3.13-The Pot Stirrer

איזה פרק יפה!!!!

קייטלין הזאת סתם זונה!!!!!!!!!!! איזה חמוד ראיין...ריחמתי על סת...מסטול קטן..חחחחחח פרק קטלני ביותר!!אני לא יכולה לחכות שבוע!!!!!!!!!!!!

Ulong

New member
האו-סי - הפרק השבועי 313

אני חושב שקייטלין פחות או יותר עושה את הסדרה במצב הנוכחי שלה והפרק היה שיפור עצום לעומת הפרקים הקודמים ולעונה בכללי. חשבתי שהקטע עם המריחואנה שסת' עישן היה כדי להתנסות רק ושזה לא יימשך אבל ראו בסוף הפרק שהוא מעשן עוד איזה ג'וינט אחד כך שאי אפשר לדעת.

ליאוריש

New member
פרק מצויין לדעתי!

סת' והג'וינט =ענק! הוא שחקן ענק...הרג אותי מצחוק קייטלין באמת מעוררת את העניינים קצת כי נמאס מהשלמות של ריאן ומריסה...אז הגיע הזמן. הפרק הבא -אחד הפרקים הטובים בעונה לדעתי....

../images/Emo175.gif3.13-The Pot Stirrer../images/Emo175.gif

קייטלין מחזרת אחרי ג`וני במטרה לגרום למריסה לקנא ובמקביל חוגגת את יום הולדתה ה15. סת' נלחץ לקראת הריאיון שלו עם נציג אוניברסיטת בראון וקייטלין מציעה לו חשיש כדי להרגיע אותו.
מועדי השידור הנוספים של הפרק במהלך סוף השבוע: חמישי: 21:30 01:15 שישי: 13:25 19:10 22:55 שבת: 13:50 כל מה שקשור לפרק לשרשר בבקשה אך ורק לכאן,תודה וצפייה מהנה

ShaniNale

New member
פרק נחמד....

סת אתה מטומטםםםםםם ועוד משהו - לא אוהבת את האופי של קייטלין ויש לי שאלה.. מריסה באמת קנאה בקייטלין שהיא מסתובבת עם ג'וני?

ליאוריש

New member
סת' ענק......ובקשר למריסה

היא לא מקנאה בקייטלין ממש היא פשוט קצת מרגישה משהו כלפי ג'וני (כנראה) ושונאת שמשקרים לה...

../images/Emo175.gif

סת'-הוא הרג אותי,מסטול אחד
עצבן אותי מאוד שהוא שיקר לסאמר ולא אמר לה את האמת,לגבי המריחואנה ולגבי הריאיון. מעניין מה ייקרה איתם ואם הוא ימשיך לעשן. מריסה-לדעתי התגובות שלה כשהיא רואה את קייטלין וג'וני ביחד הן באמת דאגה לאחותה הקטנה,שבאמת הגיונית,הרי היא יודעת שג'וני מאוהב בה והיא לא רוצה שקייטלין תפתח ציפיות ותיפגע. לדעתי היא באמת צריכה להחליט כבר מה היא עושה עם ג'וני,נשארת ידידה שלו וגורמת לו לסבול או מתנתקת ממנו ונותנת לו להמשיך הלאה. ג'וני-לדעתי ג'וני בחור מפוצל ביותר,הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו,הוא מאוהב במריסה,אבל נותן לקייטלין תחושה שאכפת לו ממנה ומבלה איתה כל רגע אפשרי. וקייטלין,שבהשוואה לשאר הדמויות,נורא קטנה,מפרשת את בכך שהוא נמשך אליה או מחבב אותה. קייטלין-היום הצלחתי להבין את הדמות הזו סוף סוף. הדמות של קייטלין די מעצבנת,אבל אפשר להבין אותה,לפני שנתים זרקו אותה לפנימייה ואפילו לא טרחו להתייחס אליה,עכשיו כשהיא חוזרת,כולם ממשיכים להתנהג כאילו היא עדיין לא שם וכמה שהיא ניסתה למשוך תשומת לב היא לא הצליחה (לגנוב,לברוח..). אין דבר יותר כואב מזה שאמא שוכחת את יום ההולדת שלך. היא רוצה תשומת לב והפעם היא באמת הצליחה להשיג אותה,אם זה בלעשן מריחואנה ואם זה בלהתמזמז עם בחור שבכלל מאוהב באחותה וגדול ממנה בשנתיים. מה שכן,עדיין לא הבנתי מה האינטרס בללכת לריאן ולספר לו את כל מה שעולה לה בראש. למה זה נחוץ? סוף סוף העלילה מתחילה להיות כזו שאפשר לשאול עליה מליון ואחת שאלות ולתהות לגבי מליון ואחת דברים,אני אוהבת את זה

m i c k e y 15

New member
אחח הקייטלין הזאתייייייי

מקווה שסת' לא ימשיך עם המריחואנה..הוא פיספס ת'ראיוןןן אבל הוא היה קורע! חחח היה אבל פרק טוב.. מקווה שסת' בסוף יהיה באותו קולג' עם סאמר.. קיצר..היה פרק טוב אבל הוא עיצבן אותי קצת חחח

את הציניות תשאיר למקום אחר.

אף פעם לא נמחקות הודעות ללא סיבה,זה קורה אחת למליון,שזה אומר כמעט אף פעם לא.

TheLost

New member
אז אפשר בכל זאת לדעת למה

מחקו את ההודעה שלי? מה, אסור כבר להביע את הדעה שלי בפורום?!

מותר,ברור שמותר.

אבל בימים שיש הרבה מה למחוק קורה פעם במליון שנה שנמחקות הודעות גם בלי כוונה ולא תמיד אתה שם לב לזה. כולנו בני אדם וטעויות קורות לכולנו. אני כבר מטפלת בזה

very VIP

New member
מישהו יודע איך קוראים לשיר בסוף?

מחפש בנרות! תודה:p

פורסם במקור ע"י TheLost

עקב מחיקת ההודעה ללא כוונה פרסמתי אותה שוב. נושא:כל מה שאני שונא בעונה השלישית: 22:23 01/06/2006 1. סת' לא מצחיק. בעצם, אף אחד לא מצחיק. שום דבר לא מצחיק. 2. ג'ולי לא זונה כלבה. מצטער, אבל אהבתי אותה רק כשהיא הייתה ביץ'. 3. הכל כזה מושלם. כשמסתכלים על זה ככה, באמת, ג'וני לא עשה שום דבר רע, הוא סתם היה בצד, ובאמת שסתם כי היחסים של ריאן ומריסה מעולים כבר 10 פרקים למרות שהוא ברקע. שכולנו ניזכר באוליבר?! בפרק הראשון שלו בסדרה הוא כבר עשה תוכניות ורקם מזימות!!! 4. נחזור רגע לסת'. מה פתאום סת' מעשן מריחואנה?! איזה שטויות, אלוהים = ואם כבר הוא מסטול שזה לפחות יהיה מצחיק. אבל לאאאאאאא. 5. כל הקטע של הקולג'ים כ"כ אבל כ"כ לא מעניין. זה כמו הקמפיין של ג'ונתן קנט ב"סמולוויל". סתם עלילת רקע מטומטמת ומפגרת. 6. סנדי בעבודה החדשה שלו. כשהוא היה עו"ד זה היה הרבה יותר מעניין. אפילו שהעבודה שלו לא קיבלה יותר מידי מסך, אבל לפחות כשהיא כן קיבלה זה הזיז לי. 7. חוסר מתח בעליל, סתם קטעים כאלה מייגעים וארוכים ומשעממים ושום דבר פשוט לא זז. כבר 90 פרקים ג'וני מחבב את מריסה. גאד דאמט. 8. קירסטן משחקת בתור ניצבת. =] 9. זה פשוט לא OC!!!!!

../images/Emo175.gifרשימת השירים לפרק../images/Emo175.gif

Episode 3.13 - "The Pot Stirrer" "Insomnia" by Electric President "I Only Have Eyes For You" by Martina Topley Bird "My Favorite Friend" by Diefenbach "Stay In The Shade" by Jose Gonzalez "Low Happening" by Howling Bells "Brand New Delhi" by The Tao of Groove

למעלה