../images/Emo175.gif../images/Emo103.gif../images/Emo34.gif../images/Emo63.gif../images/Emo79.gif

הייתה לי הודעה ארוכה אבל היא נמחקה
אקיצר מה אתם חושבים על הלהקות האלה:
לד זפלין
גאנס & רוזס
קרנבריס
תוסיפו להקה ששווה לשמוע אותה

punktx

New member
למה ?

מילא, אתה תוקע פה את גאנז אנד רוזס. קראנבריס- בסדר. אבל לד זפלין ? ההיפים המחורבנים האלה ? בפורום פאנק ? מה ?~! סהר

in the last time

i checked i was (and still) a girl... thanke u very much and about Led Zeppelin- i asked u ppl what do u think abouts those bands because i heard some of their songs i only wantsd to know if they are good or not that´s all so...in the bottom line- Led Zeppelin=
? unless someone will think something else OK...thanke u for your coporation *enouph with the bullshit*

טיפשה

אם אומר לך שלד זפלין זה טוב תחליטי שהם טובים ואם אומר לך שהם גרועים תחליטי שהם גרועים? לכי תקראי איזה ספר באנגלית

offspringer

New member
את שואלת אותנו אם הם טובים? כאילו א

ם לאהוב אותם זה באופנה עכשיו?! תחליטי לבד יא טרנדית דפוקה!

Manic Subsidal

New member
אני חושב שהיא פשוט רוצה המלצות

וניסחה את זה קצת שונה. בכל מקרה, כל הלהקות שרשמת בסדר, אבל כמו שצויין כבר תשמרי מרחק מלד זפלין! זה לא בריא! (וזה גם מסריח)

תודה לכל אלה שהיו מאוד

נחמדים אלי וכן ענו לי תשובות לעניין...למרות שלא היו הרבה מהם סתם רציתי לשמוע את חוות דעתכם על הלהקות האלו כל דבר אתם הופכים למלחמה של היפים-פריקים-פאנקיסטים זה פורום קללות, לא פורום מזדיין של פאנק אז לכו ותחפשו לכם חיים, אם כל מה שאתם עושים זה לבוא ולהטיח קללות אחד בשני ותרגיעו כבר עם כל הקטע של : אני יותר שווה ממך, אני שומע מוסיקה הרבה יותר איכותית, אני פריק מאגניב, אני , אני , בלה בלה בלה למי כבר יכול להיות אכפת!? תתיחסו אל בני אדם באופן שווה בגובה העיניים לא בהתנשאות באים אנשים ושואלים שאלה- תענו אל תתחילו להגיד לו שהוא היפי מסריח או יהודי (?) ושמה שהוא שומע זה זבל הוא החליט לשמוע את ה"זבל" הזה, וזה שאתם תנסו לשכנע אותו שזה זבל, לא בגלל זה הוא יפסיק לשמוע את המוסיקה שהוא אוהב. אז תפסיקו לנסות לנקות את העולם רק על פי רצונכם האישי, כי זה ממש בולשיט וחבל

oliveoil

New member
עדיף שלא תכתבי באנגלית...

אם את לא יודעת לכתוב נורמלי. זה מעצבן.

Pay The Man

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחח

רצחתם לה תחיים!חחחחחחחחחח הסך הכל שאלה שאלה...

ּpine appleּ

New member
טוב אני יענה לך כמו בת אדם../images/Emo13.gif

הלהקות שאמרת להקות די איכותיות הן לא לטעמי אבל טוב להתאמן על שירים נגיד של לד זפלין בגיטרה....

rebirth

New member
יהודי טיפש !

ביום שאתה תתקרב ללהיות פאנק או שיהיה קשר בינך לבין פאנק תגיד לי יהודי

למעלה