סקרים

קרלוצה

New member
../images/Emo176.gifסקרים../images/Emo176.gif

1.
איזה שיר של נטליה אתם הכי לא אוהבים?
2. מה אתם אוהבים יותר? את שיר הנושא של קצ'ורה או בובה פראית?

buzaglo

New member
שלי../images/Emo41.gif

אני התיחס רק לשאלה השניה אני מעדיף תשיר של קצורה כי השיר של בובה יצא לי כבר מכל חור אפשרי חרשו עליו בכל הזדמנות

love amor

New member
תשובות-

אין שיר של נטי שאני לא אוהבת(לא שידוע לי עליו
) ואני מעדיפה את השיר של קצ'ורה מאותה סיבה שמישהו רשם לפני,כבר איפשר לשמוע אותו(בובה פראית) זה נהיה ממש מעצבן!(אז אפשר להגיד שזה השיר השנוא עלי?חח) אבל אם נגיד אני לא ישמע אותו שנה,אז נראה לי שאני יתחיל לאהוב אותו שוב

evglev

New member
השיר האהוב

זה השיר של עזבת אותי, השיר ששרים גם בבוה פראית מדי פעם למשל כשמילי במינזר ואיבו בא להביא לה את הדובון. והשיר של בובה פראית יותר יפה מהשיר של קצ'ורה אבל לא בהרבה.

niravital

New member
השאלה הראשונה היא קשה ../images/Emo4.gif

איזה שיר אני לא אוהב?! מממממממ... אין כזה! אבל השאלה היא לא מה שאני לא אוהב, אלא מה שאני הכי פחות אוהב (אחרת לא הייתי עונה, חחח)
אז אצלי יש משהו מוזר - יש לי תקופות כאלה ששירים מסויימים אני לא שומע... אז בתקופה האחרונה כל הזמן כשאני שומע את הדיסקים אני מעביר את Febrero טוב, האמת שאני מעביר אותו כי אני רוצה להגיע ל-Donde Ira שהוא שיר כ"כ יפה!! אני אפרט עליו בקרוב
בקשר לשאלה השנייה, השיר של קצ'ורה הוא ממש יפה, אבל לדעתי Cambio dolor הוא חתיכת... אמממ... שיר
זה שיר ממש מקסים, ומההתחלה ששמעתי אותו (בספרדית, קודם הכרתי את של שרית חדד) ישר אהבתי אותו, והוא בין השירים הבודדים ששרדו את ה"תקופות" שלי

evglev

New member
טעיתי חשבתי השיר האהוב

מסתבר שפיספסתי את הלא בשאלה נדמה לי שאין כזה.

Tustus

New member
../images/Emo175.gifתשובות שלי

אממ.. אין שיר שאני לא אוהבת...
יש שירים שאני אוהבת יותר וכאלה שאני אוהבת פחות... אבל בסך הכל כל השירים יפים
ולשאלה 2- אממ.. השיר של קצ'ורה בגלל שהשיר של בובה כבר חרושש

למעלה