שאלון היכרות

pishkashit

New member
../images/Emo176.gifשאלון היכרות

קצת בכללי.. שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: חורף\\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

עונה../images/Emo9.gif

קצת בכללי.. שם: עידן פירסינג: בשפה קעקועים: אין גובה: 1.71 מידת נעליים: 44 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח בן 12 ואחות 18 בת כמה את נראית: אנני נראה בן 15-16 משקפיים? נייט XD גשר? לא עבר פלילי: ממ אולי שפות: אנגלית צרפתית ספרדית עברית.. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: פיי אולי בכיתה ד' סרט מושכר שראית: אמריקן פאי נדמה לי סרט בקולנוע: בית השעווה שיר ששמעת: משהו של ג'ניפר השיר שנתקע לך בראש: ג'טיקס זה פשוט מושלם..כי היה עכשיו בטי וי הדיסק שקנית: מהשוק נחשב? XD הדיסק ששמעת: שצרבתי לפני כמה ימים האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: חבר תוכנית טלוויזיה שראית: פלוריסנטה
איש שחשבת עליו: ידידה האם... את/ה דלוקה על מישהו: מישהי את/ה רוצה לגור במקום אחר: LA
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא חח בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד! להרוג אנשים: בעד! עישון אצל בני עשרה: בעד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: כל עוד הם לא מתקרבים אלי.. האם את\\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: מאוהב סעמק, נשבר לך הלב: ממ אולי 3 שברת לבבות: לא סופר חח נישקת בנות: לא סופר כבר=\ נישקת בנים: נוור! שכבת עם בנות:
שכבת עם בנים: נוור השם שלך הופיע בעיתון: לא זוכר אבל הופיע
התחרטת על דברים שעשית: הרבה. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: טים טאם סרט מצויר: פלוטו? XD קורנפלקס: כריות רולז מסטיק: זום צבע: שחור
יום בשבוע: שישי.. היום הכי לא מועדף: שני בעע חורף\\קיץ: קיץ בחדר: מה השאלה?
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט:ידידה וחבר צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: ספאם האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? "אני אוהב" וכן הופעת בציבור בפיג'מה? כן
בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה?לא אבל העיפו אותי כיתה
הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: הכל אוכל אהוב: הכל אבל עדיין רזה חח תוכנית אהובה: השיר שלנו מבין היחידות שאני רואה. ספורט אהוב: הליכון? XD תחביב: אין משו מיוחד. זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ רולז עיתון אהוב: ראש 1; וסתם: מה השעה עכשיו? 20:07 תפוח או בננה? תפוח ירוק.
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? מה הבדל? XD מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הוללראות השיר שלנו איזה ארוחה אחרונה אכלת? אני אוכל עכשיו פשטידה מוזרה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? אחי צועק קרציה! ריח האחרון שהרחת? משהו מסריח נראה לי זיתים

אני אני אני! ../images/Emo13.gif

קצת בכללי.. שם: קייטי. פירסינג: לא. קעקועים: אין. יהיה בהמשך... גובה: 164 מידת נעליים: 39. צבע שיער: שטני. אחים/אחיות: אחת. בת כמה את נראית: 10. סתם, 5. שטוחה לגמרי.
משקפיים? לא. גשר? לא. עבר פלילי: לא?! שפות: עברית, אנגלית, רוסית, ספרדית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: התקרבות/מיכל מירון. סרט מושכר שראית: קיל ביל2. סרט בקולנוע: הקללה.די מזמן האמת. שיר ששמעת: anywere-evanescense שומעת עכשיו. השיר שנתקע לך בראש: אין ברגע זה. הדיסק שקנית: פוי, אני מורידה את כולם. לא יפה. הדיסק ששמעת: כנ"ל. האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי. האיש שהתקשר אליך: חבר שילי.
תוכנית טלוויזיה שראית: בעע. איש שחשבת עליו: :-\ האם... את/ה דלוקה על מישהו: כה. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אחחח... |נאנחת| את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צ'כיה, ארה"ב, אוקראינה,
אילת.
. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כל עניין לגופו.
להרוג אנשים: בטח! אם הם מציקים לך, למה לא?
עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם. לא מתערבת. אבל כן, אני נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: בהחלט לא. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: סבבה לגמרי. האם את\\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
לההה... כמה פעמים... היית מאוהבת: כבר הפסקתי לספור. נשבר לך הלב: כנ"ל. שברת לבבות: 1. נישקת בנות: בלחי. כמובן. מה נראה לכם? נישקת בנים: אחת. |מתביישת| שכבת עם בנות: עם בנות לא. על בנות כן. שכבת עם בנים: שומרת על זכות השתיקה. השם שלך הופיע בעיתון: פעמים! התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: צמר גפן מתוק. סרט מצויר: אינואישה. קורנפלקס: כריות. מסטיק: מאסט. צבע: אדום, תכלת, שחור, לבן. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: יום חמישי. יום זוועתי. חורף\\קיץ: קיץ-שמש, ים, חופש! בחדר: פסנתר. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הכלבה שלי! ראה אותך בוכה: אויש, מי לא. הלכת איתו לסרט: מיי פריטי בויפרד. צעק עליך: אמא. שלח לך אימייל: האידיוט ששלח דואר זבל לאנשים. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? למה שאמרתי. הופעת בציבור בפיג'מה? בפורים? בכית בסרט? כן ולא פעם. היית על במה? כן, אני משחקת. חשבת שאת\\ה הולך למות? כל פעם שאני חוצה ת'כביש של דיזינגוף לא במעבר חציה אני מרגישה ככה. נכשלת במקצוע?
לא ולא! אני חננה גאה! (אני הייתי קרובה לזה...) הורידו אותך כיתה? לא. שרק יעזו. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? דה. לא.
אני פמיניסטית בעליל. דברים אהובים: דברים? דברים... שו דברים? תיקים, סיכות, פיצ'יפקס?
שיר אהוב: "evanescense-"hello אוכל אהוב: פסיפלורה. טוב, גם גלידה.
תוכנית אהובה: אינואישה, ארץ נהדרת. יש עוד, אין לי עצבים להזכר. ספורט אהוב: ריקוד.
תחביב: לשמוע מוזיקה, לצייר, לרקוד. זמר/זמרת/להקה אהובים: מטרופולין (נו, איך לא?) אוונסנס, טריסטניה, נייטוויש, קורן, ואוף יש הרבה יותר מדי. אבל אוונסנס הכי-הכי! עיתון אהוב: ממ...ראש1? לא מתה על עיתונים. וסתם: מה השעה עכשיו? אממ... 19:57 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב!
מסנג'ר או אייסיקיו? מסן. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לנשום לרווחה... איזה ארוחה אחרונה אכלת? צ'יפס וסלט. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? מאוד. השאלון הזה הוא הוכחה לכך. רעש אחרון ששמעת? העציץ של השכנה נפל למדרכה. ריח האחרון שהרחת? הבושם החדש שלי.

DreaM viSion

New member
עונה ../images/Emo179.gif

שם: דינה
פירסינג: היה בגבה ז"ל
קעקועים: אין,אבל נמצאים בתכנונים
גובה: 1.70 מידת נעליים: 42 צבע שיער:שטני-בהיר אחים/אחיות:אח -_- בת כמה את נראית: די בגילי,מקסימום 18. משקפיים? לעע גשר? לעעע עבר פלילי:
לא שפות:עברית,אנגלית,רוסית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:עולם חדש מופלא סרט מושכר שראית:שו...לא זוכרת. סרט בקולנוע:אהה..יום הפוך שיר ששמעת: אני כל הזמן שומעת שירים
בכמה הדקות האחרונות:משינה -את לא כמו כולם. השיר שנתקע לך בראש:big in japan -_- הדיסק שקנית:לייף און דיספלאיי של פאדל אוף מאד
(סליחה על העילגות)..האמת זה היה די מזמן,פשוט זה הדיסק האחרון שקניתי. הדיסק ששמעת:דיסקוגרפיה של אניגמה
האיש שהתקשרת אליו:חבר שלי
האיש שהתקשר אליך:ידיד שלי
תוכנית טלוויזיה שראית:מאד טיוי בביפ!
איש שחשבת עליו:סתם מישהו... האם... את/ה דלוקה על מישהו:כן,על חברה הכי טובה שלי
את/ה רוצה לגור במקום אחר:יאפ..במרכז ואחכ חול כנראה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא. את/ה אוהבת רכבות הרים:לא ניסיתי,אבל אני מאמינה שכן הייתי אוהבת אם הייתי מנסה. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:ניו יורק או משהו בסגנון...עיר מרכזית וגדולה.כמה מקורית וייחדית אני הא? בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד..למה? כי אני מנהלת אחת בהצלחה רבה אני חייבת לציין!!!
להרוג אנשים:הוו..מסובך לענות,יש יותר מידי..
עישון אצל בני עשרה: אני אישית נגד אבל כל אחד והדעות שלו
נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד!בלי שום ויכוח. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:סבבה בטאבה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן
אי פעם בכית על בן:כן
אי פעם שיקרת: לא,מה פתאום! בחיים לאאאאא >_> אי פעם נעצרת:כן o_O כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה. נשבר לך הלב:3 שברת לבבות:לא יודעת..מקווה שלא יותר מדי. נישקת בנות:הלוואי נישקת בנים:האמת לא ספרתי כי ברוב המקרים הייתי שיכורה. שכבת עם בנות:אין תגובה
שכבת עם בנים:ע"ע "שכבת עם בנות" השם שלך הופיע בעיתון:כן,כמה פעמים..לא משהו רציני..עיתון מקומי. התחרטת על דברים שעשית: רבות דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בלוג ממתק: הוו..סוכריות על מקל,גומיות ומסטיקים(פעם הייתי באובססיה רצינית על מסטיקים). סרט מצויר:מלך מצריים קורנפלקס:סינימיניז מסטיק:דובדבן צבע:אדום יום בשבוע:שישי! היום הכי לא מועדף:ראשון..בע חורף\קיץ: חורף שולט!
בחדר:המערכת שלי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:בת דודה שלי. ראה אותך בוכה:אמא שלי. הלכת איתו לסרט:אלינה!!! צעק עליך:לא צעקו עליי היום דווקא. שלח לך אימייל:ידיד קרוב. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אכן כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן..ציבור באמצע הלילה בטיול שנתי של כיתה ו'..ילדים מפגרים ששוברים את שעת כיבוי האורות ומסתובבים בקיבוץ..נחשב? בכית בסרט?כן..אבל זה צריך להיות סרט שממש ירגש אותי,אני לא ממהרת להתרגש מכל דבר. היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות?כן..=/ נכשלת במקצוע? אה הא
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? גם לא. רצית להיות המין השני? כן,יש בזה משהו מסקרן. דברים אהובים:לא נוטה להביעה אהבה כלפי חפצים דוממים-"דברים"...שאלה יותר מידי כללית. שיר אהוב:zero 7-destiny אוכל אהוב:מוקפץ,מרק קוסקוס של מלי
תוכנית אהובה:כרגע,אין משהו ספציפי,רצועה עם טל ברמן זה נחמד. ספורט אהוב:כדור-יד/עף. תחביב:מחשב/משחקי רשת,מוזיקה,אמנות מכל היבטיה,לאסוף טיקטים מגניבים..וכו'. זמר/זמרת/להקה אהובים:אוהבת רבים וטובים...מה שבא לראש עכשיו : דנה ברגר,יוני בלוך,סקאנק אנאנסי. עיתון אהוב: לא מתעסקת עם עיתונים בזמן האחרון. וסתם: מה השעה עכשיו?20:40 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אין לי שמץ... איזה ארוחה אחרונה אכלת?עוגיות נחשב לארוחה? כי זה מה שאכלתי כל היום...
תיכון או אוניברסיטה?יוניברסיטי אתה משועמם/ת? כן,למה אתם חושבים אני עסוקה בלענות על השאלון? רעש אחרון ששמעת?של הקלדה. ועכשיו תנו לי שקלללללל....עניתי. ריח האחרון שהרחת?

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gifחוצפה../images/Emo46.gif

למה השם שלך בכחול ושלי בשחור מזעזע... מה יש לך זכויות יותר משלי?? איזה חוצפה..
אני רוצה את השם שלי בורוד מיד...!!!!!!!!!!

pishkashit

New member
אז תעשי ככה ../images/Emo27.gif

תקחי מרקר ורוד, תבואי למחשב, ותצבעי את הכינוי שלך. בלאט.

לא הצלחתי..../images/Emo7.gif

מרקרתי עם טוש ורוד אבל כל פעם שהורתי למטה כדי לראות דברים אחרים השם שלי הפך שוב לשחור... מזה איזה פורום מוזר באמא שלי..

T S F1

New member
זה הפך להיום חולני למדי!

אני ממש מצטערת על מה שאני הולכת להגיד, אבלאו שאת סופר מטומטמת או שאת עושה את עצמך.אני חושבת שאת עושה את עצמך [אם לא אז.. את בבעיה..]

../images/Emo46.gifחוצפה!!!!!../images/Emo46.gif

את קצת חצופה קודם כל אני לא מטומטמת המטומטמת היחידה פה זו את.. ואני מבקשת שמיד תבקשי סליחה לפני שאני יתעצבן כי פגעת בי מאוד.. איזה פורום מוזר בשום פורום עוד לא פגעו בי ככה פשוט חוצפה..

N o l o g o

New member
סורי, אבל הייתי חייבת להגיב..

באיזה פורומים עוד את רושמת..? וגם שם טענת את אותו הדבר..? או ששם היה לך את הורוד שלך..?

pishkashit

New member
הו יופי

[מצפה לשרשור תמונות בקוצר רוח] *עם צינזור התמונה שלי*

xdye1

New member
אני מבטיח

מחר + הודעה נוקבת על המתרחש מאחורי הקלעים[= פשוט זה דורש כניסה לפוטושופ כדי להקטין את התמונות. וכנסי כבר לאייסי, פרזיטית!

charlazona

New member
טיפה ארוך לי

בחיים לא עניתי על סקר אבל מכיוון שאני הולך לקחת את הפורום הזה ברצינות אני יעשה מאמץ לפחות לחלק הראשון: שם: יותם פירסינג+קעקועים: אין גובה:1.83 מידת נעליים:44 או 45 צבע שיער: שחור משקפיים: יש גשר: אין בן כמה אני נראה: 18 (ואני בן 18) שפות: אנגלית עברית וספרדית קצת עבר פלילי: בינתיים זה בקטן בתיק אישי.. נראה לאן זה יגיע..

למעלה