שאלה...

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo32.gifשאלה...

למה אף אחד לא מעלה תמונות לגלריות?? תעלו תמונות בבקשה... בינתיים רק אני העליתי

vitush

New member
נצל''ש דחוווףףף

למישהו פה יש ת'תירגום לעברית של השירים... flirt buttons דדדחווףף או אם תישהו טוב באנגלית שבבקשהה יפרשש לייי ק י ס ס

West Doll

New member
buttons

כפתורים (פזמון) אני אומרת לך תשחרר לי את הכפתורים מותק (אה האא) אבל אתה ממשיך להתייצב (??) אומר מה אתה תעשה לי (אה האא) אבל אני לא ראיתי כלו (אה) אני אומרת לך תשחרר לי את הכפתורים מותק אני אומרת לך תשחרר לי את הכפתורים מותק (אה האא) אבל אתה ממשיך להתייצב (??) אומר מה אתה תעשה לי (אה האא) אבל אני לא ראיתי כלו (אה) אני אומרת לך תשחרר לי את הכפתורים מותק אופייני בקושי הסוג שאני מתאהבת בהם אני אוהבת את הגופני אל תשאיר אותי מבקשת לעוד אני אמא סקסית (אמא) שיודעת איך להשיג את מה שאני רוצה ו..(רוצה ו..) מה שאני רוצה לעשות זה לפזר את זה עליך (עליך) תאסוף את כל הדברים שאני אמרתי לך (אמרתי לך) אתה אמרת את כל הדברים הנכונים כל הלילה אבל אני לא מצליחה להביא אותך לפה כדיי לעזור להוריד את זה מותק, אתה לא רואה? איך הבגדים האלה מתאימים לי והחום בא מהקצב הזה אני עומדת להתפוצץ אני לא חושבת שאתה יודע (פזמון) אתה אומר שאתה ילד גדול אבל אני לא מסכימה בגלל שאהבה שאמרת שיש לך עוד לא הושמה(??) עליי אני תוהה אם אני יותר מדיי בשבילך תוהה אם הנשיקה שלי לא גורמת לך רק תוהה מה יש לי הלאה בשבילך מה אתה רוצה לעשות? קח צ'אנס כדיי לזהות שזה יכול להיות שלך אני רואה, כמו אצל גברים אחרים שהמשחק שלך לא מספק מותק, אתה לא רואה? איך הבגדים האלה מתאימים לי והחום בא מהקצב הזה אני עומדת להתפוצץ אני לא חושבת שאתה יודע (פזמון) בוא מותק ותשחרר את הכפתורים שלי תשחרר את הכפתורים שלי מותק אתה לא רוצה לשחרר את הכפתורים שלי? תשחרר את הכפתורים שלי... ומפה הכל דיי חוזר על עצמו..

vitush

New member
יאיייי תודה רבה רבה מותקקקק

עכשיו רק נשאר השיר FLIRT מישהו יכולל? פליזזזזזזזזזז

West Doll

New member
flirt

פלירט-(מזה בעברית??) פלירט פלירט אתה רוצה להירגע בלמבורגיני שלי אתה רוצה להביט אבל אתה לא רוצה לראות אתה חושב שזה בשבילך אתה חושב שאתה קורא מחשבות? כדאי לך להיזהר איפה שאתה שם את הידיים שלך כדאי לך לעצור אם אתה מתכנן עוד תכנונים כי כל דבר שאתה עושה גורם לך להראות כמו טיפש (פזמון) אתה מחפש קצת לכלוך אני מרימה את החצאית שלי אני מחפשת לאור מתחתיי בתיק שלי אתה תמיד חושב את הכי גרוע אני רק רוצה לפלרטט מצאת אותי על הברכיים דבר הבא שאתה אומר תנענעי כי אני מנסה למצוא את הפלאפון ואת המפתחות לא את השפלות שלך הלחש שלי הוא כמו קללה אני רק רוצה לפלרטט איזה חלק בלא אתה לא ממש הבנת מילה בהברה אחת איש זקן יש לך בעיה עם המקום שלי תעיף את הפרצוף שלך מהפרצוף שלי כי נגמר לי כבר מהשורות שלך אתה מאוד קרוב להיות לא בסדר כי כל דבר שאתה עושה גורם לך להיראות כמו טיפש (פזמון) אני פשוט כ"כ ברת מזל שאני יכולה ללכת על חוט אני כ"כ גבוהה שאני בקושי יכולה להרגיש את האש שלך אתה לא יכול לגעת בי לא יש רק חלום (פזמון) מקווה שעזרתי לך....

vitush

New member
אהה מאמי בקשהה אחרונההה

אבל רק אם את יכולהה באמתת אני לא רוצה להתריח אותך.. פירוש לשיר בייפ =]

West Doll

New member
beep

צפצוף הא, הא-הא, הא-הא X2 הא, הא-הא, הא (פזמון) (וויל.איי.אם) זה מצחיק איך שגבר תמיד חושב על ה.... יש לך לב ממש גדול, אבל אני מסתכל על ה...שלך יש לך מוח ממש מפותח, אבל אני מסתכל על ה....שלך ילדה, אין שום כאב בזה שאני מסתכל ב....שלך (PCD) אני לא שמה... תמשיך להסתכל על ה....שלי בגלל שזה לא אומר כלום אם אתה מסתכל ב....שלי אני יעשה את הקטע שלי בזמן שאתה תשחק ב....שלך הא, הא-הא, הא-הא, הא-הא כל הבנים אותו הדבר כבר מכיתה ז' הם מנסים להתעסק איתי מנסים ל..(הא, הא-הא, הא, הא-הא) תמיד יש להם תוכנית להיות הגבר האחד והיחיד שלי רוצים להחזיק אותי בידיהם רוצים ל...(הא, הא-הא, הא, הא-הא) אני ממשיכה לסרב להם אבל הם תמיד באים מסביב מבקשים ממני לבוא מסביב זאת לא הדרך שתלך להם בגלל שהם רק רוצים, רק רוצים את ה..(הא, הא-הא, הא, הא-הא) שלי רק רוצים את מה שהם רוצים אבל (לא, או-או, לא, או-או) (פזמון) אתה לא ידעת שלא לא אומר כן, זה אומר לא אז רק עצור, חכה שנייה תן לי לשים את שני המשפטים שלי בפנים אחד, רק תהיה סבלני אל תהיה פזיז כאילו אתה להוט ושתיים, אתה רק יותר מדיי תוקפני אז תנסה לאסוף את ה...(אהה) האם אתה יודע שאני יודעת? ואני לא רוצה ללכת לשם בגלל שהם רק רוצים, רק רוצים את ה..(הא, הא-הא, הא, הא-הא) שלי רק רוצים את מה שהם רוצים אבל (לא, או-או, לא, או-או) (פזמון) (וויל.איי.אם) בום-בום, אומפ-אומפ בום, בום-בום... (PCD) אוהוהו, יש לך את זה חזק אני יכולה לאמר אתה רוצה את זה נואשות, אבל אוהו ובכן אחי, מה שיש לך בשבילי זה משהו שאני משהו שאני לא צריכה או! (פזמון X2) בהצלחה....!!

dor307

New member
../images/Emo6.gifענק!!!!

איזה חלק בלא אתה לא ממש הבנת מילה בהברה אחת איש זקן

למעלה