אותי
מה אתם הכי שונאים: הרבה דברים מאכל אהוב: לא היה כבר?? מאכל שנוא: בעיקר דגים ארץ אהובה: ישראל
הגיבור שלי: אני
אני לא צריך אחרים שיהיו גיבורים בשבילי... למרות שנדב בהחלט יכול להיות אחד כזה בגלל כמה דברים
אני פשוט לא מעריץ או חושב על אנשים בצורה כזו...

Gizmo14

New member
אני רציתי לעשות לך כזה../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

זבל
טוב, אני אעשה עכשיו בכ"ז

gp53

New member
טוב שיהיה

שם: גילי מקום מגורים: גדרות. זה איפהשהוא ליד גדרה. גיל: עוד מעט 15 תאריך יומולדת: 3.9 מין(סליחה על הסלאש): אהם מה? נרדמתי...בכל מקרה נ אייקון: אין משהו מיוחד אז נגיד ש
מצב יחסים(לא חובה): נשואה+3. נו, יש לי את דרור. מאכל אהוב: אבטיח, פופאייס, ניוקי שתייה אהובה: מים, מיץ מנגו דמות אהובה: מממ...סנייפ ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון, הנסיך הקטן סופר/ת אהוב/ה: דויד גרוסמן מקצוע: ביולוגיה מה אתם הכי אוהבים: את דוגי
מה אתם הכי שונאים: אנשים שאומרים שיעשו משהו וסומכים עליהם והם לא עושים מאכל אהוב: יש למעלה... אוכל שנוא: חצילים, סלק, מלפפון חמוץ ארץ אהובה: ישראל
ואוזקוביסטן מי הגיבור שלכם: את עמית אני ממש מעריכה

Gizmo14

New member
גילי בר היללל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

מים
אבל מיץ נגו נשמע טעים

HaMsTeR

New member
*עונה*../images/Emo118.gif

שם: גוני
מקום מגורים: מזכרת בתיה. גיל: 13 וקצת. תאריך יומולדת: 3.5.1990 מין(סליחה על הסלאש): נקבה.
אייקון:
וקוראים לו ציף ציף- פלוקי מצב יחסים(לא חובה): אממ.. כלום, כלום ועוד קצת כלום? מאכל אהוב: שוקולד, צ'יפס וגלידה (כולם ביחד, חוץ מהשוקולד) שתה אהובה: שתייה אהובה? אממ.. קולה קרה או מיץ תפוזים. דמות אהובה: פרד וויזלי, לופין והארי פוטר. ספר אהוב: הארי פוטר וסדרת אן שרלי. סופר/ת אהוב/ה: ג'יי קיי רולינג ול.מ. מונטגומרי (אן שרלי
) מקצוע: הילאית, כאילו דה.. (נו, באמת, אני בת 13. אני תלמידה בחטיבת ביניים..) מה אתם הכי אוהבים: שאנשים אומרים עלי דברים טובים, או כשמישהו אוהב אותי.
מה אתם הכי שונאים:
כשאנשים לא אומרים עלי דברים טובים, או אומרים עלי דברים רעים, וכשאנשים שונאים אותי, וכשאנשים שאני אוהבת לא אוהבים אותי בחזרה. מאכל אהוב: לא יודעת, לא כבר היה את זה קודם? אוכל שנוא: חצילים, קישואים וכל דבר מגעיל כזה שמבוגרים אוהבים. ארץ אהובה:. בינתיים הייתי רק באנגליה ובישראל. אני חושבת ששתיהן.. מי הגיבור שלכם: דניאל רדקליף.
אממ... אני לא חושבת שיש לי.

מלאכית16

New member
אננני..../images/Emo110.gif

קסם, אני מתביישת בך שלא עשית אחד עלי...
שם: הילה ועוד המון שמות משפחה אחרי. מקום מגורים: לונדון. גיל: 17, חודשיים ואחד עשר ימים (אני חושבת
) תאריך יומולדת:26.05.86 מין: בשמחה.
אייקון:
(שהתחתנה לא מזמן עם |מדוזה|) מצב יחסים: נשואה ל-34 בעלים. מאכל אהוב: נמנמנמ...אני חושבת שספגטי. שתיה אהובה: ספרייט. דמות אהובה: סנייפ. סוורוס סנייפ. ספר אהוב: הארי פוטר (אלא מה
) סופר/ת אהוב/ה: רולינג.. מקצוע:מקצוע שלי או מקצוע בבית ספר
המקצוע שלי הוא כפי שמצויין בכרטיסישי שלי- רודפת [אחרי אלן ריקמן וסנייפ]. מקצוע בית ספר-אין תגובה. מה אתם הכי אוהבים: ללמוד שפות (כן, כן, אני חננה.
)
מה אתם הכי שונאים:את המורה שלי להסיטוריה. אוכל שנוא: בשר=רצח. ארץ אהובה:אנגליה. מי הגיבור שלכם: אלן ריקמן. אבל אם קצת יותר מציאותי אז- מאיה ואורן (אבל לא ביחד.
) וזהו...איימ אוף טו באד נאו...איף יו נואו וואט איי מין..

שניש

New member
הילה...../images/Emo24.gifנייד|

זוכרת את הפרק ב"הכי גאים שיש"
בראין קיני בעצבנות : FUCK
עובר אורח תמים בסמטא: LOVE TO....

Gizmo14

New member
נו, זבל מכוער../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

חצופההה.... אני התכוונתי, אבל יש יותר מדי
עכשיו בגלל שגרמת לי להרגיש אשמה, אני אעשה לך אחרי אורן
נאמ
מאיה ואורן הגיבורים שלך
..............
מצאת לך
נאמ. את הגיבורה שלי
נאמ.

De-Panther

New member
אוי חמודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

האקספלורר עושה לי בעיות אז את רוב ההודעות בפורומים אני לא קורא כמו גם את הרוב בשירשור הזה אבל הפנת אותי להודעה שלך ואוווי זה באמת נחמד לי כשאנשים חושבים אותי לגיבור שלהם או דברים בסגנון בעיקר אם הם חברים שלי אבל אני לא אחד שזה טוב שאנשים יראו בו גיבור... בעיקר כשהוא לא אוהב דברים כאלה
אז בבקשה תשארי עם מאיה ועם אלן
בהחלט גרמת לי עכשיו להיות מאוד שמח
ועוד אחרי יום כזה משוגע גרמת לי ממש להרגיש גאה במשהו שאני עושה ולהרגיש טוב עכשיו

מלאכית16

New member
אוי, אתה כזה מתוק.../images/Emo110.gif

לא, אני לא מוותרת עליך.
תמיד טוב לעשות טוב למישהו שבעבר גרם לך להרגיש טוב אחרי שלא הרגשת טוב. (משפט מורכב מאוד...
וזה עוד אחרי שוויתרתי על כמה "טוב" במשפט.)

למעלה