יום רביעי

פיגוע בירושלים!

נמאס מהגיס החמישי. צריך לפעול מהר ולחזק את הימין והימין הקיצוני!

זונע

New member
../images/Emo45.gif

משחקים לידיים שלהם...צריך לסיים את הסיפור הזה כבר

נאלץ להסכים...

בואו נראה מה בצלם כותבים על לוחם השלום שלהם שהרג חלקים מהעם הכובש.... להקיא.

gurke

New member
כן רק יפה מאד

שאצלנו מהללים את החייל שוידא הריגה למרות שהמחבל היה מעולף.

תמיר1991

New member
למה? האם זה שהמחבל גזל חיי אדם צריך

לגרום לנו לרדת לרמה שלו ולגזול את חייו, במקום לשים אותו לעד מאחורי סורג ובריח?

כל העניין הוא

שזה לא כמו בסרטים אתה ידוע שצועקים עם מגפון תרים ידיים ותיכנע, ואז המחבל המזדיין יכול להחליט אם להיכנע או להיהרג. החייל עשה את ההצלה הכי גדולה שהוא יכול לעשות כדי שלא תיהרג עוד איזה אמא ועוד איזה יתום ייזרק מחוץ לאוטו. לא היה לו מגפון אני מניחה אז הוא אתה יודע חתר למגע וירה במי שפאקינג רצח1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 אנשים בחיי אין לך ולגור שום בושה אני כותבת את ההודעה הזאת אני רועדת זה לא לרדת לרמה שלו זה הגנה עצמית!! הגנה עצמית! הוא לא ירד לרמה שלו ולקח טרקטור ונכנס לשכונה ערבית ורצח. זה נקרא לרדת לרמה שלו. מה שהוא עשה זה הציל חיי אדם שעוד היו נדרסים. טוב לא אכפת לי מהניסוח המעאפן זה פשוט עיצבן אותי יותר מידי

gurke

New member
הציל? חתר למגע?

הייתה שוטרת שיירתה מרחוק ושיתקה אותו. היה שוטר שחתר למגע, חנק אותו ועצר את תנועת הטרקטור. אותו החייל, ולא משנה לי אם את מכירה אותו או לא, עלה על הטרקטור ומעל הראש של השוטר (פשוט חוצפה, לדעתי) ירה במחבל המעולף. שלא לדבר על היסמניק שעוד תקע בו שתי צרורות סתם בשביל לומר בבית שירה בערבי.

gurke

New member
צודקת

בהחלט מבחיל שיש בני אדם שיורים חמש יריות בבן אדם סתם בשביל להרגיש את הכיף שבלהרוג בן אדם. הוא היה מעולף. היה שוטר שהחזיק אותו ברגליים בידיים, בקלות היו יכולים לקחת אותו, לכלוא אותו. אבל לא. החייל הזה (פעיל ימין) פשוט בא מאחורי הראש של השוטר וירה בו. רוצים להרוג אותו? תתפסו אותו שימו אותו במשפט ותדרשו גזר דין מוות. אם הולך לכם, סבבה. מרגע שהוא היה מעולף ובידיים של המשטרה הוא לא היווה איום על אף אחד, ולירות בו זה מעשה של חיות-אדם.

אתה לא מדייק בכלל בפרטים

תקרא שוב את העדויות שלהם ניסו לשתק אותו ולחנוק אותו ולא הלך ואתה יודע מה אני כמירה אותו והוא סיפר אחד לאחד מה קרה. עשה לי טובה ושתוק.

gurke

New member
אוקי.

הוא היה מעולף לפני היריות וזו עובדה. אני מבין שאין מבחינתך שום דרך אחרת להסתכל על זה וחבל, אבל העובדה היא שלא היו חייבים להרוג את המחבל. וזה הכל.

A m b a G a l

New member
האמת היא

שזה שהרגו אותו, טוב אכזרי ככל שזה יהיה - אח"כ זה יפתור הרבה דילמות אם להחזיר אותו או לא בגין חייל ישראלי כזה או אחר שמוחזק בשבי.

B a m b o o k

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד...

אני לא מבינה אתכם, שאתם בכלל מסוגלים להגיד דברים כאלה אחרי שהוא הרג 4 אנשים ומשפחות שלמות נהרסו... לא מצליחה להבין

תמיר1991

New member
להיפך, דווקא בגלל זה אני אומר את זה -

אני רוצה שישראל תראה לעולם, עד כמה שאפשר, שאנחנו לא כמו המחבל. שאנחנו הומניים, ולא לוקחים חיי אדם כשלא צריך. ובטח לא מוודאים הריגה, שזה מעשה נאלח מבחינתי

למעלה