../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif../images/Emo181.gif../images/Emo178.gif

הולך להיות חם הקיץ הזה . . . ולכל ההורים שאף פעם לא יודעים מה עושים בשבועיים האחרונים של החופש הגדול
ולפני שאנחנו סוגרים תאריכים לחופשה המשפחתית
הילדים חוזרים לבית הספר שבוע לפני . . . וכמובן כמו כל דבר במדינה שלנו, אין מתנות חינם :)) הימים הללו יוחזרו במהלך שנת הלימודים, כגשרים חדשים בין חגים עוד יום להדליק נר בחנוכה ועוד יום לאכול את שאריות המצה בפסח כבר לא יודעת מה עדיף מה שבטוח הקיץ הזה יהיה חם . . .

לחיי האיסרו-חג IסופרדרינקI

הימים הכי חשובים בשנה להיות בחופש בבית ואל תדאגו לגבי תשלום לבייביסיטר/לקיחת יוןם חופש מהעבודה תמיד אפשר יהיה לשלם על זה בגמ"ח
(אם לא היה כל כך חם הייתי פוצחת במעגל הורה סוחף
)

יש הגיון בשיגעון...

לקצר ממש את החופש הכי ארוך בעולם בלתי אפשרי. לפחות יוצרים רצף בימי החגים- הגיוני הרבה יותר מאשר ללמוד יומיים, לצאת לחופש של כמה ימים וחוזר חלילה. אני מאמין שהגשר הזה יהיה חזק הרבה יותר מגשר המכביה. העיקר שימי ה'נטו לימודים' לא יעלו על 50 אחוז מ-365.

שרשירית

New member
זה נפלא שמקצרים את החופש

הוא ארוך מדי גם לטעמי. והכי חשוב הוא שאת הימים שמקזזים מפזרים במהלך השנה שזה אידיאלי. אבל אני צופה בעיה, הרבה מהילדים נמצאים בחו"ל בתקופה הזו. זו תהייה נחיתה רכה למורים ולרוב התלמידים אבל הנופשים המתוכננים כבר מתחילים לקטר.

יערית

New member
אז מה הייתה השאלה../images/Emo163.gif

אם לא תמצאו מה לעשות, אני אמצא לכם מה לעשות

ורק במדינה מפגרת כמו שלנו

אפשר לקבל החלטה כזו חודשיים לפני, ולא בהתראה ארוכה יותר. הילדים שלי הולכים להתחיל את השנה ב 1/9/11 כרגיל, החופשה המשפחתית עם אבא שלהם כבר הוזמנה ואני בכלל בשופינג בנ"י (טפו טפו) בתאריך החדש של פתיחת שנה"ל. מדינה מפגרת, כבר אמרתי ???????

זה לא פוליטיקאלי קורקטית ../images/Emo132.gif

לומר 'מפגרת' יש לומר "מדינה מאותגרת מנטאלית"

נשאלת השאלה

אם המדינה היא המפגרת, או הממשלה המושלת במדינה היא המפגרת, או הכנסת שמינתה את הממשלה הזאת, או העם שבחר את הכנסת הזאת. איך אמר שלום חנוך ? הציבור מטומטם, הציבור יישלם.

עדיף חופש. כל הזמן.

טוב אולי חודש חופש בקיץ וחודש חופש בחורף. בחשוון אין חופשים בכלל - לא יכולו לתת שם כמה ימים? ובקיצור - לדעתי אין משמעות לקיצור החופש הגדול בכמה ימים - בטח לא עם תוכנית החלופה שהם מציעים.

ועוד בנושא חינוך...

צריך להוריד את הכובע { השחור }, בפני השר גדעון סער, על פעילותו התזזיתית בנושאי חינוך, ורצונו העז לחנך את התלמידים : "התלמידים יעברו שיעורי חינוך ופעילות מיוחדת בנושא, ובמהלך השיעורים בכיתה וגם לפני כל בחינה, יקבלו אגרת אישית ובה הסבר על כך ש"העתקה במבחנים אסורה משום שמדובר בגניבת דעת", ו"גונב דעת הבריות כגונב דעת עליון". " פחחחחחחחחחחח לא שהשר שטייניץ פחות טוב ממנו... ב-"הכל דיבורים". אבל לשר שטייניץ יש רטוריקה אחת. במקום לדבר על דעת עליון, הוא מדבר על הורדת פטישי 10 קילו { 5 קילו שהוריד על המעשנים לא מספיק לו }.

הוא גם החליט

על תלבושת אחידה- ועל זה שאפו וגם על זה שכל תלמיד במערכת החינוך חייב פעם אחת לפחות בשש שנותיו בחטיבה העליונה להגיע לירושליים לסיור ערכי. וגם על זה שאפו אפרופו יום ירושליים- היום הזה ששכחנו....בוקר טוב!

למעלה