שאלון סופ"ש

nogao10

New member
../images/Emo175.gifשאלון סופ"ש

כללי:
איך היה השבוע:
משהו שאני זוכר לטובה:
משהו שאני זוכר לרעה:
משהו שקורה שבוע הבא:
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
תמונה השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע: |
שיר השבוע: על בון ג'ובי:
שיר השבוע:
בגד השבוע:
קליפ/קטע וידיאו של השבוע:
דבר חדש שלמדתי: על העולם
האם רואים את סוף השנה באופק?
יש חופש?
תוכניות:
בגרות השבוע (וכל אחד יקח את זה לאן שבא לו):
משהו שאני רוצה למסור לעולם:
אני כאן בגלל ש.....:
משהו חשוב על עצמי: טוב... יש על מה לענות, אז קדימה- צעד!!!!!!

nogao10

New member
../images/Emo132.gifהיענות מטורפת.... משהו....

כללי:
איך היה השבוע: שבוע בית שכזה
משהו שאני זוכר לטובה: שמתוך 5 ימי לימודים למדתי 2
משהו שאני זוכר לרעה: כל בגרות זה רע, לא?
משהו שקורה שבוע הבא: אמ......אמ...... אה, אני מגישה עבודת גמר!!
ספר השבוע: "הזהו אדם" מאת פרימו לוי
סרט/סדרת השבוע: "בטי" שזו התמכרות נחמדה
תמונה השבוע: >>>>
מאכל השבוע: שניצל תירס??
ציטוט השבוע: "בן ^&%#" "כלבה" "הבן של ^^^" "אה, ניצחת....."
שיר השבוע: השיר החדש של מדונה וג'סטין, אם כולם שומעים גם לי מותר! על בון ג'ובי:
שיר השבוע: keep the faith live כשג'ון עושה את קולות הג'ונגל... אני מכורה לגמרי
בגד השבוע: מכנסי הזהב של ג'ון, למה ממי הוא גנב אותם??
קליפ/קטע וידיאו של השבוע: כל מה שראיתי מאבו דאבי
דבר חדש שלמדתי: שללהקה הזאת יש כוונות טובות, אבל עד לשם זה מגיע על העולם
האם רואים את סוף השנה באופק? אתם לא יודעים כמה
יש חופש? אנ מקווה שלא... אוי, חו"ל!!!
תוכניות: כן.... חו"ל.... לישון...... להתכונן נפשית לשנה מעולה!!......
בגרות השבוע (וכל אחד יקח את זה לאן שבא לו): לא לצעוק על חברים שעיצבנו אותי, לנהוג בבגרות, רק לקלל בלב
משהו שאני רוצה למסור לעולם: ריצ'י הופך את החיים ליפים יותר
אני כאן בגלל ש.....: אני אוהבת את מייקל ג'קסון... או.... לא הפורום הנכון
משהו חשוב על עצמי: אני חושבת שיש למייקי שיר יפה! אני בן אדם פרגמטי שמאמין שכל השירים יפים חוץ מהשירים של בון ג'ובי ושות', שיפים זה לא מילה בשבילם

We Never Close

New member
עונה באיחור ../images/Emo3.gif

כללי: איך היה השבוע: סביר. משהו שאני זוכר לטובה: עברנו מתכונת ראשונה בלשון ומבחן. משהו שאני זוכר לרעה: כל מיני דברים קטנים ומעצבנים. משהו שקורה שבוע הבא: עוד מבחנים ועוד מתכונות וכו' וכו'. ספר השבוע: "רוח גדולה באה". סרט/סדרת השבוע: "אמרתי לך!", CSI מיאמי. תמונה השבוע: -- מאכל השבוע: הממ לא משהו ספציפי. ציטוט השבוע: "נכון שהייתם רוצים לגדל קמץ קטן?"
שיר השבוע: violet hill של קולדפליי
על בון ג'ובי: שיר השבוע: YGLABN [שמעתי אותו פתאום, ושמתי לב כמה הם מעולים
. ועוד יותר מוזר, מישהי מהכיתה שלי שמה את השיר הזה בתור צלצול בפלאפון, למרות שסביר להניח שאין לה ידע כלשהו לגבי בון ג'ובי.. אבל זה עדיין נחמד לשמוע אותו באמצע שיעור
] בגד השבוע: -- קליפ/קטע וידיאו של השבוע: -- דבר חדש שלמדתי: -- על העולם האם רואים את סוף השנה באופק? לא
. יש חופש? ממש לא. תוכניות: ללמוד ללמוד ללמוד וללמוד. בגרות השבוע (וכל אחד יקח את זה לאן שבא לו): מצד אחד - מתכונת בתנ"ך, מצד שני - לדבר יותר, לשים לב לכל מילה, לא לדבר שטויות\לפגוע וכו'. משהו שאני רוצה למסור לעולם: תראו את הקליפ של violet hill של קולדפליי! הם כ"כ חמודים! אני כאן בגלל ש.....: אני שומעת בון ג'ובי, בעיקר, ויש פה אנשים חביבים. *הא! אסור להגיש 'בגלל ש'! צריך להגיד 'משום ש' או 'כיוון ש' או משהו אחר.* |עזבו, יותר מדי לשון..| משהו חשוב על עצמי: אני חולה. זה לא חשוב.

LIRONSH100

New member
חזרתי!!!

כללי: איך היה השבוע: זוועה.. משהו שאני זוכר לטובה:ילדים של איזה גן, ביום חמישי הבאיו לנו ארגז מלא מלא מלא מלא בחטיפים, וברכות ומה זה עשה לנו את הסופ"ש// ׁהם כאלה חמודים..) משהו שאני זוכר לרעה: הסופ"ש הזה!! משהו שקורה שבוע הבא:מספרים את ברק! (יום שישי...) ספר השבוע:הלוואי והיה לי זמן לקרוא..) סרט/סדרת השבוע: השחקן הראשי\ כלך הסופ"ש תכננתי לראות את הסרט- אבל בסוף כשהגיע הרגע- נרדמתי! תמונה השבוע: אני עוד מעט אעלה... מאכל השבוע: חטיפים~ (לא תאמינו עד כמה שחיינו על זה בסופ"ש הזה..) ציטוט השבוע: היו הרבה- בעיקר כאלה שאי אפשר לכתוב כאן.. | שיר השבוע: אני אדאר דאי על בון ג'ובי: שיר השבוע:אני אדאר דאי בגד השבוע: למה בגד? לא סיכמנו שאצלהם כמה שפחות ביגוד יותר טוב?! קליפ/קטע וידיאו של השבוע:MAM דבר חדש שלמדתי: שהחוזה של הלהקה אז ג'ון הוא הבוס של השאר (כאלו של ריצ'י,דייב וטיקו..) על העולם האם רואים את סוף השנה באופק?לא... הלוואי... יש חופש?עוד שנה וחצי. תוכניות:כן, לנסוע למלנו ולראות את הלהקה שלי ממרחק אפס ולרקוד עם ג'ון וההמשך ידוע.. בגרות השבוע (וכל אחד יקח את זה לאן שבא לו):סיימתי.. משהו שאני רוצה למסור לעולם:לסגור שבת זה זוועה!!!! אני כאן בגלל ש.....: אני מאוהבת יותר מידי בלהקה הזו, חוץ מזה- שמתן לב איזה בנות מדהימות יש כאן? (ברצינות!) משהו חשוב על עצמי: התגעגעתי עליכן כל כך!!!

Batel185

New member
השבוע שלי!!!!../images/Emo218.gif

כללי: איך היה השבוע:האמת לא רע....
משהו שאני זוכר לטובה:סיימתי בגרות בתושב'ע....!!! משהו שאני זוכר לרעה:המם...בגרות בספורט..(ריצה מטורפת על חול) משהו שקורה שבוע הבא:בון ג'ובי באים לישראל!!! ספר השבוע:אתם יודעים לא שיש לי ממש זמן לקרוא ספרים...עם כל הבגרויות... סרט/סדרת השבוע: השחקן הראשי... תמונה השבוע: זאתי ששמתי בצד.....
מאכל השבוע:כאילו דה....ברור שטבעול...!!!!!!
ציטוט השבוע:ג'ן אומר.."אני מוכן לתת לך הצעה הוגנת אני רוצה אותך בשבילי....הבחירה תהיה ביידיך....אני מוכן לחכות" (מתוך השחקן הראשי) | שיר השבוע: in it for love
(שיר מדהיםם ממולץ בחום) על בון ג'ובי: :אוהבת אותכם לא יכולה יותר להחזיק מעמד....אני כל כך רוצה אותכם.... את כולכם! מולי!!!!!!!!!!
בגד השבוע: המכנסיים הזוהרות ל ריצ'י! קליפ/קטע וידיאו של השבוע:Jon Bon Jovi - VIDEO - Mexico 1997 - Janie Don't Take Your Love to Town דבר חדש שלמדתי: על חלומות לא מוותרים!!!!!!
על העולם האם רואים את סוף השנה באופק?לפעמים זה נראה כמו נצח אבל שמסתכלים בלוח מבחנים מבינים כמה השנה עוברת כל כך מהר........... יש חופש? תוכניות:ללכת להופעה וכמה שיותר מהר.....יותר בריא!!!!
בגרות השבוע (וכל אחד יקח את זה לאן שבא לו): תושב'ע!! משהו שאני רוצה למסור לעולם: אנשים...אתם לא מבינים דבר אחד אם יש שירים בעולם שיכולים להרגיע ולעשות את הבן אדם שלווו ורגוע אלו השירים של בון ג'ובי אין פשוט אין עליהםם!!! שמעו לי אני יודעת מה שאני אומרת!!! אני כאן בגלל ש.....: אני חייבת לדעת שיש עוד אנשים שמטורפים על הלהקה הזו כמוני!!!!!! משהו חשוב על עצמי: אני לאדעת מה איתכם אבל אני מרגישה שאם אני לא רואה אותם בקרוב אני אטמותט פיזית ונפשיתת מכל הבחינותת!!!!!!! חיבים לגרום לזה שהם יבואו צריך להתקדם עם הקליפ אם לאבו דאבי הם הגיעו למה שלא יגיעו גם לכאן עכשיו הסיכוי גדול יותר והקליפ יתן להם את האוקי!!!!!!

באיחור.. מתוך עצלנות...

כללי: איך היה השבוע: אמממ לא יודעת רגיל??. (לא מסתלת על הבגרויות, אין לי כוח) משהו שאני זוכר לטובה: נגמר תושב"ע משהו שאני זוכר לרעה: צריך להתחיל ללמוד לספרות משהו שקורה שבוע הבא: אני הולכת להופעה של בון ג'ובי בחלום (רגע..זה כל שבוע) ספר השבוע: לא יוצא לי ליקרוא סרט/סדרת השבוע: שעת שיא (איזה שאתם רוצים 1,2,3) תמונה השבוע:
מאכל השבוע: פירות.. יכולה לחיות רק על פירות.. ציטוט השבוע: "we bon jovi livin nowhere plaing everywhere" ריצ'י סמבורה בvh1 behind the music | שיר השבוע: someday ill be suterda night demo על בון ג'ובי: שיר השבוע: always demo בגד השבוע: החולצה התכלת והמכנס האפור של ג'ון קליפ/קטע וידיאו של השבוע: יש ב100 מיליון בסוף קע שג'ון מועד דבר חדש שלמדתי: באמת שווה לשלוח לאובי באתר הרשמי הודעות כי אתמול הוא ענה פעם שניה למשהו ששלחתי על העולם האם רואים את סוף השנה באופק? חודש ו11 ימים אבל בשבילי זה נצח יש חופש? תמול היה ומחר יהיה תוכניות: לסיים את הלימודים כבר בגרות השבוע (וכל אחד יקח את זה לאן שבא לו): מתכונת.... משהו שאני רוצה למסור לעולם: בון ג'ובי מושלמים! ומי שעוד לא קלט את זה יש לו דיליי רציני אני כאן בגלל ש.....: בואו נחשוב ביחד.. איפה עוד אני יולה לדבר ככה על האנשים האלה משהו חשוב על עצמי: אני משוגעת

למעלה