Country Thunder

West Doll

New member
../images/Emo176.gifCountry Thunder../images/Emo179.gif

תכלס זה התקיים כבר לפני כמה ימים וחשבתי שרעות תשים את זה בחדשות קרי אבל לא היו חדשות בכלל|מגלגל עיניים| קיצר, יכלתי לתת לזה לעבור אבל אבל אבל קרי שם עם מכנסונים וחבל לפספס
כמה וידאוז[הם לא באיכות מדהימה אבל סתמו]: IAICA [אתם חייבים לראות את הריצה המטומטמת שלה שמלווה בפרצופים מוזרים בהתחלה
]. Paradise City [למה גם פה היא עם הז'קט המזעזע הזה?]. BHC [מיי לאב
הקהל הרס לי את השיר
]. עוד בהודעה הבאה...

West Doll

New member
ועוד...

DFTRM. JAD [רק 39 שניות]. SS [אמג שומעים רק את הזייפן שמצלם אבל זה כ"כ מצחיק
כמה זיופים במילה אחת יש לו אתם מתים
לא משפט, מילה!].

West Doll

New member
והודעה אחרונה...

טוב, מעכשיו זה וידאוז מאותו זייפן מפורסם של השרשור הקודם. לא מצאתי משו אחר, סורי
אני לא מבינה מה הוא מעלה את הזוועה הזאת בכלל, איזה גרוע הוא, הוא אפילו מלווה את המוזיקה ולא רק את קרי וגם עושה קולות ליווי, מוכשר. TMBIM. איי קנואו יו וונט. מוזס [פה זה לא הזייפן אבל זה איזה חופרת אחרת שמקדישה את הוידאו לרייצ'ל או משו
ואז היא מזייפת בעצמה. אה ותמונות: http://www.carriephotos.com/thumbnails.php?album=717

symptoms

New member
חן כפרות עליך ../images/Emo24.gif

ראיתי את התמונות ואמרתי שזה במיוחד בשבילך
בקשר לחדשות קרי, מבטיחה שמשבוע הבא זה יחזור, אולי אני אעשה גרסה מקוצרת של השבועיים האחרונים ביום שלישי, רק מיקומי מצעדים וכו', נראה. רעות

West Doll

New member
כל תמונה של קרי עם מכנסונים זה במיוחד בשבילי!

דווקא השבוע היה די נחמד במצעדים, בדיוק היום בבוקר ראיתי את המיקומים... ד"א, תראי איזה תמונה חמודה

West Doll

New member
אוי איכס, תפתחי אותה בגדול../images/Emo122.gif

ותסתכלי על הרגליים. זה מה שאני עושה...נתקעתי על הרגליים ;;

symptoms

New member
../images/Emo6.gif

את לא נורמלית. אגב, זו תמונה מהמסיבת מספר 1 של לסט ניים. והמצעדים היו חביבים, מה שכן, JAD יוצא היום לרדיו רשמית, נקווה שעוד מעט גם הוידאו. רעות

West Doll

New member
אני יודעת מאיפה היא, חצופה |הא|

מותק, בשביל ה25 דולר ששילמתי לפאן קלאב אני חורשת על כל פיסת מידע בפורום שם
גם ככה אני לא יכולה ללכת לפאן קלאב פארטי כי אני תקועה בחור הזה
אז לפחות תמונות עם רגליים אני מרוויחה ;;

../images/Emo60.gifתודה מותק../images/Emo24.gif

הרגת אותי עם הזייפן
למרות שאני מבינה אותו חחח כשאתה בהופעה אתה א חושב כ"כ שישמעו אותך שר אחרי זה שאתה מצלם חחח ובסוף שומעים כמעט רק אותך וזה יוצא גרוע
קרה לי בהופעה של הדיימונדז..אבל התפחדתי להעלות את זה..אז העלתי רק את הקטעים שאחותי שרה בהם והיא מזייפת

למה היא לובשת בגדים של נערת ליווי?

לא ראיתי הכל כי האיכות ממש מעצבנת אבל תודה על ההשקעה

למעלה