Miss Pointe
New member
../images/Emo176.gifקטע מוזר....
אוקי אמממ תראו, אני וחברות שלי אתמול שיחקנו איזשהו משחק שכאילו מעלים רוח באופן אקראי [או שלא..] באמצעות שני מטבעות של 10 אגורות.. מכירים? בכל אופן, לא יודעת עד כמה זה אמין אבל שואלים שאלות של כן ולא ואז משליכים את שני המטבעות. פעמים על הצד של ה10- כן, פעמיים על הצד של המנורה- לא, אחד 10 ואחד מנורה- אולי. בכל אופן, הדבר הזה אשכרה עובד.. וזה ממש מוזר.. הם עונים על השאלות באופן הגיוני ולא אקראי.. נגיד אם תשאל "אתה בן?" ויענו לך "כן", אם תשאלו "את בת?" יענו "לא"! או אם נגיד 5 אנשים משתתפים בזה ומי שמעלים אומר שהוא מכיר מישהו אחד שיושב בחדר, על כל האחרים ייצא שהוא באמת או לא מכיר, או אולי מכיר.. וזה ממש מוזר... בקיצור, מה שקרה זה שהיום אני וחברה שלי עשינו את זה ביחד, וביקשנו מרוח כביכול שהגיעה להביא לנו מישהו.. בהתחלה ביקשנו את בנדוד של אמא שלי, אמרו שאי אפשר. ביקשנו את רבין, אמרו שאי אפשר... ואז ביקשתי את רון ארד. ואמרו שאפשר
אחרי שתי דקות בערך שאלנו אם הם בחדר וענו שכן [אחרי כמה פעמים ששאלנו והתשובה הייתה שלילית], ואז התחלנו לשאול שאלות כדי לוודא שזה אכן רון, ביקשנו סימנים שהוא באמת בחדר! ואז למשל התחילו לקפוץ לחברה שלי הודעות במחשב... ואז ביקשנו סימנים מהפלאפון.. וחברה שלי [אחרת] התקשרה אליי פתאום.. ואז הכי מוזר- הפלאפון שלי הדליק לעצמו את האור בלי שנגעתי בו..! כאילו, האור שלו נכבה אחרי כמה שניות.. והוא פשוט הדליק אותו מעצמו כמה פעמים... זה היה ממש מוזר.. שאלנו אותו כל מיני שאלות... זה היה ממשששש מוזר... בבקשה תגיבו ותגידו לי מה דעתכם... נ.ב= היה לי קטע בפלאפון שהמקשים 2,4 והמקש של הלמטה תוקעים אותו. כשחזרתי הבייתה מחברה שלי סתם שיחקתי בפלאפון וקלטתי שהמקשים דווקא בסדר. לא הבנתי מה נסגר.. וזה בדרך כלל נתקע אחרי לחיצה אחת על 2, ומינימום שתי לחיצות על 4, לא באופן תמידי אבל ככה זה בדרך כלל... ואז נכנסתי לסמסים ובדקתי אם המקשים באמת עובדים... לחיצה אחת על 2 שתי לחיצות על 4 מתקבלת המילה "דם" והמקשים עובדים. צירוף מקרים?
גאד... מה הולך פה?=S
אוקי אמממ תראו, אני וחברות שלי אתמול שיחקנו איזשהו משחק שכאילו מעלים רוח באופן אקראי [או שלא..] באמצעות שני מטבעות של 10 אגורות.. מכירים? בכל אופן, לא יודעת עד כמה זה אמין אבל שואלים שאלות של כן ולא ואז משליכים את שני המטבעות. פעמים על הצד של ה10- כן, פעמיים על הצד של המנורה- לא, אחד 10 ואחד מנורה- אולי. בכל אופן, הדבר הזה אשכרה עובד.. וזה ממש מוזר.. הם עונים על השאלות באופן הגיוני ולא אקראי.. נגיד אם תשאל "אתה בן?" ויענו לך "כן", אם תשאלו "את בת?" יענו "לא"! או אם נגיד 5 אנשים משתתפים בזה ומי שמעלים אומר שהוא מכיר מישהו אחד שיושב בחדר, על כל האחרים ייצא שהוא באמת או לא מכיר, או אולי מכיר.. וזה ממש מוזר... בקיצור, מה שקרה זה שהיום אני וחברה שלי עשינו את זה ביחד, וביקשנו מרוח כביכול שהגיעה להביא לנו מישהו.. בהתחלה ביקשנו את בנדוד של אמא שלי, אמרו שאי אפשר. ביקשנו את רבין, אמרו שאי אפשר... ואז ביקשתי את רון ארד. ואמרו שאפשר