חניבעל? למרות שאין לו שיער כזה אז לא יודע..
E elcool New member 22/8/03 #121 אני זוכר שהיה פרק ששמו את קייל בבית משוגעים. וזה גם התספורת שלו. אבל זה לא אותו הצבע
P positive energy New member 22/8/03 #103 הדרדסים אה, לא, אבל עדיין מכוערים, פוקימון הנוסטלגי, ואיפה העכבר הצהוב? אחלה ציור
ס סער טובי New member 22/8/03 #115 אוי נו באמת... זה כל כך קל שחבל לי לרשום את התשובה.... טוב אני אכתוב אבל בגלל אלה שזה קצת קשה להם והם רוצים לשבור ת'ראש לבד אני אכתוב ממש ממש למטה the hulk (איך שלא קוראים לזה בעברית....)
אוי נו באמת... זה כל כך קל שחבל לי לרשום את התשובה.... טוב אני אכתוב אבל בגלל אלה שזה קצת קשה להם והם רוצים לשבור ת'ראש לבד אני אכתוב ממש ממש למטה the hulk (איך שלא קוראים לזה בעברית....)
א אייל הצלם New member 22/8/03 #114 נו תעשה משהו שיזהו!!! איך אפשר להכיר כזה דבר מוזר??? למה שנזהה שזה משפחת סימפסון??? אה.. וואלה!!! הסימפסונים!!!
נו תעשה משהו שיזהו!!! איך אפשר להכיר כזה דבר מוזר??? למה שנזהה שזה משפחת סימפסון??? אה.. וואלה!!! הסימפסונים!!!
D DAMIEN Is Here New member 22/8/03 #120 עדיין לא פתרתם את שלי... הנה רמז: זאת לא דמות מצויירת או דמיונית.