מה דעתכם על...

stavoonia

New member
../images/Emo176.gifמה דעתכם על...

תחרות עיצובים בפורום? אני אישית משרטטת לא מעט סקיצות לבגדים ושמלות, למרות שאני קטנה מדי אפילו בשביל ללכת למגמה בנושא
יהיה כיף ^^ מה אומרים?
או
?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo45.gif

לדעתי צריך למצוא כמה שמעצבים ואז עושים הגרלה, קובעים זוגות והפורום קובע את המנצח. המנצחים עולים לשלב הבא בו שוב מגרילים. או זה, או שנעשה כמו פרוייקט מסלול וניתן משימה לכל המעצבים. דרך אגב, אם לא יהיו עוד מעצבים אפשר שאת תשרטטי 2 עיצובים כל שבוע והפורום יבחר את הטוב ביותר.

s hahar

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif ../images/Emo45.gif

בעד . אני גרועה אבל רעיון טוב לכאלה שיש להם כישרון (שוב לא אני)

adi love noa

New member
../images/Emo45.gif

רעיון יצירתי,אני לא הכי מוכשרת אבל אני עושה סקיצות לפעמיים. וכולם יכולים להשתתף לא חייבים להיות מעצבים.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאם זה היה מכוון אלי

אז אני רוצה להבהיר שסתם קראתי למשתתפים העתידיים "מעצבים" כי זה נשמע יותר טוב

ToMmY27

New member
../images/Emo45.gif יהיה נחמד לראות סקיצות של אנשים ולהגיב

hadi13

New member
../images/Emo127.gif

אני מציירת מכוער אבל חברה שלי מציירת מדהים ככה היא או אני חושבות על משהו והיא מציירת

adi love noa

New member
מוכשרת../images/Emo70.gif

אהבתי א כל הבגדים...באמת נראה לי שיש מנצחת:)

hadi13

New member
זה עוד ישן מלפני חצי שנה

יש לנו קלסר מפוצץ בציורים

shiratel

New member
אם מישו ישלח לי ציור של גוף

אני נראלי אנסה לעצב בכיף... אבל לצייר את הגוף עצמו אני צריכה שמישהו יעשה שאני אצייר עליו בגדים כי אחרת אין לי איפה להתחיל בכלל... מי מוכן?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיש בייסים.

אחותי מציירת דוליז (זה ציור בגדים במחשב, היא ממש מוכשרת כי קשה לעשות גוונים) אז היא לא מציירת גוף כל פעם מחדש.. יש לה פשוט אוסף של כאלה מאתרים. זה מה שיש לי אם את רוצה (אולי אם את רוצה להדפיס את זה).. דרך אגב, מותר גם לאחותי להשתתף למרות שהיא מציירת במחשב? היא מציירת גם ביד (ואז מעבירה למחשב) אבל אין לנו סורק.

shiratel

New member
אבל אני לא רוצה במחשב

אני רוצה בייס מצויר בעפרון שמישהו יסרוק למחשב ויעלה לי... כי אני לא בקטע של לצייר במחשב וכאלה... אלא ביד... וגמאני לא טובה בלצייר צללית, אני פשוט צובעת בצבע שאני רוצה בלי תוספות =/

אני מציירת../images/Emo13.gif

ומתכננת אפילו ללמוד בשנקר אחרי צבא. יש לי די הרבה סקיצות, אבל הן לא על המחשב. אני אצלם בהזדמנות ואעלה.

shanchan

New member
היי גם אני מתכננת ככה ../images/Emo13.gif

העובדה שאני אצטרך להתקבל לשם זה כבר סיפור אחר..

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifאהבתי תרעיון../images/Emo3.gif

אני לא יודעת לצייר אבל אני אשמח לראות ציורים וסקיצות של אחרים :]

למעלה