Jussy Stuff

DesertRose7

New member
אלישיה דיקסון מלכלכת..

על מי אם לא על חברותיה (לשעבר) למיסטיק. זמרת מיסטיק לשעבר אלישיה דיקסון לעולם לא תתאחד עם הלהקה בגלל שהיא אומרת על עצמה שהיא הכישרון היחיד שהיה בלהקה. אלישיה נפרדה בשנה שעברה מהלהקה בשביל להתחיל קריירת סולו ולהוציא את הסינגל החדש שלה 'Lipstick' בתחילת השבוע. היא טוענת שהיא איבדה קשר עם חברותיה ללהקה לשעבר סברינה וסו/אליס אחרי הפירוק בגלל שהן היו מרירות על הכישרון הגדול שלה היא אומרת "אנחנו לא מתראות הרבה. הן בירכו אותי על הסינגל החדש שלי, אבל אין הרבה אהבה אבודה, כי הייתה רק אחת במיסטיק שעמדה "לזרוח". האגו של מישהי פה עובד שעות נוספות

DesertRose7

New member
ניק רוצה למכור את החפצים של ג'סיקה

בE-BAY ניק לאשיי כל כך רוצה להמשיך הלאה אחרי הפרידה הכואבת מאישתו לשעבר ג'סיקה סימפסון עד שהוא מוכר את הדברים שלה שנשארו משלוש השנים בהן היו נשואים במכירה פומבית באתר EBAY. מקורות טוענים שניק מתכנן מכירה גדולה של תמונות ומזכרות שהוא אסף מתוכנית הטלויזיה והקלטות מיוחדות מהתקופה שהוא וג'סיקה היו נשואים. זמר 98 דיגריז לשעבר יתרום את ההכנסות מהמכירה הפומבית לאגודת צדקה שתומכת בחינוך חבר אומר "ניק ישמור לעצמו כמה דברים סנטימנטלים במיוחד. יש כמה דברים שהוא לא יכול להיפרד מהם." ניק עם חברתו החדשה, מגישת TRL- ונסה

DesertRose7

New member
סכיזר סיסטרס בהופעת חינם בלונדון

הלקה תופיע בחינם בכיכר טרפלגר ב16 לחודש הבא - ספטמבר תרומות של המעריצים יתרמו לאגודות הנלחמות באיידס ובמלריה הלהקה אומרת שהם בחרו בלונדון בגלל שהיא הבית הרוחני שלהם ובריטניה נתנה להם את החיבוק הראשון והארוך ביותר הלהקה הוסיפה כי מי שמשיג כרטיס צריך לבוא באדום בשביל לחגוג החלק העצוב בכל הסיפור הזה הוא שאני בלונדון רק יומיים אחרי

dor307

New member
מעניין אם גם פה ג'יק יתפשט

האמת שלא
..אבל הוא בטח יעשה משהו בסגנון כי האלבום יוצא איזה שבוע לפני.

DesertRose7

New member
גם ג'יימס בורן מלמלכך..

ג'יימס אמר למירור למה ארקטיק מונקיז הם לא ספל התה שלו: "הלהקה הזאת הייתה אמורה לכבוש את העולם אבל הם לא. הם יותר מדי אוברהייפד ואוברפלייד - כמו ג'יימס בלאנט." על הלהקה שלו, סאן אוך דורק אמר "אנחנו לעולם לא נהיה מצליחים כמו באסטד.. בגלל שאנחנו לא מופיעים בטלויזיה כמו שבאסטד הופיעו- וגם לא נהיה" טוב, לפחות מישהו כנה עם עצמו..

dor307

New member
ליפסיטק שיר טוב

אבל לא טוב כמו הסינגלים של מסטיק!(כ"כ אהבתי את השיר שבקליפ הן בבית משפט!)

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

היו להן יציאות ממש טובות
עד היום אני שומעת אותן לפעמים ברדיו

למעלה