קיץ קיץ קיץ

daphnadk

New member
../images/Emo176.gifקיץ קיץ קיץ

אז.... שאלון קצר בנושא...קיץ מה המאכל הכי אהוב עליכם בקיץ: מקום אהוב: בילוי אהוב: תוכניות לקיץ: קיץ חם מדי לטעמך או פשוט מושלם: העונה האהובה או השנואה: ואתם מוזמנים להוסיף

Infinity AL

New member
וול..עונה../images/Emo9.gif

מה המאכל הכי אהוב עליכם בקיץ:
,
. מקום אהוב: ים
בילוי אהוב: לצאת, ללכת לבריכה
תכניות לקיץ: למצוא עבודה, לבלות. הקיץ חם מדי
אני אוהבת אתהקיץ, אבל את החורף יותר
ואת האביב

ציקהלה

New member
אני יענה לא שאלון ארוך ופלצני זה

טוב. אני מת על אבטיחים מסוגל לאכול 4 אבטיחים שלמים ביום בלי שום בעיה. מקום אהוב בלי שום ספק הים ואני אוהב לצלול אז אין כמו הקיץ בישביל זה ואני בסדר עם חום אני גם לא מזיע הרבה אז מזג האויר החמים פה דיי בסדר (כול עוד חוסכים באנרגיה:D)

AnnabeI Lee

New member
הסתיימה השנה הזוועתית! חופש!../images/Emo176.gif

מה המאכל הכי אהוב עליכם בקיץ: גלידה :]
(הממ תרתי משמע?!) בילוי אהוב: בטן גב. תוכניות לקיץ: ישראל(!) ולסיים את הספרים שלי. קיץ חם מדי לטעמך או פשוט מושלם: לרב חם מידי, אבל יש ימים שהם מושלמים בהחלט. העונה האהובה או השנואה: הכי פחות אהובה, אבל לא שנואה בכלל. יום הולדת, חופש, גלידה ושידורים חוזרים של הבית הלבן... מי צריך יותר מזה?

matron

New member
עונה..

אז ככה: מאכל אהוב- אבטיח! מקום אהוב- חוף הים כמובן בילוי אהוב- אין כמו ללכת לים ולהשתזף תוכניות לקיץ- בחופש אני עוברת דירה, לסן דייגו. קיץ חם או מושלם- קיץ חם! חם לי!!! אלוהים ישמור חם לי! ואני עם 5 מאווררים עליי! עונה אהובה- קיץ. קיץ יותר כיף לי מחורף. (למרות שהקיץ בישראל ממש ממש חם)

AngeIDust

New member
תשובות

מה המאכל הכי אהוב עליכם בקיץ: פירות קיץ! מקום אהוב: ים וכל מקום עם מזגן בילוי אהוב: ים תוכניות לקיץ: לעבוד ולנסוע לישראל קיץ חם מדי לטעמך או פשוט מושלם: מושלם העונה האהובה או השנואה: חורף, איזה סיוט!

eynav br

New member
אצלי חורף...

טוב נו חורף כמו הקיץ בערך.. אבל לא יודעת כבר שחכתי מה זה חורף ומזה קיף..

למעלה