אליןלין היא בת ולא בן שתדע ולא ממש עזרת לה בקשר למסיבה החרוזים שלך צולעים והפלואו דרוש שיפור ולא נתת שום מידע, אפילו לא פירור אז אנשים יקרים - לאלין נא עיזרו תנו לה פרטים, אל תשקרו ספרו לה על זמנים, מקומות ומחירים ורבאק,די כבר עם החרוזים!
היום ספייק+ארז מזוז ואולי גם אמיר פרי בבייס(האנגר 22 בנמל) מחר סופרים ואורי שוחט בדינמו,אמיר פרי בגת חמישי בבייס אותו דבר(לא יודע מה יש באזימוט) ושישי בג´י אני נאנין שאת יודעת
טוב אז ככה כלא 6 בג´י ביום חמישי ויום שישיהליין העסיסי של הפרסי סאב-ל-י-מ-י-נ-ל אבל השיא של השבוע זה יום רביעי כי פסטיבל הבירה מארח את כולם כניסה חופשית ושוב תזכורת למסיבה הראשית יום אחרי הבירה כלא שש מפציצים בג´י עם שירים בלעדיים וכל השיט , מי באים ? לי אישית קשה להחליט לאן אני הולך ויש לי מניעים כי יש המון מסיבות ואני בכולם תומך רואים רק שהגל ימשך לעולמים ואמן יהיו המון מסיבות חינם גם לקטנים כמו אצל אנשי האוס השכנים כי אני אני קצר במזומנים
אין מסיבה שבה אני לא נמצא בנות שומעות שאני שם ומתחילה החגיגה את יכולה לבוא גם אל הג´י ספוט ולחגוג בהנאה אבל רק שתדעי סופרים הוא בן ז**ה סתם סתם זאת רק בדיחה אחי אל תיקח ללב קח אל הריאה יא חתיכת חלאה יש גם את האזימוט שמה בן זונה כולם באים ויש אחלה אווירה וואי אני משוגע מוצץ לך את הפיטמה ויורק לכל פינה ואל תדאגו אני גם יגיע לבירה רון הדבורון
רוצים בחרוזים את התשובה אז באזימוט זזים עם הבאס בלי באסה סאב מארגן מסיבה בה כל המי ומי בא כי ככה זה כשעושים משהו באהבה ,לכסף למוזיקה או להצלחה כל מסיבה הבטחה גם בג´י ספוט כל יום שישי בו מלא אנשים שבאים להנות מהמוזיקה של סופרים או סתם מהבנות בשירותים או על הספות בכניסה או על המדרגות ,בטלויזיה שידורים של ייס MTV בייס גם בהאנגר יש כל יום מסיבה עם דיג´יי ספייקס וכל שעתיים גם אופן מייק. ואין לי כוח להמשיך.
הממ.. מישהי שמתחתנת, בטח יהיה שם היפהופ וכזה, ויהיה סבבה.. ובינתיים רק השבוע : יום שני - בייס(האנגר 11) יום שלישי - דינמו/גת רימון יום רביעי - עיר הבירה. יום חמישי - הופעה של כלא 6 יום שישי - את בטח כבר מכירה יום שבת - בבית לנוח יום ראשון - ללכת לעבוד שיהיה כסף לשבוע הבא.