סיכום שבועי

../images/Emo141.gifיאיאיאיאאי../images/Emo99.gif

איזה חמודה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מאמיי יאו חחחח איזה סטיליסטית היאאאא פומה עאלק חח מי מלביש אותה רותם?!?!??!חיחיחיחיח איזה מאמיי יאוווו

../images/Emo141.gifאה מגניבבב חחח../images/Emo6.gif

יפההה מגיל כזהה אז מה הייהה שתהיה גדולה חחחחחחחחחח אזיה יפה היאאאא שימי תמונה שלך גם גלל אני רוצה לראות עם כולם אצליכם יפיםםם בינתיםםם רק אחתתתתת היא סתםםםםםםחחחחחחחחח גם רותם מממהת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בינתייםםם 2 אני רוצה לראות אותך שימי!חחחחחחחח

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעברררי ../images/Emo99.gif

ודניאל הקטנטנה . :) לפחות הפעם היא לא עירומה
כפרעליה כמה שהיא יפה . [:

../images/Emo141.gifרותם היא פנויה???Jחחחחחחחחחחחח

חחח או שכבר תפסו אותה?? כי יש לי אח בשבילה למרות שהוא קצת יותר גדול אבל זה בסדר יסתדרו חחח כפרעליווו חתיךךךך
יש תמונה
חחחחחחחחח

../images/Emo141.gifחחח יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה חמודה היא יאלההה איך היא מחזיקה לא תידד היא מבינה זאתי אה???חחחחחחחחחח איזה יפההההה -5555- הוא דומה לה קצת חחחחחח חבללל יש לי גם מישו חתיך חיחיחיח

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחח

שתזרוק אותוווו!!!! הוא נראה מסומםD: היא לא שווה אותו! אני יכולה לסדר לה את בן דוד שלי
בלונדיני עם עיינים חומות הוא סקסיD;

lililulu

New member
גלללל?!?!

ב-9.9 יש לי יומולדת,,,,,,,,, אני רוצה ממך ומרותם מתנה משותפת אני רוצה שתביאו לי מתנה את דניאל
סגרנו??

כןכן.

שיר השבוע? כשניקו תתחיל לדבר-צל כבד. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? לא סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על עברי. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יומולדת לליאל :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יומולדת למורן XD כמה ימי הולדת.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין מה קניתם השבוע? עגיל מזוייף לאף D: אדם השבוע? רותם 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "וואלה שמעי,אני כאן.. טוב דברי איתי שאני מגיע.." XD וכל השיחות שלי ושל רותם:) מלאמלא ציטוטים^_^

../images/Emo210.gif ספוני זו אתת? :OOO

אמא איזה י פ ה !!!!!!!! @##$%%^%$##@ -555- בלי עין הרע טפו 3333> חתיכת יפהיפייה !!!!!! 3 >

../images/Emo141.gifחחחח כנסייייייייי

איזה תמונה ראית מה ששמתי הפורום או זאתי בקישור??חחחח כי זאתי בקישור גדולהה ומגעילהה חחחחח תודה יפשליי אוהתבותךך:)

למעלה