שאלון :)

עוווווונה:]

צבע אהוב: לבן צבע עיניים: חום צבע שיער: גם שיר אהוב: פרפרים-כנסייה שיר שנוא: אריק ברמן וסינרגיה עונה מועדפת: חורף סגנון לבוש אהוב: טייץ וחולצה מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? כן שומר שבת? לא בושם אהוב: וורטיגו לגבר ניחוחות אהובים? אפטרשייבים, המרכך כביסה של אביחי ואורן אש או מים? מים ים או יבשה? יבשה שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? גם וגם דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? שניהם מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? לא האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? לא האם היית בים המלח? חח כן האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו? כן
האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? עידן שחר טל וזיו :] יש לך חיות? 2 אם כן איך קוראים להן? מוקה ופנדה האם יש לך קעקוע? לא אתה שומע מוזיקה ברגע זה? לא אתה קנאי במערכות יחסים? לא מה השעה עכשיו? 17:30 איזה יום היום? שבת מאכל אהוב: קוסקוס שתייה אהובה: דיאט קולה עם קרח ארץ אהובה: ישראל עיר אהובה: ת'א חג אהוב: פסח אוהב סרטים מצויירים? לא לוניטונס וכאלה, סרטים יפים
אלי יצפאן או יאיר לפיד? יאיר פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? ישראל מטוס או מסוק? מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 5
אתה עייף? לא ממש באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? יקיצה טבעית יום אהוב בשבוע? שבת מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? כלמקום העיקר שביחד אתה אוהב את הים? כן לאן היית רוצה לטוס עכשיו? תאילנד באיזה פורומים אתה נמצא? כנסיית השכל (1066), רוק ישראלי(575), פה, גלגלצ, ריקודי עם, דיאטות ואורח חיים בריא ויש עוד כמה בטוח מה הדבר שבחיים לא תעשה? קעקוע כנראה מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? הקטע עם הפושאפ שלא ממש הסברתי לכם גם ככה
מה המחמאה שאתה מקבל לרוב? בזמן האחרון- שאני רוקדת יפה
מה התכונונים לחודש הבא? יש כמה:] מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? שישי שעבר כנסייה בבארבי מה את\ה עושה עכשיו? כלום שיר שנתקע בראש? בלדה למעיין
מה הדבר אחרון שקנית(פרט)? הפי היפוווו עם מי דיברת פעם אחרונה? אמאשלי כפרות עלייה איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת? היצ' עם איזה חבר בילית לאחרונה? אביחי, אתמול, על גג בניין ביהוד
במה היה לך מבחן לאחרונה? בגרות מתמטיקה מה המשקה האהוב עלייך? דיאט קולה עם קרח מה המאכל האהוב עלייך? קוסקוס איזה חברת בגדים את מעדיפה? לי קופר איזה חברת נעליים את מעדיפה?דונטנואו מה המקצוע הכי שונא עלייך?מקצועות הומניים מה המקצוע הכי אהוב עלייך? ספורט מה את רוצה להיות כשתגדלי? מאושרת איזה סוג מוזיקה את מעדיפה?גלגלצ מי הן הזמרות המועדפות עלייך?אין מי הם הזמרים המועדפים עלייך?חמי רודנר מהן הלהקות המועדפות עלייך?הכנסייה מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?מהדורה מוגבלת מי האחרון שהתקשר אליך?הוא:] מי האחרון שהתקשרת אליו?אמאשלי מי האחרון שסימס לך?בןדוד של אבא מי האחרון שסימסת אליו? ^ מי האחרון שחשבת עליו? חצי מי האחרון שראית? בןדוד של אבא פה מאחורי מי האחרון שהתנשקת איתו? הוא:] מי האחרון שישנת איתו? חח בן כאילו? האמת שהוא, בשלהי דצמבר
את מי היית רוצה לראות עכשיו? אותו כוסאמאשלי נמצא במערכת יחסים? לא מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? שנה+ באופן רשמי להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? כן יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? האקס המיתולוגי משפט\מילה\מקרה אחד שאת זוכרת מהאקס?ניניניני חח קרה לך שהתאהבת במין השני?דה מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? כיתה ז' מתי היה הסקס הראשון שלך? בין ט' ל-י' מה עושה לכם את זה בבן הזוג? גבריות, ספונטניות, חוש הומור מה מוריד לכם את זה בבן הזוג? ילדותיות, קטנוניות, כבדות להתנשק בפגישה הראשונה או לא? לא עם כמה אנשים התנשקת? עולים לי לראש 10 אבל אני כמעט בטוחה שיש עוד תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\אחרון: הבאתי לו עוגיות חיוכים, אחד שחור כמוהו ואחד לבן כמוני:]

NoFaRi1

New member
בגלל שכתבת את זה עברתי על השאלון

ולא מוצאת למה חח

../images/Emo6.gif

התנשקתי עם 13 אנשים (ישבתי ושיחזרתי אחרי השאלון
) וכולם כאן רשמו כזה 1,2, 5, 3

NoFaRi1

New member
חח הפורום הזה הוא לא דוגמא מייצגת של הכלל P:

(כפרעלכולם)

B a m b o o k

New member
COOK ME

צבע אהוב:אדום צבע עיניים: כחול צבע שיער: חום שיר אהוב: יש כ"כ הרבה... שיר שנוא: ^^ עונה מועדפת:חורף
חיה אהובה: גי'רפות סגנון לבוש אהוב: מה שיפה מאמין באלוקים?
שומר כשרות?
שומר שבת? חלקית כזה... מסובך בושם אהוב:212 ניחוחות אהובים? כשגוזמים דשא, גשם אש או מים? מים ים או יבשה? ים שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? כלום דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? ישראלי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? נופ האם שתית אלכוהול? יאפ האם שברת משהו מעצבים? יש מצב האם היית בים המלח? אכן האם היית בחרמון? דא האם גנבת משהו? נייט האם היית בהודו? עוד לא איך תקראי לילדים שלך? רון, אופיר, מאיה יש לך חיות? לא
אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? נייט איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? אכן אם כן איזה שיר? סוזן-לאונרד כהן
אתה קנאי במערכות יחסים? לא חושבת מה השעה עכשיו?21:35 איזה יום היום? שבת מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: אייס וניל ארץ אהובה: ישראל עיר אהובה: ירושלים ספר אהוב: אוי כ"כ הרבה חג אהוב: פורים חג שנוא: פסח אוהב סרטים מצויירים? ודאי שבטח
אלי יצפאן או יאיר לפיד? יאיר פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? לאדעת...אפעם לא הייתי בחו"ל מטוס או מסוק?מסוק יותר מגניב כזה באיזה שעה הלכת לישון אתמול? רבע ל2 בערך אתה עייף? לא באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? בסביבות 11 אמא דואגת להעיר אותי
יום אהוב בשבוע? כרגע? שישי מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אנערף אתה אוהב את הים? מאוד לאן היית רוצה לטוס עכשיו? כל מקום מעניין באיזה פורומים אתה נמצא? פה, שייגעצ, שלומי שבן, רוק ישראלי מה הדבר שבחיים לא תעשה? השמיים הם הגבול מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? אין לי מושג מה המחמאה שאתה מקבל לרוב? עיניים מדהימות מה התכונונים לחודש הבא? לסיים לעבוד, לטייל, להנות, אולי למצוא עוד עבודה, לעשות תיאוריה מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? התקווה 6
מה את\ה עושה עכשיו?- עונה על השאלון ומדברת עם כמה אנשים שיר שנתקע בראש?- סוזן מה הדבר אחרון שקנית(פרט)?- לא זוכרת
עם מי דיברת פעם אחרונה?- סבתא איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- לא זוכרת עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה)איפה)? עם כמה חברים בפארק אתמול בערב במה היה לך מבחן לאחרונה?- בגרות בפרוייקט הלכה מה המשקה האהוב עלייך?- מיץ פטל מה המאכל האהוב עלייך?- פיצה איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- שוק! איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- יחפים בע"מ במה עשית שיעורים לאחרונה?- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מת'
מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- הפקה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- אין לי שמץ מה החיה האהובה עלייך?- דה ז'ה וו איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק ישראלי מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- רג'ינה ספקטור, אנוק, דנה עדיני מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- אביתר בנאי, שלומי שבן מהן הלהקות המועדפות עלייך-? אינפקציה, מוניקה סקס מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-הישרדות האמריקאי מי האחרון שהתקשר אליך? מור מי האחרון שהתקשרת אליו? מור מי האחרון שסימס לך?נוי מי האחרון שסימסת אליו? נוי מי האחרון שחשבת עליו? דני
מי האחרון שראית? סבתא'לה מי האחרון שהתנשקת איתו? דני
מי האחרון שישנת איתו? דני
את מי היית רוצה לראות עכשיו? די נו נמצא במערכת יחסים? לא
אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? אוף נו די כבר מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? שלושה חודשים להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? כן למה לא יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? עם כולם משפט\מילה\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\ית?
קרה לך שהתאהבת במין השני? כן... מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?אמצע ט' מתי היה הסקס הראשון שלך? עוד לא היה מה עושה לכם את זה בבן הזוג? כפות ידיים, שפתיים, עיניים, חוש הומור מה מוריד לכם את זה בבן הזוג? חוסר חוש הומור, שחשובים כל הזמן רק על סקס:\ להתנשק בפגישה הראשונה או לא? אפשרי עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.) 5 תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\אחרון: עצרת לרבין, דיברנו הרבה לפני ונפגשנו והיה לי הכי מצחיק בעולם איתו, והלוואי שזה יחזור להיות ככה

Gadook

New member
חלק א', קשוח ומשועמם. ../images/Emo11.gif

צבע אהוב: סגול צבע עיניים: כחול-אפור שכזה. צבע שיער: בלונדיני כהה. שיר אהוב: Train- drops of jupiter... שיר שנוא: Free love
עונה מועדפת: חורף
חיה אהובה: לוטרה!!!!!!!!
סגנון לבוש אהוב: התאהבתי בשמלות, לאחרונה. מאמין באלוקים? לא. שומר כשרות? לא. שומר שבת? רק כשאני אצל החבר
בושם אהוב:
ניחוחות אהובים? דלק
אש או מים? מים. ים או יבשה? ים. אני כל כך מתגעגעת לצלילות
שמש או ירח? ירח? טראנס או ראפ? ראפ. Biiatch! דיכאון או רוק? רוק,
לועזי או ישראלי? לועזי. מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם?
האם שתית אלכוהול?
האם שברת משהו מעצבים?
האם היית בים המלח?
האם היית בחרמון?
האם גנבת משהו?
האם היית בהודו?
, אני אוותר
איך תקראי לילדים שלך? הממ.. סיידי ^^" יש לך חיות?
אם כן איך קוראים להן? דוק. כמו הגמד משלגיה.. האם יש לך קעקוע?
איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה?
, אני בעבודה, אסור
אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים?
, למרות שמנסה למתן את זה. מה השעה עכשיו? 12:40 איזה יום היום? ראשון מאכל אהוב: סושי
שתייה אהובה: פפסי MAX
ארץ אהובה: קנדה.. עיר אהובה: ונקובר. ספר אהוב: עולם חדש מופלא/אלדוס האקסלי חג אהוב:
, חנוכה? חג שנוא: יום ירושלים
אוהב סרטים מצויירים?
אלי יצפאן או יאיר לפיד? לפיד, אם אני חייבת. פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת! פורום או צ'אט? פורום. חו"ל או ישראל? חו"ל. אני חושבת. מטוס או מסוק? מטוס! באיזה שעה הלכת לישון אתמול? איזור 23:30 אתה עייף? כן
באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? 10. יום אהוב בשבוע?
מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? לא'דעת. אתה אוהב את הים?
לאן היית רוצה לטוס עכשיו? נורווגיה. באיזה פורומים אתה נמצא? כאן, סקס לנוער ואיפור מה הדבר שבחיים לא תעשה? ניתוח שינוי מין. מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? ירקתי על בנאדם ברכבת מרוב צחוק
מה המחמאה שאתה מקבל לרוב? עיניים. או שיער. מה התכונונים לחודש הבא? עבודה עבודה עבודה, ובית ריק ^^" מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? ואו, שאלה קשה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Gadook

New member
חלק ב', רכרוכי ועדיין משועמם.

מה את\ה עושה עכשיו?- עבודה
שיר שנתקע בראש?- THE LAMA SONG! מה הדבר אחרון שקנית(פרט)?- אהה.. חלק תחתון של בגד ים. עם מי דיברת פעם אחרונה?- אייל, הבוס. איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- אתמול, אמן האשליות+אני אגדה. היה טוב. עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה)איפה)? עם daboo. במה היה לך מבחן לאחרונה?- האחרון במתמטיקה. מה המשקה האהוב עלייך?- כבר שאלת
מה המאכל האהוב עלייך?- ^^^ איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- 24/7 איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- aldo
במה עשית שיעורים לאחרונה?- כלום. מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מתמטיקה. מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- מדעי החברה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- גדולה! מה החיה האהובה עלייך?- לוטרה, שוב
איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק-איש. מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- Hayley
מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- לא'דעת
מהן הלהקות המועדפות עלייך-? נו, דיי עם השאלות המציקות. מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- האוס. מי האחרון שהתקשר אליך? daboo. מי האחרון שהתקשרת אליו?daboo. מי האחרון שסימס לך? אמא מי האחרון שסימסת אליו? G aka daboo מי האחרון שחשבת עליו? G.. מי האחרון שראית? האנשים מהעבודה. מי האחרון שהתנשקת איתו? G מי האחרון שישנת איתו? G את מי היית רוצה לראות עכשיו? G
נמצא במערכת יחסים?
אם כן, כמה זמן כבר? עוד מעט 7 חודשים. אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? זו,
להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? לא. יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? כן, אם זה היה בכתה ו'. משפט\מילה\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\ית? . קרה לך שהתאהבת במין השני? לא. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? כתה ח' מתי היה הסקס הראשון שלך? בקיץ בין י' ליא'. מה עושה לכם את זה בבן הזוג? חיבוק, שיער.. הומור, ציניות. מה מוריד לכם את זה בבן הזוג? שיער ארוך, שיניים בעייתיות.. טיפשות, חוסר אכפתיות. להתנשק בפגישה הראשונה או לא? אם זה מתאים. עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.) יותר מדי. תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\אחרון: הוא לא רצה במשך המון זמן, נפגשנו בתור ידידים ולא הצלחנו להישאר כאלה
הודגש באמצעות מדגישומטיק
תגידו אם קראתם וכאלה.

A Broken Myth

New member
אני! אני! אני!

צבע אהוב: אדום
צבע עיניים: חום קקי
צבע שיער: חום קקי
שיר אהוב: Never Too Late - TDG שיר שנוא: מאיפה לי?
עונה מועדפת: אביב
חיה אהובה: כלב
סגנון לבוש אהוב: סתם כזה.. מאמין באלוקים? כשצריך
שומר כשרות? אממ, לא בדיוק. כאילו, יש הפרדה בין בשר לחלב, אבל זהו! שומר שבת?
בושם אהוב: קנזו. אני לא זוכרת איזה סוג XD ניחוחות אהובים? של ספרים
!!! אש או מים? מים. ים או יבשה? יבשה. שמש או ירח? ירח. טראנס או ראפ? טראנס!! אלללה בלאגנים! דיכאון או רוק? רוק. לועזי או ישראלי? הרבה לועזי, קצת ישראלי. מסנג'ר או אייסי? מסן! האם עישנת פעם?
האם שתית אלכוהול?
האם שברת משהו מעצבים? יש מצב כזה XD האם היית בים המלח? אההה,
האם היית בחרמון?
! האם גנבת משהו?
. האם היית בהודו?
. איך תקראי לילדים שלך? עידו ו... סעמק, לא עולה לי עכשיו
יש לך חיות? לא
אם כן איך קוראים להן? קראו - לורד
האם יש לך קעקוע?
. איפה? - אתה שומע מוזיקה ברגע זה? אהא. אם כן איזה שיר? I Feel You - 3DD
אתה קנאי במערכות יחסים? אההה, לא. מה השעה עכשיו? 17:52 איזה יום היום? ראשון! מאכל אהוב: תותים! שתייה אהובה: מים! ארץ אהובה: הולנד! עיר אהובה: מכבים-רעות-מודיעין
! סתם, לא יודעת XD ספר אהוב:
! חג אהוב: פסחפורים! חג שנוא: שבועות! אוהב סרטים מצויירים? נגיד
. אלי יצפאן או יאיר לפיד? אלי יצפאן. פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת. פורום או צ'אט? פורום. חו"ל או ישראל? ישראל. מטוס או מסוק? מטוס. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 00:20 אתה עייף? האמת שלא. באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? 12-1
יום אהוב בשבוע? חמישי. מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? עומרים!!1 חחחחחחחחחחח גדול XDD אתה אוהב את הים? טיפה. לאן היית רוצה לטוס עכשיו? ארה"ב
באיזה פורומים אתה נמצא? זה, 30STM מה הדבר שבחיים לא תעשה? אבגוד
מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? לא זוכרת >< מה המחמאה שאתה מקבל לרוב? נראלי, שיש לי עיניים יפות. או שלא. לא יודעת. מה התכונונים לחודש הבא? לעשות את כל מה שלא יכולתי לעשות בחודש הזה בגלל הרגל!!1 מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? מסיבת גיוס לפני שבוע >< מה את\ה עושה עכשיו? משתעממת
. שיר שנתקע בראש? Let Me Go - 3DD מה הדבר אחרון שקנית(פרט)? 4 חולצות, 3 טופים, מכנס, 2 טוניקות ו-3 שמלות XD עם מי דיברת פעם אחרונה? תורן! איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת? אני ממשממש לא זוכרת! עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה)איפה)? חברים באו אליי, אז... אצלי בבית! במה היה לך מבחן לאחרונה? מועד ב' במתמטיקה. מה המשקה האהוב עלייך? מים. מה המאכל האהוב עלייך? תותים! איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה? לוצ'י D: איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה? לודעת במה עשית שיעורים לאחרונה? פפף, לא זוכרת XD מה המקצוע הכי שונא עלייך? ספרות
מה המקצוע הכי אהוב עלייך? ספורט! 95 בייבי!!!1 חחחחחחחחחחחח סתם, לא. מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י? אני עדיין בהתלבטויות עם עצמי. מה החיה האהובה עלייך? כלב
איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה? רוק חמוד כזה XD מי הן הזמרות המועדפות עלייך? זמרות? אינלימושג! מי הם הזמרים המועדפים עלייך? זמרים? עוד יותר אינלימושג! מהן הלהקות המועדפות עלייך? 30STM, 3DG, 3DD, Paramore, Nickelback, Hinder מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך? FRIENDS! מי האחרון שהתקשר אליך? בולי D: מי האחרון שהתקשרת אליו? אבא D: מי האחרון שסימס לך? שיר D: מי האחרון שסימסת אליו? לין D: מי האחרון שחשבת עליו? המ, לא יודעת >< מי האחרון שראית? אמא? מי האחרון שהתנשקת איתו? יותם
מי האחרון שישנת איתו? תורן XD את מי היית רוצה לראות עכשיו? נמ. נמצא במערכת יחסים?
אם כן, כמה זמן כבר? - אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? לפני 5 חודשים. מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? זאת שלפני 5 חודשים >< להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? נראלי שכן. יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? אהא. משפט\מילה\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\ית? "יש לך חברים פריקים." קרה לך שהתאהבת במין השני? במין השני? כן. במין שלי? לא. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לפני שנה ו-9 חודשים, משהו כזה>< מתי היה הסקס הראשון שלך? לא היה! מה עושה לכם את זה בבן הזוג? כל מיני. מה מוריד לכם את זה בבן הזוג? שהשיניים לא יפות כזה >< להתנשק בפגישה הראשונה או לא? תלוי. עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.) חחחחחחחחחחח לספור, זה יהיה קשה... אממ... 3 XD תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\אחרון: שביתה, באים חבורה של אנשים, והוא היה שם >< הודגש באמצעות מדגישומטיק
חחחחח מי קרא? D:

כי אין לי כוח ללכת לישון

צבע אהוב: כחול צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שיר אהוב: יותר מידי שיר שנוא: עונה מועדפת: קיץ וחורף חיה אהובה: כלב סגנון לבוש אהוב: פריקי? מאמין באלוקים? אממ שומר כשרות? לא שומר שבת? לא בושם אהוב: ניחוחות אהובים? כביסה!!!!!!!!!!!!!!1 אש או מים? מים ים או יבשה? ימבשה XD שמש או ירח? שקיעה טראנס או ראפ? טראנס דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי? מסיחגנ'ר האם עישנת פעם? לא האם שתית אלכוהול? שלוקים XD האם שברת משהו מעצבים? כן האם היית בים המלח? כן האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? מאיפה לי יש לך חיות? כבר לא אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? רוצה איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? לא אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? לא מה השעה עכשיו? 1:24 איזה יום היום? שלישי מאכל אהוב: ממ שתייה אהובה: ממ ארץ אהובה: ממ עיר אהובה: ספר אהוב: חג אהוב: פורים חג שנוא: אוהב סרטים מצויירים? כן! אלי יצפאן או יאיר לפיד? יצפאן פספוסים או ארץ נהדרת? פספוסיפ פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? חו"ל מטוס או מסוק? מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1- 2 אתה עייף? קצת באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? מאוחר יום אהוב בשבוע? אמ מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אממ אתה אוהב את הים? כן לאן היית רוצה לטוס עכשיו? ארה"ב באיזה פורומים אתה נמצא? מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? XD מה המחמאה שאתה מקבל לרוב? אממ מה התכונונים לחודש הבא? קוקה קולה וילג'!@!! מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? מסיבת יוומלדת לחברה! מה את\ה עושה עכשיו?- כלום שיר שנתקע בראש?- מה הדבר אחרון שקנית(פרט)?- מצלמה!!!!! עם מי דיברת פעם אחרונה?- אושרית איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- הסמוראי האחרון עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה)איפה)? כל החברות במה היה לך מבחן לאחרונה?- אממ לשון מה המקצוע הכי שונא עלייך?- היסטוריה מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- תיאטקרון ותקשורת מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- שחקנית מה החיה האהובה עלייך?- איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק מטאל מי האחרון שהתקשר אליך? איציק מי האחרון שהתקשרת אליו? אמא מי האחרון שסימס לך? גל מי האחרון שסימסת אליו? גל מי האחרון שחשבת עליו?
מי האחרון שראית? אמא מי האחרון שהתנשקת איתו? -- מי האחרון שישנת איתו? אממ את מי היית רוצה לראות עכשיו?
נמצא במערכת יחסים? לא אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? כיתה ח' מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? 3 חודשים ביסודי XD להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? כן יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? מהיסודיXD משפט\מילה\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\ית? אממ מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה מתי היה הסקס הראשון שלך? כנ"ל עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.) 0

למעלה