שאלון למוצ"ש

../images/Emo176.gifשאלון למוצ"ש

כי נראה לי שמזמן לא היה כאן... אז הנה השאלון של ברנאר פיבו (שתמיד חלמתי שג'יימס ליפטון או לפחות עמנואל הלפרין ישאלו אותי): 1).מהי המילה האהובה עלייך ביותר? 2).מהי המילה השנואה עלייך ביותר? 3).מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? 4)?מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? 5). מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? 6).באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? 7). באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? 8).מה מדליק אותך? 9). מה לא מדליק אותך? 10). אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם?

אני אוהבת שאלונים!

1).מהי המילה האהובה עלייך ביותר? אני חושבת ש"חמלה". 2).מהי המילה השנואה עלייך ביותר? פרובוקציה 3).מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? קול פנימי 4)?מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? אנשים שלועסים לידי בפה פתוח. 5). מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? כל הקללות חביבות עלי במידה שווה. 6).באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? ביבליותראפיה, רקדנית. 7). באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? הייתי אומרת "זונה", אבל זה לא מקצוע. 8).מה מדליק אותך? כמעט כל דבר. אני נדלקת בקלות. רוב הדברים בעולם מלהיבים אותי, ואם זה דברים שקשורים באנשים - אפילו עוד יותר. 9). מה לא מדליק אותך? שוביניזם. רוע. חוסר התחשבות. אנשים שלועסים לידי בפה פתוח.

D o r o t h y

New member
יאללה - הנה אני

1).מהי המילה האהובה עלייך ביותר? זו מילה באנגלית - Distinguish 2).מהי המילה השנואה עלייך ביותר? מוחטה 3).מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? סקסופון צרוד כמו במועדון ג'אז 4)?מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? קול של יריקה. 5). מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? ס'אמק 6).באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? עריכת טקסטים, או כל מה שקשור בהוצאה לאור 7). באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? אחות 8).מה מדליק אותך? קול סקסי גברי, נמוך 9). מה לא מדליק אותך? הרבה דברים, בעיקר טמטום. 10). אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? ארגנתי לך דיור ליד שייקה, יוסי, סבתא שלך ויואב, שכחתי מישהו?

והנה תשובותי

(כדי שלא אצטרך בטעות להעביר את הזמן בללמוד רוסית) 1).מהי המילה האהובה עלייך ביותר? מצלול 2).מהי המילה השנואה עלייך ביותר? מוחטה 3).מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? אנדראס שול שר באך. 4)?מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? המון אנשים שמדברים בו זמנית בקול רם ולא מקשיבים אחד לשני. 5). מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? ארורה 6).באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? סופרת 7). באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? פקחית עירונית 8).מה מדליק אותך? ידיים גדולות ומבט טוב בעיניים. 9). מה לא מדליק אותך? שקרים. 10). אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? טוב, ועכשיו תנסי שוב.

../images/Emo12.gif

במילה השנואה התכוונתי לכתוב "בחילה". לא יודעת איך השתרבבה לשם התשובה של דורותי! (למרות שגם "מוחטה" היא לא מהחביבות עלי
).

גם את מנהלת בראש ראיונות דמיוניים?

"הכל התחיל, רפי, במקרה..." 1).מהי המילה האהובה עלייך ביותר? מילה חדשה שלמדתי באגלית:Clingering 2).מהי המילה השנואה עלייך ביותר? כוסית 3).מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? יש רק תשובה אחת לשאלה הזאת כשיש בבית תינוקת שלומדת לדבר. מלמולים של תינוקת 4)מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? צפצופים של מכוניות 5) מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? אני לא מקללת הרבה, אבל אם כבר: בתחת שלי 6).באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? מטפלת בילדים אוטיסטים 7). באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? פרסומאית. ודווקא בזה הייתי יכולהיות מצויינת. 8).מה מדליק אותך? מוסיקליות 9). מה לא מדליק אותך? אלימות 10). אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? את השם שלה וחיה שמתחילה באותה אות

Sea Urchin

New member
מספר תשובות

1).מהי המילה האהובה עלייך ביותר? - תחת. (כך אני מסביר לאחותי כשאחרי שאני אומר "אין חדש תחת השמש" היא אומרת לי משהו כמו "למה אתה אומר 'תחת'?"). 2).מהי המילה השנואה עלייך ביותר? - מצ'עמם 3) מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? - מוזיקה שווה באמת. 4) מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? - צפירות של מכוניות ברחוב. 5)מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? - פיזדמטה. 6) באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? - בורר בעולם התחתון. 7) באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? - רופא. 10) אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? - ברוך הבא.

תשובות

1).מהי המילה האהובה עלייך ביותר? חופשה 2).מהי המילה השנואה עלייך ביותר? מסריח 3).מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? הצליל של הרכב המניע אחרי שהחליפו מצבר שלא הניע 4)?מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? הצליל של האין מנוע 5). מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? פוסטמה, קרציה 6).באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? משהו שקשור בשפה (ולא שפת תכנות!) 7). באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? הוראה 8).מה מדליק אותך? אבות צעירים עם ילדים 9). מה לא מדליק אותך? עישון 10). אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? פה אוכלים כמה שרוצים בלי להשמין

nutmeg

New member
OK - שאלון חביב

).מהי המילה האהובה עלייך ביותר? Serendipity 2).מהי המילה השנואה עלייך ביותר? חצץ 3).מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? גשם רך 4 מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? יללות (whining) 5). מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? סססס'אמו 6).באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? וטרינארית 7). באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? פועלת בעבודה מונוטונית 8).מה מדליק אותך? מוזיקה 9). מה לא מדליק אותך? טמטום, התלהמות 10). אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? ברוכה הבאה... את מי את רוצה לפגוש ראשון?

תשובותי:

המילה האהובה עלי ביותר - בואי. המילה השנואה עלי ביותר- תזרמי. הצליל האהוב עלי ביותר- גיטרה חשמלית מחוברת למגבר מצד אחד, ולמישהו שיודע מה עושים איתה מהצד השני. הצליל השנוא עלי ביותר - קולות הנוער בתחנת האוטובוס מול חלון חדר השינה שלי, בכל שעות הלילה. הקללה האהובה עלי ביותר - כססס אמו, קרציה. המקצוע בו הייתי רוצה לעסוק - רסטורציה של אמנות. המקצוע שלא הייתי עוסקת בו בשום אופן - (למרות שאני מעריצה את אלא שכן) - אחות. מה שמדליק אותי - שמחת חיים. מה לא מדליק אותי - אלימות, חוסר התחשבות, אדישות. אם גן עדן קיים, אלוהים יגיד לי- מיק מחכה לך שם
.

ועכשיו תורי:

).מהי המילה האהובה עלייך ביותר? אהבה, שלווה 2).מהי המילה השנואה עלייך ביותר? כוסון 3).מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? ציוץ הציפורים שאני שומעת כאן כל בוקר
4)?מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? חריקת בלמים ולחיצה רצופה על צפצפת הרכב. 5). מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? שיט
6).באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? באחד מן התחומים הטיפוליים - עדיין לא סגורה מה בדיוק. 7). באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? זנות. 8).מה מדליק אותך? חיוך ועיניים טובות. 9). מה לא מדליק אותך? רע לב. בהמיות. חוסר אכפתיות. 10). אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? הייתי שמחה אם היא תגיד לי: יואוווווווו, איזה כייף שבאת!

אטיוד5

Active member
שיהיה

1).מהי המילה האהובה עלייך ביותר? לא יודע, אבל חייבת להכיל ל' 2).מהי המילה השנואה עלייך ביותר? בעיקרון. 3).מהו הצליל האהוב עלייך ביותר? צליל גלים 4)?מהו הצליל השנוא עלייך ביותר? של אורגן 5). מהי הקללה האהובה עלייך ביותר? פאק 6).באיזה מקצוע (חוץ משלך) היית רוצה לעסוק ? משהו שאני טוב בו. חבל שאין איזה מקצוע נחמד שקשור .. 7). באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? בכל המקצועות השרלטניים. 8).מה מדליק אותך? אשה שהיא גם יפה וגם נחמדה. 9). מה לא מדליק אותך? עדריות. 10). אם גן עדן קיים, מה היית רוצה שאלוהים יגיד לך ברגע שתגיע לשם? לא רלוונטי. גן עדן לא קיים.

ליזביי

New member
אבל

זה כל כך מעצבן האופן ה'מסוקרן' בו המראיין שואל את זה. לא יצא לי לראות את התוכניות האלה ממש, אבל אבא שלי צופה מתמיד. כל פעם שהייתי אצלו ובמקרה שודרה התכנית, הייתי צריך למצוא לי תירוצים ממש מקוריים כדי להתחמק מהצפיה. (הילדים שלו דווקא הרוויחו מהעניין, יותר משחקים, יותר סיפורים בשבילם.) השואל: מה הצליל האהוב עליך? [צלילי 'הממ' ומבט מלא עניין ברקע] הנשאל: ABCDE השואל: או, למה דווקא ABCDE? - - - רק לי בא להקיא?

למעלה