שאלון

../images/Emo176.gifשאלון../images/Emo176.gif

אני חיברתי
מתי התחלת לשמוע את GC? איך הכרת אותם? כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? השיר האהוב שלך שלהם: השיר שאת פחות אוהבת: האלבום האהוב: האלבום הפחות אהוב: תמונה של GC שאת אוהבת:

o DaNiEl o

New member
../images/Emo79.gifעונה

מתי התחלת לשמוע את GC? ממ לא לפני מלא זמן, בערך מתי שיצא KYHOMG איך הכרת אותם? הכרתי את ג'ואל כחבר של הילארי, ואז ראיתי ת'קליפ ב MTV והלכתי לחפש עוד שירים שלהם. כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? מחמש אהבתי. השיר האהוב שלך שלהם: the river השיר שאת פחות אוהבת: little things האלבום האהוב: האחרון, את האחרים אני פחות מכירה בינתיים. האלבום הפחות אהוב: אין כזה. תמונה של GC שאת אוהבת:

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

מתי התחלת לשמוע את GC? לפנייי... 3-4 שנים איך הכרת אותם? MTV כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? האמת, חשבתי שהם פריקים מוזרים.. אבל ישר הלכתי לשמוע עוד השיר האהוב שלך שלהם: יש המון.. Misery , IJWL, World is black, Anthem, i heard you ... השיר שאת פחות אוהבת: מתעלם מהשאלה שמנוסחת בלשון נקבה
האלבום האהוב: זה בא בתקופות, כרגע אני חורש את החדש, כשיגמר כל החרישה אני יהיה אובייקטיבי האלבום הפחות אהוב: כנ"ל, אין ממש פחות אוהב.. כל פעם בא לי משהו אחר תמונה של GC שאת אוהבת: שוב מתעלם ..

EleVaTioN

New member
אני ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

מתי התחלת לשמוע את GC? ב 2003 ככה, מLIFESTYLE OF THE RICH AND FAMOUS איך הכרת אותם? מהקליפ של לייףסטיילס כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? "ואיי הם טובים מעניין איזה עוד שירים יש להם" השיר האהוב שלך שלהם: חחחחח ואיי יש כל כך הרבה!!!! השיר שאת פחות אוהבת: הממ השירים החדשים יותר האלבום האהוב: the young and the hopeless האלבום הפחות אהוב: השלישי תמונה של GC שאת אוהבת:

Takals

New member
גם לי יש את הזכות!

מתי התחלת לשמוע את GC?אמ...זה כזה, אני בעצמי לא יודעת איך זה קרה לפני בערך 4-5חודשים המחשב שלי היה מקולקל ולא יכלתי להטעין את האיפוד אז התחלתי לשמוע דיסקים היה לי דיסק כזה NOW15 (זה כל מיני שירים שהיו להיטים אז ) והיה שם את hold on מצא חן בעיני הכרתי אז כבר את Girls&boys .עשיתי את המחקר שלי עליהם והתאהבתי. איך הכרת אותם?בכיתה ד' הייתי בארה"ב ואני ובת דודה שי ראינו 24 שעות ביממה MTV ניסינו להיות בוגרות והשיר girl & boys הלך איזה 100 פעמים ביום אבל אז לא סבלתי אותם! כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? ש girls don't have boys girls have cousin's money השיר האהוב שלך שלהם:הרבה..... השיר שאת פחות אוהבת:predictable האלבום האהוב: יש לי רק את GMR ואת TY&H ואני אוהבת אותם באותה מידה האלבום הפחות אהוב:לא יודעת אומנם יש לי רק שתיים אבל שמעתי גם את השניים האחרים והם כולם מוצאים חן בעיניי תמונה של GC שאת אוהבת:אין לי כוח..........

שלהלהלה

מתי התחלת לשמוע את GC?כמעט שנה. איך הכרת אותם?דרך אחותי,למרות שהיא כבר לא אוהבת אותם
כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת?שהם שווים
השיר האהוב שלך שלהם:Predictable,Seasons ואת כל האלבום החדש. השיר שאת פחות אוהבת: We Believe האלבום האהוב:GMR האלבום הפחות אהוב:אין אני אוהבת את כולם
תמונה של GC שאת אוהבת:איזה חמודים

אני אני אני!

מתי התחלת לשמוע את GC? לא מזמן. איך הכרת אותם? דרך אמטיבוי. כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? 'חשבת? האמת, חשבתי שהם פריקים מוזרים.. אבל ישר הלכתי לשמוע עוד..' חעחע! תשובה כנה P= --->בדיוק כמוהו. השיר האהוב שלך שלהם: ווואי.. יש ה מ ו ן! השיר שאת פחות אוהבת: קיפ יור. האלבום האהוב: כולם. האלבום הפחות אהוב: GMR. כן, אני מודעת לבושה אבל ג'ואל טיפה וואנבי בחלק מהשירים. >>. תמונה של GC שאת אוהבת: ...

^^../images/Emo205.gif

מתי התחלת לשמוע את GC? המ, לא זוכרת אבל כשיצא פרדיקטיבלP: איך הכרת אותם? מפרדיקטיבל-.-" [אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי.] כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? שהם נורא נחמדים^^ השיר האהוב שלך שלהם:? אני לא יודעת. השיר שאת פחות אוהבת:? >< האלבום האהוב:? יש לי רק שניים ושניהם טובים
האלבום הפחות אהוב:? תמונה של GC שאת אוהבת:? ><

אני:)

מתי התחלת לשמוע את GC? מKYHOMG, אבל הכרתי שירים שלהם הרבה לפני זה [שלא ידעתי שזה שלהם. למשל דה אנת'ם, לייפסטייל וכו'] איך הכרת אותם? אני ממש לא יודעת..אני מכירה כ"כ הרבה להקות וזמרים שקשה להתקיל אותי XD כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? בתקופת KYHOMG ג'ואל עוד היה עם הילארי והיה לי משהו נגדו כי הייתי מעריצה שלה, אבל פשוט התאהבתי בשיר הזה והורדתי עוד הרבה שירים שלהם ואז קניתי את GMR ומאז אני מכורה! והורדתי את TY&TH השיר האהוב שלך שלהם: לייפסטייל! ובויז אנד גירלז!XD השיר שאת פחות אוהבת: המ..אין עוד האלבום האהוב: GMR האלבום הפחות אהוב: אולי דה כרוניקלס כי אני לא מכירה שם כלום לול תמונה של GC שאת אוהבת: ג'ואל וג'רארד! XD

NAJ

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק

יאו ג'ואל וג'רארד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח GC+MCR שליטה!!!

SainTonix

New member
אם כבר אז כבר

וואי זה רעיון לשרשור חדש! חח אני אפתח בקרוב..

joelgirl

New member
me

מתי התחלת לשמוע את GC? מתי שיצא לייפ סטייל איך הכרת אותם? ראיתי את לייפסטייל בmtv כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת?
coooolllll... השיר האהוב שלך שלהם: שאלה ממש קשה אני אוהבת את כל השירים השיר שאת פחות אוהבת: Walk By האלבום האהוב: כולם... האלבום הפחות אהוב: אין דבר כזה תמונה של GC שאת אוהבת:

חן זוהר

New member
=P

מתי התחלת לשמוע את GC? אמממ לפני כמה שנים, לא זוכרת ממש... איך הכרת אותם? לא זוכרת..חחח כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? שאני עכשיו הולכת לשמוע את כל שאר השירים שלהם! השיר האהוב שלך שלהם:אממממ קשה....festival song נראלי חח השיר שאת פחות אוהבת: keep your hands..... נחמד, אבל לא כל כך אהבתי האלבום האהוב: אמממ האלבום הפחות אהוב:אממממ אוהבת את הכל.... תמונה של GC שאת אוהבת אין לי תמנוה אהובה במיוחד....אבל בכל זאת העלתי תמונה..

ronny ron

New member
אני =)

מתי התחלת לשמוע את GC? לפני כמה שנים...חח איך הכרת אותם? אממ זה התחיל איכשהו עם חן נראלי. כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? ישר רצתי לחפש עוד שירים=) ומאז האהבה פורחת
השיר האהוב שלך שלהם: אני מתלבטת בין כמה..נראלי ש festival song ו- i just wanna live השיר שאת פחות אוהבת: חחח לא נראלי שיש דבר כזה... האלבום האהוב: The Young And The Hopeless האלבום הפחות אהוב: אני אוהבת את כולם =] תמונה של GC שאת אוהבת: ----------------------------->

למעלה