ShaDoW GiRl

New member
פינק ל../images/Emo32.gif

P
NK
עיניים כחולות חודרות ומבט מרדני ומלא בטחון עצמי- מי לא מכיר את הבחורה הוורודה הזאת שהטריפה אותנו לראשונה אם השיר הנהדר There u Go בשנת 2000???
הבחורה היפייפיה והמוכשרת הזאת הוציאה את האלבום המסחרר Can't Take Me Home ושלא נדבר על האלבום M!ssunderstood שנמכר ב10 מליון עותקים!!
OK- So people Get the Party Started!!! כנסו לפורום פינק
.. *מפורסם בהתאם לאשור שניתן במערכת לאישורי פרסום*

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט. אנו מחפשים אנשים שהתנסו בהגשת עזרה לזולת, שיודעים לתת אוזן קשבת לאדם בצרה. אם את/ה יודע/ת לתת אוזן קשבת לאדם בצרה, אם יש בך רוח התנדבות וניסיון בהגשת עזרה לזולת, אם את/ה מעל גיל 21 ושולט/ת בכלי התקשורת האינטרנטית תוכל/י להכיר אותנו יותר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, השתלמויות ומפגשים חברתיים. בברכה, צוות סהר

NBGirl

New member
אני עוד לא בת 21 ../images/Emo4.gif אבל...

טא טא טאא טאאאאאם ! המלכה שבה !
וולקאם בק מיטלי

meital G

New member
יו נויה ../images/Emo24.gif

את כל כך מותק!
(באמת העברת לי את כתר המלכות?:) וכן, שבתי. לאחר העדרות של כמה ימים שנגרמה בגלל @#$@$@^@##@&$#$ . שבוע מצויין.

NBGirl

New member
חחח :)

את כתר המלכות הפורום את לא צריכה ! את המנהלת... אני אשמור אותו לעצמי. אבל את מלכה באופן כללי
. שבוע מצוין גם לך בייב

../images/Emo32.gif נפתח פורום יצפאן

נפתח פורום יצפאן ב
כאן הייתה אמורה לבוא הודעה שתשכנע אותכם להיכנס אבל נוותר על זה אוהבים את יצפאן? כנסו לא אוהבים? גם כנסו
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

למעלה