העולם מוזר

קשב1

New member
../images/Emo176.gifהעולם מוזר

חזרתי מעו"ד ושלמתי לה על כל מה שצריך בייצוג בבית משפט ורק אז הבנתי משהו שעד עכשיו נבצר ממני. כשאתה מתחתן אתה מבטיח לאישה בכתובה להגן עליה ולספק את כל צרכיה והיא מבטיחה לתת לך את מה שהיא יכולה ולאהוב אותך בקיצור אידיליה כשאתה בהליכי גרושין אתה שוכר את שרותיו של עו"ד שיגן עליך מפני אותה אישה שאתה אמור להגן עליה.(כתב הגנה ) תגידו לי איך הגענו לעולם כזה? מי נגד מי עו"ד שלי מול עו"ד שלה ? אני מול הילד? כי בתביעת מזונות כתוב שהילד תובע אותי WE LIVE IN A FUCKED UP WORLD

מצוטטת

New member
איך?

כל אחד עשה מסלול הכשרה שונה....... המשותף, שהיתה מידת מוזרות אצל כ"א מאיתנו........ אצלך, יש סימטה עצובה נוספת, זה נכון!

אתה אמור לשלם מזונות לילד

אז מן הסתם הוא התובע ממליצה לך לחתום מהר כל עוד הוא קטן
אחרת בגיל 14 הדרישות משתנות ובגדול

לעולם

אין סט כללים מוקדמים או בכלל,מבחני קבלה. אלו רק אנשים שעושים לאנשים ועבור אנשים כשרק השמות כל כמה זמן משתנים.

לשמחתי לא עברתי

את הגהנום הזה לא השתמשתי בעו"ד עושק שמלבה את היצרים של שני הצדדים פשוט לקחנו בורר שעזר לנו להרכיב את החוזה בנינו אומרים שמתחתנים צריך לדעת ממי מתגרשים יש בזה משהו לא?

פברואר68

New member
מגשרת שהיא עובדת סוציאלית ועו"ד

אני ידעתי מי הפרטנר שלי כוחני מאוד .... הסקתי מסקנות מהר.... התיעצתי מהר עם האנשים הנכונים..... והשתמשתי בחוזקים שלי אשת ארגון טובה וזריזת מחשבה לקחתי אחריות על הכל.....כדי להזיז ..... שבועיים אינטנסיבים של פגישות עורך דין מגשרת נולד הסכם מפורט מדוקדק משהו אחראי בעל יכולת חייב לקחת אחריות על "הפרוק" ויש לכך משמעות עצומה והשלכות על העתיד תודה לאל שכל זה מאחוריי בהצלחה לאלה שזקוקים להצלחה....

למעלה