חדש פה...

../images/Emo176.gifחדש פה...../images/Emo176.gif

חדש פה...
שלום לכם, זה בטח נראה לכם מוזר שהכינוי הזה כותב שהוא חדש אבל... אני דניאל,בן דודו של דניאל שהיה לפני אפשר להגיד, "עכשיו אני כי ההוא הלך" חחחחח.... אני בן 13 כמעט ועולה לכיתה ח',בקרוב יחגגו לי בר מצווה אני אוהב לראות את השידורים החוזרים של שמש. וגם את הפיג'מות,האי,חשופים,אבודים,הישרדות,כוכב נולד(קצת כוכב נולד) וזהו בעיקר... מי שחושב לעצמו למה אני לא פתחתי כינוי חדש, זה פשוט כי הכינוי הזה נראה לי מגניב ודניאל הרשה לי, והאמת, אני לא כ"כ יודע לפתוח פה משתמש... מקווה להתחברות נעימה איתכם אז זהו לבנתיים... אגב, מי שלא ראה את הודעתו של דניאל (הגדול), הוא טס ללונדון ל5 שנים... בברכת הצלחה לכולם,
דניאל

Rioter

New member
היי דניאל2. ../images/Emo8.gif

ברוך הבא. מציעה לך לפתוח משתמש משל עצמך שיזהה רק אותך- וכך גם יתאפשר לדניאל [בן הדוד שלך] לכתוב לנו כשיתאפשר לו. אם לא תדע איך אתה מוזמן לשאול. השתלבות מהירה

../images/Emo13.gif

תודה על העזרה וההבנה אבל אני מעדיף להשאר עם ז זה פשוט יותר מגניב ואין לי כוח לעשות שוב את כל הפורומים שאני רוצה כאישיים וכל זה

amit19981

New member
משום מה יש לי הרגשה שזה אותו דניאל..

והוא הסתלבט עלינו שהוא טס... הרגשה שלי.. בלי להעליב.!!

בוודאי שזה אותו אחד..../images/Emo185.gif

חח כן, הוא טס לחמש שנים ללונדון ומודיע את זה 6 שעות לפני הטיסה..באמת הגיוני?

אני לא ידוע תחשבו מה שאתם רוצים.

חוצמזה היה והייתי בן דוד שלי, איזה אינטרס היה לו לשקר עליכם? אל תגיעו למסקנות בלי לבדוק. כבר כתבתי בכותרת תחשבו מה שאתם רוצים לי לא אכפת@!

איזה אינטרס יש לו? ../images/Emo185.gif

כמו האינטרס לכתוב 7 הודעות שונות בשרשור תוך 10 דקות והם בערך על אותו נושא - צומי. זהו, מצטער, יודע שזה לא נכון לעשות אבל הבנאדם הזה דיי עיצבן אותי...אם אתם רוצים-תמחקו.

לכל אלו שחושבים מה שהם חושבים>

תחשבו מה שאתם רוצים. אם אתם לא מאמינים לי אל תאמינו! אם אתם חושבים שבן דוד שלי שיקר לכם בזה שהוא טס לחול ואתם חושבים שהוא היה כותב לכם בתור אני (ושאני עוד קטן ממנו!, למה שהוא יירצה להיות מישהו שהוא קטן ממנו). אתם טועים. מי שרוצה שייחשוב מחשבות וידמיין דמיונות. אם אתם לא נותנים בי אמון, בעוד שאני אפילו לא מכיר את כולכם(...!), בלי שאתם מכירים אותי בכלל, אני לא חושב שיש לי מקום...פה איתכם.
חשבתי שתקבלו אותי בחיוך ו...בברכה. כנראה טעיתי.
למה ישר במקום שאני אקרא ברכות ברוך הבא, אני מקבל דעות שקבעו אנשים שלא מכירים אותי... אני חושב שהלקח הגדול שאתם צריכים ללמוד מהתגובות של עצמכם, הוא כפי שאמר שרלוק הולמס,דמות ספרותית, פרי יצירתו של סר ארתור קונן דויל: ''כאשר ניפית את הבלתי-אפשרי, מה שנותר, כל כמה שאינו סביר, חייב להיות האמת.''

8דושנקה8

New member
אף אחד לא אמר עליך שום דבר...

רק אומרים שזה טיפה תמוהה שיום-יומיים לפני הטיסה הוא פתאום מודיע שהוא עוזב... ושיש לו בן דוד שקוראים לו באותו השם... - תודה שזה טיפה חשוד לא? ואם זה באמת נכון אז... - ברוך הבא!

yonatan samiya

New member
סליחה? פה כבר הגזמת.

זו קצת חוצפה לבוא ולרדת על ילד בן 13 שבא לפה רק השבוע, ולומר לו שהוא משקר וכל זה. כאילו... באמת איזה אינרטס יש לו לשקר לכם? ועכשיו אני פונה לכולכם. לא רק אליך. חוץ מזה... יש לי אח שקוראים לו חיים, וגם בן דוד שקוראים לו חיים, כך שלשניהם קוראים חיים סמייה. זה כבר לא יפה לומר דבר כזה! בכל אופן... אני חוזר על מה שאמרתי כמה וכמה פעמים- אולי תבואו בנימה יותר אופטימית? כאילו... רבאק! בנאדם מנסה להשתלב פה בפורום! זה לא יפה! אז אין לו כוח לפתוח משתמש חדש. מה הבעיה פה? בכל אופן... גם אם הוא משקר והוא לא, מה אכפת לכם? שישקר. זו לו בעיה שלכם. אם הוא משקר אז הוא סתם ילד קטן (בלי שום קשר לגיל) ולא צריך לייחס לו חשיבות. באמת... כאילו, אל תהיו פסימיים וישר תקטלו כל אחד.

-___- ../images/Emo185.gif

הרבה לא חיבבו את דניאל בלשון המעטה בגלל כל ההצפות שלו בכל מיני פורומים, אז הוא פשוט פתח דף חדש...גם שאני הייתי קטן עשיתי דברים כאלה מפגרים באינטרנט.. לטובתו אני אגיד שהבנדוד הזה כן כותב בשפה שונה ובנתיים לפחות לא כל כך מציף, אז או שדניאל מתוחכם או שאולי זה אמיתי למרות שהסיכוי קלוש..כל מקרה השרשור בוודאי יימחק, אז פשוט נחכה עוד 5 שנים ונראה (כן..)

Daniel44862

New member
חח כן, עכשיו גם אתם התחלתם "לא לחבב אותו" ><"

חחח הוא מעט מעצבן, תמדי בַשבתות כשהמשפחה שלו ביקרה אותנו תמיד הוא תפס לי את המחשב (שלי!)... אין....כעת אני גם רואה שהוא מציף פה את הפורומים... חושב שהם שייכים אליו...מלך תפוז! ><" הכינוי הארוך שהוא בחר לעצמו מבליט פה את התגובות הסוערות והמעצבנות שלו... הלא כן?

למעלה