שאלון!!

יונית21

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: עמרי רוטברד והראל סקעת
מישהו שממש לא:לאדעת הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:צביקה פיק נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?
ולאן תירצו לטוס איתו? נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?לאדעתת
מקום הדייט המושלם בישבילך:אמממ... והכי לא: מה השם 'משה' מזכיר לך?
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל??שאלה טובה
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? פסה הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:...

אני ../images/Emo9.gif

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: אף אחד. מישהו שממש לא: - הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: לא יודעת, נו
. נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?
. ולאן תירצו לטוס איתו? ארה"ב. נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? ב-5000[?] המ, מערכת לאוטו וקעקוע. מקום הדייט המושלם בישבילך: ים
. והכי לא: לא יודעת. מה השם 'משה' מזכיר לך? אקס. [כןכן
] אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? אמשיך, חבל. לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד. הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: "לא מתאים לי קשר עכשיו."

../images/Emo120.gif

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: אותו ;[ מישהו שממש לא: בלעט, מישהו שמטריד אותי. הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: הצל :] נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? אותו ;[ או חברה ממש טובה. ולאן תירצו לטוס איתו? מקסיקו, קאריביים, איטליה. נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? עושה רישיון נהיגה. מקום הדייט המושלם בישבילך: בית קפה או חוף ים. והכי לא: סרט. מה השם 'משה' מזכיר לך? את אבא שלי. אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל? אגיד חבל. לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד. הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: פנים מול פנים.

עונה

והשאלון: מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: חברה אחת מישהו שממש לא: מישהי הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: אלון דורון הדוחה בעעעעעעעעעעעעעעעע נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? אמא ולאן תירצו לטוס איתו? פריז נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? הייתי תורמת מקום הדייט המושלם בישבילך: מסעדה והכי לא: פח זבל מה השם 'משה' מזכיר לך? משה רבנו? אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: טלפון

עונה

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: תנו לי לחשוב על זה מישהו שממש לא: וגם על זה הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: וגם על זה נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? מה נסגרר לאדעת ולאן תירצו לטוס איתו? הוואי חח נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? פחא חדש, בגדים, בושם, וכל מה שצריך מקום הדייט המושלם בישבילך: לא משנה המקום, משנה הבנאדם
והכי לא:כנ"ל מה השם 'משה' מזכיר לך? יציאת מצרים אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? ינסה להדחף קצת, לא ילך, אני עפה. לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? פסה ביותר הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: אין דרך טובה

עונה

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: חברה שלי שחזרה מחו"ל, והיום אני אראה אותה
מישהו שממש לא: אין מישו כזה כרגע הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: לאדעת נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? לאדעת ולאן תירצו לטוס איתו? אממ אי בודד נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? ב ג ד י ם מקום הדייט המושלם בישבילך: חוף ים והכי לא: אממ לאדעת מה השם 'משה' מזכיר לך? לא מזכיר כלום אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? ננסה, לא ייצא אז נמשיך ונגיד חבל לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? משו באמצע הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: אין דרך טובה...

LOOST

New member
../images/Emo27.gif

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: את שלומצה היפה שלי
מישהו שממש לא: מתן
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: מתן
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? את שלומצה
ולאן תירצו לטוס איתו? הולנד
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? לא יודעת... מקום הדייט המושלם בישבילך: לא יודעת.. והכי לא: קולנוע מה השם 'משה' מזכיר לך? את סבא שלי
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? אני ינסה לתת יד.. או משו
(אני לא אלך..!) לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חחח פסה! ניראה לי הפעם האחרונה שדבר כזה קרה היה בכיתה ה'.. הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: מה ז"א? לדבר!

psycho maiden

New member
=)

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: אייל
מישהו שממש לא:גלעד הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: מתן נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? בר ולאן תירצו לטוס איתו? תאילנד נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? חיים מקום הדייט המושלם בישבילך: באר והכי לא: מסעדה מה השם 'משה' מזכיר לך? את המשפחה של אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? אם זה להקה ממש אהובה (או יותר נכון זמר אהוב , כמו מוקי ) אז אני אתעלף וזה בדוק... (_באמת שבדוק ) אם לא אז סתם אסתכל מהצד או משהו. לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?פסה הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:SMS ... מזתומרת??? לדבר !

עונה

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: אושרי כהן
מישהו שממש לא:לא יודעת=\ הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:צביקה פיק נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?חברה ולאן תירצו לטוס איתו?ארה"ב נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?בגדים..והרבה!! מקום הדייט המושלם בישבילך:חוף והכי לא:חומוסיה חח מה השם 'משה' מזכיר לך?קיפוד אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל??האפשרות השנייה לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?חמוד הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:לבד בבית

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: דניאלתה. מישהו שממש לא: מעין. הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: יש. נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? זוגי? אני אתן למי שנתן לי אותו טובות הנאה כדי לקבל כרטיס לעשרה אנשים. ולאן תרצו לטוס איתו? נורווגיה. קר שם. נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? דירה משלי ונהג. מקום הדייט המושלם בשבילך: בית, הופעה. והכי לא: בית קפה. מה השם 'משה' מזכיר לך? כמה אנשים. אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל? לא תהיינה 100 מעריצות צורחות. ונגיד, באופן היפותטי, שכן, אז הייתי אומרת חבל. אני יכולה להשיג חתימה בפרטיות גם בלי לצרוח. לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? פסה לגמרי. נורא כתה ד'. הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: אוך, אין לי כח לתת נאום.

../images/Emo68.gif

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:אור
מישהו שממש לא:חניכים
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:מישהו שקטן ממני בהרבה
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?או את החבר או את אמא
ולאן תירצו לטוס איתו?לכל מקום
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?מכנס קצר
מקום הדייט המושלם בישבילך:את זה אני עוד אצטרך לגלות..
והכי לא:בשכונה
מה השם 'משה' מזכיר לך?משה ממיכאלה
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל??הייתי צורחת פי מליון ודוחפת את כולן רק בשביל הקטע
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?תלוי למי
הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:להיות חרא ולגרום לו להפרד ממך שאלון חביב

למעלה