beep
צפצוף הא, הא-הא, הא-הא X2 הא, הא-הא, הא (פזמון) (וויל.איי.אם) זה מצחיק איך שגבר תמיד חושב על ה.... יש לך לב ממש גדול, אבל אני מסתכל על ה...שלך יש לך מוח ממש מפותח, אבל אני מסתכל על ה....שלך ילדה, אין שום כאב בזה שאני מסתכל ב....שלך (PCD) אני לא שמה... תמשיך להסתכל על ה....שלי בגלל שזה לא אומר כלום אם אתה מסתכל ב....שלי אני יעשה את הקטע שלי בזמן שאתה תשחק ב....שלך הא, הא-הא, הא-הא, הא-הא כל הבנים אותו הדבר כבר מכיתה ז' הם מנסים להתעסק איתי מנסים ל..(הא, הא-הא, הא, הא-הא) תמיד יש להם תוכנית להיות הגבר האחד והיחיד שלי רוצים להחזיק אותי בידיהם רוצים ל...(הא, הא-הא, הא, הא-הא) אני ממשיכה לסרב להם אבל הם תמיד באים מסביב מבקשים ממני לבוא מסביב זאת לא הדרך שתלך להם בגלל שהם רק רוצים, רק רוצים את ה..(הא, הא-הא, הא, הא-הא) שלי רק רוצים את מה שהם רוצים אבל (לא, או-או, לא, או-או) (פזמון) אתה לא ידעת שלא לא אומר כן, זה אומר לא אז רק עצור, חכה שנייה תן לי לשים את שני המשפטים שלי בפנים אחד, רק תהיה סבלני אל תהיה פזיז כאילו אתה להוט ושתיים, אתה רק יותר מדיי תוקפני אז תנסה לאסוף את ה...(אהה) האם אתה יודע שאני יודעת? ואני לא רוצה ללכת לשם בגלל שהם רק רוצים, רק רוצים את ה..(הא, הא-הא, הא, הא-הא) שלי רק רוצים את מה שהם רוצים אבל (לא, או-או, לא, או-או) (פזמון) (וויל.איי.אם) בום-בום, אומפ-אומפ בום, בום-בום... (PCD) אוהוהו, יש לך את זה חזק אני יכולה לאמר אתה רוצה את זה נואשות, אבל אוהו ובכן אחי, מה שיש לך בשבילי זה משהו שאני משהו שאני לא צריכה או! (פזמון X2) בהצלחה....!!