תכנון שבועי D:

PerfectSP

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif../images/Emo176.gifתכנון שבועי D: ../images/Emo190.gif

יום ראשון - יום שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת - הפי וויק!

mafakit

New member
מתכננת |אלפקה../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

יום ראשון - נסיעה לעמק יזרעאל יום שני -חוזרת הביתה מעמק יזרעאל יום שלישי -את יודעת, אווו וווההה... XD יום רביעי - שיעור נהיגה-טסט פנימי[?] יום חמישי -שיעור נהיגה-טסט פנימי[?] יום שישי -עבודה יום שבת -עבודה

shaked2010

New member
סרטים!

אממ אבל לא נראלי שבאמת XD יום ראשון - מפגש *-* יום שני - פעם הייתי - שאני רוצה ללכת אמרו שזה טוב יום שלישי - סקס והעיר הגדולה D: שאני רציתי ללכת עם חברה אבל בסוף פתאום היא אמרה שבאלה דימדומים XD יום רביעי - אממ.. אני חושבת על ללכת לסטריט דאנס.. אבל לא נראלי.. יום חמישי - הסרט הזה של ארץ נהדרת כשהוא יצא XD אני כבר מחכה P: יום שישי - שונאת שישי XS יום שבת - שיעמום תחת..

PerfectSP

New member
גיטר הירו! D: ../images/Emo190.gif

אופ ואני צריכה לתקן כבר את האקסוטית שלי

PerfectSP

New member
יאללה! ../images/Emo190.gif

אני עוד לא יוגעת ממש איך לתכנן את השבוע שלי.. יש כמה דברים שרציתי לעשות ואני לא בטוחה אם אני אעשה אותם
יום ראשון - המ בטח לעבוד קצת יום שני - מועד ב' באנגליתתתתת F וG. בשביל עוד שתי נקודות לממוצע
יום שלישי - לעבוד קצת? יום רביעי - מועד ב' במתמטיקה?אני רשומה אליו..חח רציתי אולי ללכת לת"א אחרי D: יום חמישי - אולי ת"א? או ללכת לאיזה חברה איפושו D: ורציתי לכת בערב לדודה בראשל"צ D: יום שישי - אולי דודה בראשל"צ D: יום שבת - אללה סולחה! מנוחה
ואולי אני אעבוד D: אה כן ואיפה הללמוד אולי למועד ב' באמת?.. כאילו זה לא נכלל מישומה בתכנון שלי.. אני חושבת שאם אני אגש זה יהיה עם למידה של אולי שעה XD

Dana SP

New member
תגידי את רוצה מכות?!?! ../images/Emo69.gif

מה את הולכת לעשות מועד ב'?! למרות שאני חושבת שאת משוגעת
, שיהיה לך בהצלחה

../images/Emo224.gifתכנון שבועי שלי

יום ראשון - נדה..אבל אחותי חזרה אחרי שבועיים שלא ראיתי אותה
יום שני - לעזור לאבא בעבודה. יום שלישי - לת"א עם גלי (לא גלי הזאת
)לקנות שטויות בשוק D: יום רביעי - גמדים
יום חמישי - נראה...אולי ים..D: יום שישי - לישון לישון לישון!! יום שבת - לטחון פיתה עם חומוס כל השבת..ואז להתלונן שאני כזאת ישראלית

מתכננת ../images/Emo60.gif|פטריה|

יום ראשון - הבטחתי לעזור בקייצת אבל לא היה לי חשק חחחח | בערב חברה באה <: | טוב אני יבוא לעזור להם בפעולה בערב XD יום שני - D: יום שלישי - יומולדת לחברה D: יום רביעי - צער בעלי חיים עם חברה ^^ יום חמישי - D: יום שישי - יציאה עם חברים D: יום שבת - D:

נמ...

יום ראשון - עבודה>>" יום שני -כלום>>" יום שלישי -פעולה ושיעור נהיגה^^שיט שחכתי שיש מועד ב במתמטיקה. אני לא הולכתXD יום רביעי -עובדה יום חמישי -תא אולי. יום שישי -כלום.בטח אני אשן^^ יום שבת -סבתאD: נייס וויקנדD:

למעלה