משחק. ^^

VaMpIrEIcE

New member
../images/Emo176.gif משחק. ^^

כע, כדי לרומם את מצב רוחנו ואת מצב האנשות/אנשימ שגרים/גרות בצפון, לקבל מתנות, פיקים, שטויות, אני מכריזה בחגיגית על פתיחת המשחק גמדענק בפורומ אינו! (שוב X_X) מי שרוצה להשתתף שישים
בכותרת. אני אעשה הגרלה בין המשתתפים ואני אגיד לכל אחד במסר למי הוא עושה ^^; בהצלחה ^^ אגב, אתם זוכרים? אני אסביר שוב את החוקים. נגיד שX עושה לY. אז X משנה כינוי ל"גמד/גמדה של Y", ושם בכינוי הזה תמונות/פאנפיקים/אנימציות/קטעים וכו' לY. Y רואה במישהו עם הכינוי "גמד/גמדה של Y" שם לו/לה מתנות, אומר תודע וכו', וככה זה גם כשY עושה לZ. מקווה שהבנתם ^^

MomijiSan

New member
../images/Emo23.gif|קרמבולה|

אממ אז אם הבנתי נכון הגמד נותן מתנות לענק בכינוי של הגמד של ___ והענק נותן לו גם תמונות וכל השאר ?

mikokikyo

New member
לא^^"

זה הולך ככה: נגיד שאת, אני, בלה וגל צ'אן משחקות בגמדענק, כע? אז נגיד שלי יצא להיות הגמדע שלך. זה אומר שאני נותנת לך מתנות בכינוי "הגמדע של שקד" אומשו כזה. ונגיד יוצא שאת הגמדע של גלצ'אן. את את עושה כינוי כזה בערך: "הגמדע של גל צ'אן", ונותנת לה מתנות מהכינוי הזה. וכו' וכו' וכו'. את לא צריכה לתת מתנות לגמד שלך, את צריכה לתת מתנות לענק שלך^^ קיי? D:

ולן

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif^_^

באמת תהיתי מתי יהיה את זה עוד פעם +.+ סופסוף יהיה לי מה לעשות בפוטושופ D<

../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif

גאדמיט התמכרתי למאטל ולג'ירוק...שימישו יגמול אותי מנייטוויש!

ולן

New member
נאמנאמנאמנאמנאמנאמנאמנאמנאמנאמנאמנא

כואבת ליהאוזן +.+ ~הקפצהאנשים~ ~מקווה שזה באמת יקפוץ ושאני לא סתם משקיעה פה דקהמזמני>.>

למעלה