שאלון :)

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo29.gifשאלון :)

צבע אהוב: צבע עיניים: צבע שיער: שיר אהוב: שיר שנוא: עונה מועדפת: חיה אהובה: סגנון לבוש אהוב: מאמין באלוקים? שומר כשרות? שומר שבת? בושם אהוב: ניחוחות אהובים? אש או מים? ים או יבשה? שמש או ירח? טראנס או ראפ? דיכאון או רוק? לועזי או ישראלי? מסנג'ר או אייסי? האם עישנת פעם? האם שתית אלכוהול? האם שברת משהו מעצבים? האם היית בים המלח? האם היית בחרמון? האם גנבת משהו? האם היית בהודו? איך תקראי לילדים שלך? יש לך חיות? אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? מה השעה עכשיו? איזה יום היום? מאכל אהוב: שתייה אהובה: ארץ אהובה: עיר אהובה: ספר אהוב: חג אהוב: חג שנוא: אוהב סרטים מצויירים? אלי יצפאן או יאיר לפיד? פספוסים או ארץ נהדרת? פורום או צ'אט? חו"ל או ישראל? מטוס או מסוק? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אתה עייף? באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? יום אהוב בשבוע? מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אתה אוהב את הים? לאן היית רוצה לטוס עכשיו? באיזה פורומים אתה נמצא? מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? מה המחמאה שאתה מקבל לרוב? מה התכונונים לחודש הבא? מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? מה את\ה עושה עכשיו?- שיר שנתקע בראש?- מה הדבר אחרון שקנית(פרט)?- עם מי דיברת פעם אחרונה?- איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה)איפה)? במה היה לך מבחן לאחרונה?- מה המשקה האהוב עלייך?- מה המאכל האהוב עלייך?- איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- מה החיה האהובה עלייך?- איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מהן הלהקות המועדפות עלייך-? מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- מי האחרון שהתקשר אליך? מי האחרון שהתקשרת אליו? מי האחרון שסימס לך? מי האחרון שסימסת אליו? מי האחרון שחשבת עליו? מי האחרון שראית? מי האחרון שהתנשקת איתו? מי האחרון שישנת איתו? את מי היית רוצה לראות עכשיו? נמצא במערכת יחסים? אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? משפט\מילה\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\ית? קרה לך שהתאהבת במין השני? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? מתי היה הסקס הראשון שלך? מה עושה לכם את זה בבן הזוג? מה מוריד לכם את זה בבן הזוג? להתנשק בפגישה הראשונה או לא? עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.) תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\אחרון:

R o n 2 5 6

New member
וואי,בא לי

צבע אהוב:כחול צבע עיניים:חום
צבע שיער:חום/שחור שיר אהוב:יש כמה שיר שנוא:לא יודע עונה מועדפת:חורף חיה אהובה:חתולים וכלבים סגנון לבוש אהוב:ספורטיבי מאמין באלוקים?לא יודע שומר כשרות?לא שומר שבת?לא בושם אהוב:שם רק דאורדורנט ואפטרשייב
ניחוחות אהובים?של אוכל
אש או מים?מים,ללא ספק ים או יבשה?ים שמש או ירח?ירח טראנס או ראפ?ראפ דיכאון או רוק?רוק לועזי או ישראלי?ישראלי מסנג'ר או אייסי?מסנג'ר האם עישנת פעם?NEVER האם שתית אלכוהול?פה ושם האם שברת משהו מעצבים?כן,אבל הרבה גם לא מעצבים האם היית בים המלח?כמה וכמה פעמים האם היית בחרמון?לא
האם גנבת משהו?פעם פעם האם היית בהודו?לא איך תקראי לילדים שלך?יש עוד זמן :| יש לך חיות?לא אם כן איך קוראים להן?... האם יש לך קעקוע?נופ איפה?... אתה שומע מוזיקה ברגע זה?רק טלוויזיה ברקע אם כן איזה שיר?- אתה קנאי במערכות יחסים?לא ממש היו לי מערכות יחסים(רק אחת וגם היא מאוד קצרה),אז.. מה השעה עכשיו?22:21 איזה יום היום?שישי? מאכל אהוב:בשר שתייה אהובה:נסטי אפרסק ארץ אהובה:הייתי רק ב-3,ובינתיים אני אוהב מביניהן את ישראל יותר עיר אהובה:ת"א כמובן :| ספר אהוב:ספרי הרלן קובן למיניהם(במיוחד הסדרה של מיירון) חג אהוב:חנוכה חג שנוא: ט"ו בשבט אוהב סרטים מצויירים?לא ממש,פעם.. אלי יצפאן או יאיר לפיד?אף אחד מהם :| פספוסים או ארץ נהדרת?כנ"ל.רק משחק מכור ומועדון לילה
פורום או צ'אט?צ'אט חו"ל או ישראל?ישראל,עם גיחות לחו"ל מדי פעם מטוס או מסוק?מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול?נרדמתי באיזה 3. אתה עייף?כן.ישנתי אולי איזה 5 שעות בלחץ באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?תלוי מתי אני נרדם לפני.. יום אהוב בשבוע?שבת מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?בית של מישהו אתה אוהב את הים?מאוד לאן היית רוצה לטוס עכשיו?אירופה באיזה פורומים אתה נמצא?האטריק. מה הדבר שבחיים לא תעשה?בנג'י,אני פחדן מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?שברתי איזה 50 צלחות בחדר אוכל באיזה מלון מה המחמאה שאתה מקבל לרוב?וואו,איזה גבוה(וגם זה מפולניות כל הזמן
) מה התכונונים לחודש הבא?שיעורי נהיגה,עבודה,קורס פסיכומטרי
מה המסיבה\\הופעה האחרונה שהיית בה?הו אה... מה את\\ה עושה עכשיו?-עונה על השאלון הזה שיר שנתקע בראש?-"מה נעשה" מה הדבר אחרון שקנית(פרט)?-אוכל
עם מי דיברת פעם אחרונה?-כרגע עם קרקסון ועוד אחד מהאטריק איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-אמריקן פאי-בטא האוס. עם איזה חבר\\\\ה בילית לאחרונה)איפה)?חברים,סינמה סיטי... במה היה לך מבחן לאחרונה?-מתמטיקה מה המשקה האהוב עלייך?-עניתי מה המאכל האהוב עלייך?-גם == איזה חברת בגדים את\\ה מעדיפ\\ה?-לא משנה איזה חברת נעליים את\\ה מעדיפ\\ה?-גם במה עשית שיעורים לאחרונה?-טחחחח מה המקצוע הכי שונא עלייך?-אנגלית,ספרות.. מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-צרפתית
,לשון
מה את\\ה רוצה להיות כשתגדל\\י?-זה לא משנה,אני אלך לכיוון הריאלי מה החיה האהובה עלייך?-דיי כבר איזה סוג מוזיקה את\\ה מעדיפ\\ה?-פופ/רוק מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-שומע להקות וזה == מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מהן הלהקות המועדפות עלייך-? מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-יש המון.בעיקר לוסט,האוס וסאות'פארק מי האחרון שהתקשר אליך?אין לי כוח לזה,אז נדלג... מי האחרון שהתקשרת אליו? מי האחרון שסימס לך? מי האחרון שסימסת אליו? מי האחרון שחשבת עליו? מי האחרון שראית? מי האחרון שהתנשקת איתו? מי האחרון שישנת איתו? את מי היית רוצה לראות עכשיו? נמצא במערכת יחסים?לא אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?מזמן מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?
להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?לא יודע יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? משפט\\מילה\\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\\ית? קרה לך שהתאהבת במין השני?זה פורסם בפורום גאים או משהו? | מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?נו,זה מציק מתי היה הסקס הראשון שלך?עוד לא היה.. מה עושה לכם את זה בבן הזוג?לא רוצה לצאת רדוד.אז מלבד הדברים שמיותר לציין,רגליים,עיניים ושיער לפעמים מה מוריד לכם את זה בבן הזוג?משקל בד"כ להתנשק בפגישה הראשונה או לא?למה לא? עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.),בואנה,גאים. 1 תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\\אחרון: .....

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

כל הספרים שלו פשוט אותו דבר. זה כל כך מציק.

R o n 2 5 6

New member
פשוט פחות יפה..

מן הסתם אני לא אפסול מישהי בגלל צבע עיניים

gurke

New member
האם "על טעם ועל ריח אין להתווכח"

זה פוסט-מודרניזם?

קדימה הבטחה!:]../images/Emo110.gif

צבע אהוב: טורקיז צבע עיניים: חוםדבש צבע שיער: אדום דהוי שיר אהוב: מליין שיר שנוא: עונה מועדפת: קיץ חיה אהובה: סנאי סגנון לבוש אהוב: מכנס קצר וגופיה מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? לפעמים שומר שבת? לא ממש בושם אהוב: ניחוחות אהובים? של סבון?D: אש או מים? מים ים או יבשה? ים שמש או ירח? שמש טראנס או ראפ? ראפ דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? ישראלי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? לא האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? ישמצב האם היית בים המלח? כן האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו? לא שזכור לי חח האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? יש לך חיות? כלב אם כן איך קוראים להן? לוקי האם יש לך קעקוע? לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? לא אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? לאיודעת מה השעה עכשיו?22:26 איזה יום היום? שישי מאכל אהוב: קוסקוס שתייה אהובה: מיץ אננס חח ארץ אהובה: ישראל עיר אהובה: ספר אהוב: שומרת אחותי חג אהוב: משו כיף חג שנוא: הממ לאיודעת אוהב סרטים מצויירים? יאפ אלי יצפאן או יאיר לפיד?יאיר לפיד פספוסים או ארץ נהדרת? פספוסים! יאק ארץ נהדרת>< פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? לאיודעת, מעולם לא הייתי בחול! מטוס או מסוק?מטוס? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3>< אתה עייף?טיפה באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? תלוי יום אהוב בשבוע?אין דבר כזה חחח מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? מישו אמר פארק כושר בכפר אורנים? חחחחחחחח אתה אוהב את הים? אכן לאן היית רוצה לטוס עכשיו? רחוק באיזה פורומים אתה נמצא? כאן בעיקר מה הדבר שבחיים לא תעשה? לאיודעת מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? לא זוכרת מה המחמאה שאתה מקבל לרוב? לא זוכרת, איזה גרועה אני! מה התכונונים לחודש הבא? לעבוד, הכרזת שיבוצים, אילת פעמיים, להתחיל תהליך פתיחת שנה..... סמינר פתיש.. מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? ואוו! אני באמת כבר לא זוכרת
מה את\ה עושה עכשיו?-נטינג שיר שנתקע בראש?-שומדבר מה הדבר אחרון שקנית(פרט)?- הממ בבוקר הלכתי עם אחותי לסיבוב בעיר חח וקנינו 4 מכנסיים קצרים פושטים כאלה, 2 פנקדים ובריסטול זהב למחנה, עוד 2 מכנסיים מתמנון [אחד חאקי.. מי אמר מכורים?
] ותחתונים לפעולה במחנה.. חח הא וגם שוקו..חח עם מי דיברת פעם אחרונה?- עמית איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- החופשה עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה)איפה)?אתמול בלילה ישבצ צופרים נורא יעיל עם טל ועמית במה היה לך מבחן לאחרונה?-מועד ב' במתמטיקה מה המשקה האהוב עלייך?-מיץ אננס\ נסטי מה המאכל האהוב עלייך?-דה ז'ה וו קטן..... איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-לאיודעת.. איפה שיש בגדים יפים אני קונה:] איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-כנל במה עשית שיעורים לאחרונה?-חחחחחחחחחח מה המקצוע הכי שונא עלייך?-הכל מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-מדהח\ קלאסי מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-גיבורת על מה החיה האהובה עלייך?-נו מהההה איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-רוק ישראלי מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-לאיודעת מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מהן הלהקות המועדפות עלייך-? מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- מי האחרון שהתקשר אליך?עמית מי האחרון שהתקשרת אליו?עמית חח מי האחרון שסימס לך?עמית חחחחחחח אבל לפני זה למפרט חח מי האחרון שסימסת אליו?נחשו>< מי האחרון שחשבת עליו?טל כי שלחתי לה הודעה..[במסנג'ר] מי האחרון שראית?אחשלי מי האחרון שהתנשקת איתו? מי האחרון שישנת איתו? המממממ לאזוכרת..בטח שירלי\גל את מי היית רוצה לראות עכשיו?.. נמצא במערכת יחסים?לא אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? משפט\מילה\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\ית? קרה לך שהתאהבת במין השני? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? מתי היה הסקס הראשון שלך? מה עושה לכם את זה בבן הזוג? מה מוריד לכם את זה בבן הזוג? להתנשק בפגישה הראשונה או לא? עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.) תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\אחרון: טואוב:]

Aline In Chains

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo193.gif../images/Emo121.gifאני=]

צבע אהוב:שחור ירוק וסגול. צבע עיניים:אפור ירוק תכלת. צבע שיער:שטני. שיר אהוב:יותר מידי
שיר שנוא:אנערף. עונה מועדפת:חורף.
חיה אהובה:כלב,חתול,שועל.. סגנון לבוש אהוב:לא יודעת איך להגדיר את זה כ"כ. מאמין באלוקים?לא.לא יודעת. שומר כשרות?לא שומר שבת?לא בושם אהוב:אני לא אוהבת בשמים. ניחוחות אהובים?השיער של רותם
. אש או מים?מים. ים או יבשה?ים. שמש או ירח?ירח. טראנס או ראפ?טראנס דיכאון או רוק?רוק לועזי או ישראלי?לועזי. מסנג'ר או אייסי?מסן. האם עישנת פעם?טרייד. האם שתית אלכוהול?טעמתי. זה נוראי. האם שברת משהו מעצבים?הו, המון;[ האם היית בים המלח?כן. האם היית בחרמון?אופקורס . האם גנבת משהו?כשהייתי קטנה מסטיק אנערף. האם היית בהודו?לא . איך תקראי לילדים שלך?אליס. איב\דילן\גרייס\עמית\סתיו יש לך חיות?לא =[ אם כן איך קוראים להן?איןנו. האם יש לך קעקוע?לא איפה?בזין:] אתה שומע מוזיקה ברגע זה?כן. אם כן איזה שיר?אלג'יר-האדמה תפתח.
!! אתה קנאי במערכות יחסים?נורא. מה השעה עכשיו?22:25 איזה יום היום?שישי? מאכל אהוב:מקדונלדס,עוף שתייה אהובה:מים
, ונסטי. ארץ אהובה:שבדיה עיר אהובה:ת"א,חיפה,לונדון ספר אהוב:אליס בארץ הפלאות,דור הפרוזק. חג אהוב:פורים? ל"ג בעומר? חג שנוא:פסח. אוהב סרטים מצויירים?מאד! אלי יצפאן או יאיר לפיד?מי הם בכלל?XD פספוסים או ארץ נהדרת?פספוסים! פורום או צ'אט?פורום. חו"ל או ישראל?חו"ל מטוס או מסוק?מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול?לא זוכרת. מאוחר. אתה עייף?לא. באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?בצהריים כזה יום אהוב בשבוע?סופ"ש. מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?חברה או חבר'ה? אתה אוהב את הים?מאד מאד. לאן היית רוצה לטוס עכשיו?טורקיה
באיזה פורומים אתה נמצא?אופנה אלטרנטיבית,דוגמנות,בנות,סקס לנוער,פירסינג וקעקועים.. מה הדבר שבחיים לא תעשה?never say never. מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?מרוב שיש כ"כ הרבה, אני כבר לא זוכרת. מה המחמאה שאתה מקבל לרוב?"איזה עיניים יפות!"
מה התכונונים לחודש הבא? אנת'ם וטורקיה =] מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? מסיבה-צ'יקה, והופעה נראהלי קפהסטיבל. מה את\ה עושה עכשיו?-עונה על השאלון? שיר שנתקע בראש?-האדמה תפתח. מה הדבר אחרון שקנית(פרט)?-נעליים וחולצה מזארה,וחולצה מקסטרו. לפרט יותר
? עם מי דיברת פעם אחרונה?-עם רותם.(עדיין.) איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-לא זוכרת מה שמו. עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה)איפה)?בזין במה היה לך מבחן לאחרונה?-מה זה
? מה המשקה האהוב עלייך?-מים נו. מה המאכל האהוב עלייך?-היה את זה כבר@#$^. איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-זארה ופול&בר.
איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-אין לי שמץ. אין אחת ספציפית. במה עשית שיעורים לאחרונה?-לא עשיתי שיעורים כבר שנים. מה המקצוע הכי שונא עלייך?-מתמטיקה. מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-אומנות!! מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-מעצבת אופנה\פנים..או אדריכלות..אנערף. מה החיה האהובה עלייך?-היה:( איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-מטאל. מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-ג'ניס ג'ופלין. מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-ג'ף באקלי. חיי.
מהן הלהקות המועדפות עלייך-?Opeth,Sikth,Queen מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-אבודים? מי האחרון שהתקשר אליך?חברה שלי. מי האחרון שהתקשרת אליו?אותה חברה. מי האחרון שסימס לך?רותם. מי האחרון שסימסת אליו?רותם. מי האחרון שחשבת עליו?שני. מי האחרון שראית?אבא. מי האחרון שהתנשקת איתו? רותם.
מי האחרון שישנת איתו? רותם. את מי היית רוצה לראות עכשיו? ^^^ נמצא במערכת יחסים?אכן כן. אם כן, כמה זמן כבר?8 חודשים וקצת
. אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?- מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?8 וחצי חודשים. להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?אנערף יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?רק בפורום. משפט\מילה\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\ית?"מזה מזה ,זה כואף.", "קיקי? לא..אני." קרה לך שהתאהבת במין השני?דה?
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?7.10.05..(כן,אני זוכרת תאריכים של הכל. כאפות
.) מתי היה הסקס הראשון שלך?לפני שלוש חודשים בערך. מה עושה לכם את זה בבן הזוג? צוואר,כפות ידיים ורגליים,תחת,עיניים,שפתיים. :( מה מוריד לכם את זה בבן הזוג?כלום^^ להתנשק בפגישה הראשונה או לא?למה לא עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.)7 נראה לי? תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\אחרון: נפגשנו>גלידה>התנשקנו..בלה בלה.

זונע

New member
משעמם במילא

צבע אהוב: אדום
צבע עיניים: לא יודע צבע שיער: שטני כזה שיר אהוב: כרגע? כל שיר של Down שיר שנוא: הזה עם הנמלים בחודשי הקיץ משהו כזה עונה מועדפת: אביב חיה אהובה: עטלפים סגנון לבוש אהוב: רגיל?.. מאמין באלוקים? לא שומר כשרות? לא שומר שבת? לא בושם אהוב: לא שם בושם ניחוחות אהובים? דלק, עשן אש או מים? אש ים או יבשה? ים שמש או ירח? שמש טראנס או ראפ? שניהם חרא דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי? מסנ האם עישנת פעם? כן האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? לא חושב האם היית בים המלח? כן האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו? יש מצב האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? לאחד ביתר לשני ירושלים...חח הגשש החיוור
יש לך חיות? כן אם כן איך קוראים להן? פינוקי
האם יש לך קעקוע? לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? כן אם כן איזה שיר? Down-Pillars of Eternity אתה קנאי במערכות יחסים? לא ממש מה השעה עכשיו? 22:37 איזה יום היום? שישי? מאכל אהוב: פיצה, בשר! שתייה אהובה: דיאט קולה ארץ אהובה: ישראל(בהנחה שלא יוצאים מתל אביב) עיר אהובה: תל אביב לנצח ספר אהוב: קופיקו
חג אהוב: פסח חג שנוא: לא יודע...שבועות? חג של הומואים אוהב סרטים מצויירים? לא ממש אלי יצפאן או יאיר לפיד? שניהם טמבלים פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת...אבל עד עונה 3 פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? ישראל מטוס או מסוק? וואלה לא יודע באיזה שעה הלכת לישון אתמול? חמש וחצי אתה עייף? קצת באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? 1-2 כזה יום אהוב בשבוע? שישי מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? פוקר/סתם גינה עם נרגילה/מסיבה אתה אוהב את הים? כן לאן היית רוצה לטוס עכשיו? לא יודע באיזה פורומים אתה נמצא? פה, האטריק והפועל תל אביב מה הדבר שבחיים לא תעשה? קעקוע מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? לא יודע מה המחמאה שאתה מקבל לרוב? אה...אני לא מה התכונונים לחודש הבא? לעבוד, לטוס מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? וואלה לא יודע...לא יצאנו מלא זמן למסיבה. נראלי ההופעה האחרונה הייתה ביום העצמאות מה את\ה עושה עכשיו?- עונה על זה שיר שנתקע בראש?- השיר פתיחה של "אבי ביטר חי בסרט"
מה הדבר אחרון שקנית(פרט)?- קולה עם מי דיברת פעם אחרונה?- חבר איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- הענק הירוק עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה)איפה)? עם חברים...סתם בגינה במה היה לך מבחן לאחרונה?- עזבו אותי מבצפר מה המשקה האהוב עלייך?- שאלתם מה המאכל האהוב עלייך?- כנל איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- לא מתעסק בזה איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- כנל במה עשית שיעורים לאחרונה?-
מה המקצוע הכי שונא עלייך?- ביולוגיה מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- לשון
מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- דניאל נגראנו
מה החיה האהובה עלייך?- שאלתם איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק, מטאל מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- אנג'לה גוסוו מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מיקאל, פיל אנסלמו, רוי קאן מהן הלהקות המועדפות עלייך-? ארץ' אנמי, אבנג'ד סבנפולד, דאון...זה הטופ 3 מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- סאותפארק מי האחרון שהתקשר אליך? חברה שלי מי האחרון שהתקשרת אליו? חברה שלי מי האחרון שסימס לך? חברה שלי מי האחרון שסימסת אליו? חברה שלי מי האחרון שחשבת עליו? להמשיך? מי האחרון שראית? אמא מי האחרון שהתנשקת איתו? חברה מי האחרון שישנת איתו? הדובי הורוד שלי... את מי היית רוצה לראות עכשיו? לא יודע נמצא במערכת יחסים? כן אם כן, כמה זמן כבר? עוד מעט 3 חודשים אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? 3 חודשים
להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? תלוי אם הם זונות או לא יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? לא משפט\מילה\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\ית? "שקל"
בדיחה ענקית קרה לך שהתאהבת במין השני? רק בשבי
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? כיתה ז' מתי היה הסקס הראשון שלך? לא היה מה עושה לכם את זה בבן הזוג? לא יודע...הומור מה מוריד לכם את זה בבן הזוג? חוסר הומור להתנשק בפגישה הראשונה או לא? לא יודע עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.) לא רוצה לספור...בערך 5-6 תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\אחרון: מעולם לא הייתה כזאת

RakTsarot001

New member
איך בא לי יואו

צבע אהוב: סגול, ירוק, שחור, לבן. צבע עיניים: חום עם קצת ירוק. צבע שיער: חום. שיר אהוב: לאדעת, כרגע מתנגן לי בראש "שום דבר לא יפגע בי" שיר שנוא: "אני מוכן לחיות על לחם ועל מיייייייים" עונה מועדפת: כולן. :] חיה אהובה: כלבלבים כאלה חמודים. סגנון לבוש אהוב: נוח. מאמין באלוקים? בדרכי. שומר כשרות? לא קריטי. שומר שבת? לא. בושם אהוב: musk oil :] סקס. ניחוחות אהובים? פרחים, אנשים, בשמים. אש או מים? שניהם. ים או יבשה? חוף הים. ]: שמש או ירח? שניהם! טראנס או ראפ? לאדעת. דיכאון או רוק? רוק. לועזי או ישראלי? שניהם מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר! האם עישנת פעם? כן האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? חחח כן האם היית בים המלח? כו האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו? כן האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? איתמר, יונתן, אביגיל. יש לך חיות? לא אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? עוד לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? לא אם כן איזה שיר? מתנגן לי בראש "שום דבר לא יפגע בי" אתה קנאי במערכות יחסים? לא. מה השעה עכשיו? 22:39 איזה יום היום? שישי, ברוך השם מאכל אהוב: פסטה. שתייה אהובה: נסטי. ארץ אהובה: ישראל. עיר אהובה: לאדעת, חיפה? ספר אהוב: נלך על "אשה יקרה" של יהונתן גפן. חג אהוב: כולם :] חג שנוא: אין. אוהב סרטים מצויירים? כן :] אלי יצפאן או יאיר לפיד? אף אחד מהם. פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת. פורום או צ'אט? פורום. חו"ל או ישראל? שניהם מטוס או מסוק? שניהם באיזה שעה הלכת לישון אתמול? חצות וקצת אתה עייף? מממ ככה. באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? משתדלת שלא אחרי 12 בבוקר. יום אהוב בשבוע? שישי? מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? לא משנה לי. אתה אוהב את הים? ככה. לאן היית רוצה לטוס עכשיו? מערב אירופה. באיזה פורומים אתה נמצא? כאן, מטאליקה, מטאל. מה הדבר שבחיים לא תעשה? דבר שאני שונאת. מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? חח לאדעת. מה המחמאה שאתה מקבל לרוב? שאני יאפה :} מה התכונונים לחודש הבא? פסיכומטרי, דימה, אנת'ם. מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? הורקור, נראה לי. מה את\ה עושה עכשיו?- עונה על שאלון ומדברת עם בני. שיר שנתקע בראש?- "שום דבר לא יפגע בי" של הכנסייה. מה הדבר אחרון שקנית(פרט)?- לא זוכרת. עם מי דיברת פעם אחרונה?- גלעד. איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- לאדעת. עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה)איפה)? עם בנוש, בתל אביב במה היה לך מבחן לאחרונה?- אזרחות, ב7/7 :} מה המשקה האהוב עלייך?- נסטי!שוב. מה המאכל האהוב עלייך?- פסטה!שוב. איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- לאדעת. איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- לאדעת. במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה זה? XD מה המקצוע הכי שונא עלייך?- לאדעת. מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- אמנות, מתמטיקה. מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- אדריכלית. מה החיה האהובה עלייך?- כלבלבים כאלה חמודים. שוב. איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- מטאל! מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- לאדעת. מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- חחח פיל אנסלמו, רנדי בליית', וויין דארל, מאגנוס אקוול. מהן הלהקות המועדפות עלייך-? כרגע? נברמור!!!!!!!!!! ולאמב אוף גאד. מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- הפיג'מות. :] מי האחרון שהתקשר אליך? גלעד מי האחרון שהתקשרת אליו? גלעד מי האחרון שסימס לך? בני מי האחרון שסימסת אליו? בני מי האחרון שחשבת עליו? בני? מי האחרון שראית? אמא מי האחרון שהתנשקת איתו? לא מדברים על זה מי האחרון שישנת איתו? הממ. את מי היית רוצה לראות עכשיו? בני נמצא במערכת יחסים? הממ. אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? זה מכבר. מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? לא יותר מדי. להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? לא תמיד. יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? משפט\מילה\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\ית? "זה הדבר הכי רך בעולם" קרה לך שהתאהבת במין השני? במין השני? כמובן. XD מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? 16 וקצת. מתי היה הסקס הראשון שלך? :} מה עושה לכם את זה בבן הזוג? צחוק, זיפים, גבריות שכזאת. כיף, פשוט כיף. מה מוריד לכם את זה בבן הזוג? לא מדברים על זה.
להתנשק בפגישה הראשונה או לא? למה לא עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.) שלושה. תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\אחרון: XDDDDD אסור לומר דברים כאלה.

שרון710

New member
Superstar../images/Emo9.gif

צבע אהוב: כחול צבע עיניים:כחול-ירוק צבע שיער: חום שיר אהוב: נו באמת, זה קשה. שיר שנוא: אגו טריפ!!!111
עונה מועדפת:חורף
חיה אהובה: חמוס? סגנון לבוש אהוב: מה שבא. מאמין באלוקים? לא שומר כשרות? בעיקרון לא. אבל אנחנו מפרידים בין סכו"ם חלבי ובשרי.. אבל רק מתוך הרגל. שומר שבת? לא בושם אהוב: קאבוטיןןןןןןןןןןןןן
ניחוחות אהובים?גז, דלק, לורדים וכו'.
אש או מים? מים ים או יבשה?ים שמש או ירח?ירח טראנס או ראפ?אמ. מתלבטת. דיכאון או רוק?רוק לועזי או ישראלי?נראה לי ישראלי לוקח. מסנג'ר או אייסי?מסנג'ר האם עישנת פעם?לא האם שתית אלכוהול? האם שברת משהו מעצבים? לא נראה לי. האם היית בים המלח? לא
האם היית בחרמון?לא
האם גנבת משהו?לא! האם היית בהודו?לא. אבל אני אהיה.
איך תקראי לילדים שלך? בן: יונתן. בת: לא יודעת. דורש מחשבה. יש לך חיות?לא
אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה?לא אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? אני קנאית בכל מצב. מה השעה עכשיו?22:57 איזה יום היום?שישי.בערב.ואני בבית. מאכל אהוב: פסטה,ספגטי פתיתים וכל הנלווים. שתייה אהובה:קוקה קולה ארץ אהובה: ארה"ב, תאילנד (גם ישראל, טוב?!) עיר אהובה: כרמיאל:), ניו יורק
ספר אהוב:הרלן קובן לסוגיו.
חג אהוב: פסח, פורים חג שנוא: אין חג שנוא!!!1 אוהב סרטים מצויירים? הכיייייייי אלי יצפאן או יאיר לפיד? יאיר לפיד פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט?פורום חו"ל או ישראל? תלוי בשביל מה. לטייל בחו"ל, לחיות בישראל. מטוס או מסוק? מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? מוקדם. 23:00. אתה עייף? לא באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? מתי שאני מתעוררת. יום אהוב בשבוע? שישי מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אלדו
אתה אוהב את הים? מאודד לאן היית רוצה לטוס עכשיו? ניו זילנד באיזה פורומים אתה נמצא?שביעסטים מה הדבר שבחיים לא תעשה? לא יודעת מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? מה המחמאה שאתה מקבל לרוב? "אוו, איזה עיינים יפות". מה התכונונים לחודש הבא? חתונה!!!!!!!111111 מה המסיבה\הופעה האחרונה שהיית בה? וואו, לא זוכרת מה את\ה עושה עכשיו?- עונה על השאלון, מתכתבת במסן שיר שנתקע בראש?- כרגע כלום מה הדבר אחרון שקנית(פרט)?- שתי חולצות מבלו בירד. עם מי דיברת פעם אחרונה?- גיל איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- אל תתעסק עם הזוהאן. עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה)איפה)?הייתי אצל גיל
נחשב? במה היה לך מבחן לאחרונה?-מת' מה המשקה האהוב עלייך?-קוקה קולה מה המאכל האהוב עלייך?- נו איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- לא יודעת איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- אולסטאר במה עשית שיעורים לאחרונה?- פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה המקצוע הכי שונא עלייך?- לשון. אבל נגמררררררררררררררר מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-נכון לעכשיו- היסטוריה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- בנאדם מוצלח.? מה החיה האהובה עלייך?- איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- הכל מהכל. כולל אגאפו של אייל גולן
מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- אבריל לאווין (כן אני פאקצה!! תמותו!) מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-עברי לידר!
מהן הלהקות המועדפות עלייך-?מוניקה סקס, היהודים (שירים מסוימים, למען האמת) מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- ח-ב-ר-י-ם מי האחרון שהתקשר אליך? שגיא מי האחרון שהתקשרת אליו? יעל טרגר מי האחרון שסימס לך?שגיא מי האחרון שסימסת אליו? שגיא מי האחרון שחשבת עליו? .. מי האחרון שראית? רן מי האחרון שהתנשקת איתו? מי האחרון שישנת איתו? את מי היית רוצה לראות עכשיו? ......
נמצא במערכת יחסים? אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? משפט\מילה\מקרה אחד שאתה זוכר מהאקס\ית? קרה לך שהתאהבת במין השני? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? מתי היה הסקס הראשון שלך? מה עושה לכם את זה בבן הזוג? מה מוריד לכם את זה בבן הזוג? להתנשק בפגישה הראשונה או לא? עם כמה אנשים התנשקת?(כן,לספור.) תאר בקצרה את הפגישה הראשונה עם הבן זוג הנוכחי\אחרון:

למעלה