הישרדות קיץ - סיבוב #13

Dawn12

New member
../images/Emo176.gif הישרדות קיץ - סיבוב #13

"כבד את אביך ואת אמך"? ויקטוריה כנראה לא שמעה על זה.
אחרי שהיא וניקי נאבקו על ההישארות במשחק בסיבוב הקודם, הפעם הגיע תורו של ויקטור וגם הוא - עד כמה שקשה להאמין - הפסיד. האמת היא שבלי הקול של נועה היה נוצר תיקו בספרות שלכם, וויקי היתה נשלחת הביתה בהסתמך על תוצאות הסיבוב הקודם, אז יש למי להגיד תודה.
סיבוב #13 - הדמויות המשתתפות: ויקטוריה ג'ק פיליס מייקל
דמות אחת לניפוי, ספרת חסינות (1,2) ו-48 שעות לתוצאות.

../images/Emo128.gif פיליס סאמרס

מצטער לאכזב שחר, אבל הגיע זמנה של פיליס. הגענו לפיינל פור ההתחלתי (לפני שיהפוך לחצי גמר) ועכשיו הזמן להפעיל אסטרטגיות, פיליס היא מעין צסק"א מוסקבא שהיתה פייבורטית בטורניר - אבל לא עזר לה בסוף והיא סיימה אחרונה. time to say goodbye, והחסינות - מספר 2

soapsfan

New member
כמה מוזר שויקטוריה כל הזמן מצליחה

להימלט מניפוי
בכל מקרה,
לויקטוריה וחסינות ל1

../images/Emo128.gif ויקטוריה

לא אוהבת אותה. היא שחצנית ומעצבנת. חסינות ל2 ולמה להעיף את פיליס? למה?!

python 4

New member
הממ.. ../images/Emo128.gif הממ.. מייקל

אני לא מכיר את המשחק הזה (סורי שלא הייתי פה שנים..) אבל התמונות שצירפת הביאו לי רעיון למשחק חברה משעשע שנוכל לעשות במפגש הבא: משחק הזכרון של צח"מ. עכשיו רק נשאר לארגן את המפגש הבא.

תראו מי מופיע....

והפעם אפילו לא קראתי לו. יופי שנזכרת באמת, רגע לפני שתם הטורניר... ועוד בא בשביל להוציא את מייקל? מכות! ולגבי מפגש - יש שרשור על מפגש אוגוסט, אם תואיל בטובך להציץ ולהתעדכן... (הייתי מחנך אותך כמו שצריך במסנג'ר, אבל למזלך אני ממש קצר בזמן אז ניצלת
)

ים כחול

New member
פייטי כייף לראות אותך פה ../images/Emo23.gif

אני סקרנית לגבי המשחק החדש ספר לי עליו

sherilyn

New member
../images/Emo128.gifפיליס.

Sorry שחר, לא יכולה לבגוד בג'ק, מייקל או ויקי....
.. ספרה - 2.

taish

New member
../images/Emo128.gif עו"ד מייקל בולדווין../images/Emo70.gif

בצר לי ולמגינת ליבי אני נאלצת להיפרד מהפרקליט המהולל. ליבי ליבי עליו, אבל זה דרכו של משחק. אכן, עולם אכזר
. החסינות תלך שוב למספר 1.

sherilyn

New member
ooh סופסוף נהיה מעניין!!

מייקל?? אורטל'וש
... הפתעת אותי
...

taish

New member
פשוט לא הייתה לי ברירה...

אני אוהבת מאוד את מייקל - אבל את פיליס, ויקטוריה וג'ק אני כנראה אוהבת יותר.

Dawn12

New member
../images/Emo128.gif ג'ק

לא שאני באמת רוצה להיפטר מאחד מהם, אבל הסיכוי שלי להעיף אותו גבוה מהסיכוי להעיף את מייקל, ואני בונה על זה שכמה יצטרפו אלי.

taish

New member
תחשוב שוב ../images/Emo3.gif

הסיכוי להעיף את ג'ק גבוה מהסיכוי להעיף את מייקל? אני צריכה לספר לך כמה מעריצים שרופים יש בפורום הזה לסמיילינג ג'ק?
I hate to this, אבל נאלצתי להעיף את מייקל בעצמי. עולם אכזר, כבר אמרתי?

Dawn12

New member
תסתכלי על הסיבובים הקודמים ../images/Emo13.gif

כמה אנשים ניסו להעיף את ג'ק וכמה ניסו להעיף את מייקל. אם כל מי שבחר בג'ק בפעם הקודמת יבחר בו גם עכשיו - מצבי יהיה יותר טוב, רק שיש את עניין החסינות המעצבנת הזאת.

למעלה