התפקדות- מאי 2006

../images/Emo176.gif התפקדות- מאי 2006

שם: גיל: מעו"ז: רכז המעו"ז: תפקיד במעו"ז: נושא פעולה אחרונה: מס' חניכים בקבוצה: המפקד כבר הגיע אליך? יוצא לקורסים? איזה קורס? רמת שביעות הרצון שלך מהפורום/ ממנהל הפורום (1-10): -------------------------------------------------------------- ל"ג בעומר! חוגג? עם מי? איפה?

ראשונה:)

שם:סיון גיל:15 (ושבוע) מעו"ז: בנימינה רכז המעו"ז: ריקי חיון תפקיד במעו"ז: מדריכת כיתות ז' נושא פעולה אחרונה: הכנה לאש לילה שלא התקיים. מס' חניכים בקבוצה: ממ 10? נראה לי יותר. המפקד כבר הגיע אליך? כן יוצא לקורסים? נראה לי איזה קורס? ג' רמת שביעות הרצון שלך מהפורום/ ממנהל הפורום (1-10): אממ -------------------------------------------------------------- ל"ג בעומר! חוגג? יש מצב עם מי?לא יודעת איפה? כנל

באלי גם...

שם: עמית נחוםםםם!!!! גיל: 14 ו11 חודש.. אוטוטו יומלדתת!!! מעו"ז:בנימינההה!! רכז המעו"ז:ריקי... תפקיד במעו"ז: מדריכת ב'.. נושא פעולה אחרונה:הישרדות... וואי היה תותחחחח!!! מס' חניכים בקבוצה:נע בין 8 ל-10.... אני יודעת שזה קצת.. אבל בכל זאת ב'.. קשה להביא... המפקד כבר הגיע אליך?.. ברוך השם לא.. אני מתה מפחדד!! יוצא לקורסים? אולי.. תלוי כמה עולה... איזה קורס? ג'... רמת שביעות הרצון שלך מהפורום/ ממנהל הפורום (1-10): אנא ערף.. -------------------------------------------------------------- ל"ג בעומר! חוגגת? בוודאיי!!1 עם מי? חברות.. איפה? בבנימינה...

הייתי בטוח שעניתי על זה ראשון

שם: דרור מירב גיל: 16 מעו"ז: ברקןןןןןןןן רכז המעו"ז: הגב' אור גולני תפקיד במעו"ז: מדריך שכבת ה', רכז פעילים. נושא פעולה אחרונה: א"י שלי, אהבהת הארץ. מס' חניכים בקבוצה: 25 המפקד כבר הגיע אליך? לא חיחי (אבל למדריך אחר בברקן כבר הגיע) יוצא לקורסים? טרם החלטתי איזה קורס? ב' רמת שביעות הרצון שלך מהפורום/ ממנהל הפורום (1-10): 7 -------------------------------------------------------------- ל"ג בעומר! חוגג? לא ידוע כרגע עם מי? עוד יותר לא ידוע כרגע איפה? סביר להניח שבברקן או באריאל

לינויהה

New member
גמני גמני...

שם:לינוי גיל:;16.9 מעו"ז:פ"ת--->ריספקט!! רכז המעו"ז:נתי כרמי..!! תפקיד במעו"ז:מדריכה כיתות ה' ורספ"ית מסדרים נושא פעולה אחרונה:ספרים מול טלוויזיה מס' חניכים בקבוצה:15 המפקד כבר הגיע אליך?אממ עוד לא יוצא לקורסים?יאפ איזה קורס? רמת שביעות הרצון שלך מהפורום/ ממנהל הפורום (1-10):אממ ת'אמת לא משהו..חח -------------------------------------------------------------- ל"ג בעומר! חוגג? ברור..!! עם מי?חברים איפה?בים

ASTAR3

New member
שלי....

שם: אסתר גיל: 17 וחצי מעו"ז: בית-שמש רכז המעו"ז: משה(אחי היקר והחתיך!) תפקיד במעו"ז: רכזת ומדריכה ט' נושא פעולה אחרונה: אהבה והקרבה מס' חניכים בקבוצה: 25 המפקד כבר הגיע אליך? וואלה לא.... יוצא לקורסים? אולי מדריכה...(ד') איזה קורס? רמת שביעות הרצון שלך מהפורום/ ממנהל הפורום (1-10): 10!!!! -------------------------------------------------------------- ל"ג בעומר! חוגג? אכן כן עם מי?חברות איפה? אממ לא סגור...

t i t u s h

New member
שלי

• התפקדות- מאי 2006 שם: שחף אוחנה בר-חן גיל:16 וחצי מעו"ז:ברקן אימפריה רכז המעו"ז:גולנציקית תפקיד במעו"ז:מדריכת שכבת ד' נושא פעולה אחרונה: ארץ ישראל שלי? מס' חניכים בקבוצה: 16 המפקד כבר הגיע אליך? נראה לי שכן ..אבל היה חסוי אז נבהלתי ולא עניתי יוצא לקורסים? בעזרת ה' איזה קורס? ב' רמת שביעות הרצון שלך מהפורום/ ממנהל הפורום (1-10): 5

למעלה