ישששש!!!!!!!!!

amitush26

New member
../images/Emo176.gifישששש!!!!!!!!!../images/Emo9.gif

זוכרים שהתלבטתי אתכם על תיכונים? על כבר הוחלט על עירוני א'!!! אמא שלי בסוף מסכימה, ואבא שלי יותר ממסכים!!! ובפרטים אני אכתוב כתובת תל-אביבית (כי ההורים שלי גרושים ואבא שלי חי בת"א) ואז תהיה לי העדפה כי זה תיכון כלל-ארצי ויש העדפה ראשונית לתושבי ת"א!!! וגם אני לא אצטרך לשלם לעירייה בשביל ללמוד בת"א
ואיייי אני כל כך שמחההההההה!!!!!!! אבל דבר אחד מטריד אותי
====> המודרני... אני כל הזמן לחוצה שאני לא אספיק שנה הבאה ללמוד מספיק מודרני עד לבחינות... ואז שאני לא אתקבל בגלל המודרני
אני ממש מקווה שאני אספיק והכל יילך כמו שצריך... ואייייי אבל אני כל כך מאושרתתתת
קולטים?! יש לי כבר תיכון! יש לי כבר כיוון! כאילו, אף אחד לא אמר שאני אתקבל לשם אבל זה כל כך כיף לדעת שכבר יש לך את הכיוון... ועוד כיוון למגמת מחול!!! שיואו אם אני אתקבל אני אהיה הילדה הכי מאושרת בעולםם... אין לכם מושג... ואייי איזו התרגשות
אני אלך ליום הפתוח... ואחרי זה (או לפני זה
) אבדוק מה המינימום ממוצע כדי להתקבל לשם (אבל זה לא משנה לי כל כך כי מחצית ראשונה של ז' הממוצע שלי היה 89.2 ובמחצית השניה 90.4
)... ממ... וזהו
אני בלחץ קצת בגלל המודרני אבל העיקרון אני מאוד בטוחה בעצמי
אני רק מקווה שאני באמת אתקבל... ועוד זה תיכון שהוא מכיתה ז', לא כמו בגבעתיים אז כאילו אני מפספסת שם שנתיים... טוף אבל מה אני מבלבלת לכם תמוח? אתם כולכם כבר תיכוניסטים ורק אני עדיין תקועה ביסודי
מקווה לטוב (ואם אפשר אז גם מצויין
), עמיתוש

amitush26

New member
../images/Emo176.gifממ.. ואם מישהו לא הבין,

בכיתה ח' (השנה הקרובה) אני נבחנת לכיתה ט' בעירוני א'

amitush26

New member
../images/Emo176.gifתודה../images/Emo9.gif

אוף גם לכם יש תקטעים האלה שהאייקון המחייך הגדול של המסנג'ר ממש חסר לכם כאן?

מותק המון המון בהצלחה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

מחזיקה לך אצבעות בידיים (ואם בא לך גם ברגליים
) בהצלחה!!! לכי תראי להם מה זה!!!

amitush26

New member
../images/Emo176.gifתודהתודהתודה../images/Emo24.gif

חח... אני מתלהבת כל כך ויש עוד איזה חצי שנה (או קצת פחות) לבחינות

may1414

New member
איזה יופי!!!!

יהיה לך כל כך כיף!! אני לומדת עכשיו בעירוני א'!!!! את כל כך תהני.. ובקשר למודרני אל תדאגי!!!! יהיה טוב.. המורים מקסימים!! פשוט מדהימים!!

amitush26

New member
../images/Emo176.gifיש לך מסנג'ר? ICQ?

דחוף אני צריכה לדבר איתך... נכנסתי ללחץ:S ראיתי עכשיו באתר שהבחינות לט' זה בחינות למגמההבוגרת.. אמאלה... אני ממש, אבל ממש לחוצה ואם אף אחד לא ירגיע אותי אני אהיה לחוצה כל החצי שנה שיש לי עכשיו להתכונן

sapirush 100

New member
../images/Emo80.gifיייאייי עמיתוש!!!!1

איזה כיף לך יווו!!!! אני מאמינה שאת בטוח תתקבלי!! אל תדאגי הכל יסתדר!!! בעיקר בגלל ההסכמה והתמיכה של ההורים=) זה אף פעם לא מזיק שיהיה לך בהצלחה!!

amitush26

New member
../images/Emo176.gifתודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

טודעטודעטודע
:-

למעלה