שאלון חמוד!

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif שאלון חמוד!

סתם כי באלי שאלון חמוד כזה.. (קצת משועממת) והשאלון: יבש או רטוב? טוב או רע? מגירה או מדף? MP3 או IPOD? שיח או פרח? רוני סופארסטאר או משינה? פינק או אברי לאבין?
או
?
או
? משחק קופסא או משחק מחשב? בא לך ליהיות באי בודד? גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? ספה או כורסה? הדגש או סדגש? ספרו על אמא שלכם: ספרו על אבא שלכם: ספרו על האחרים שלכם (אם יש): זהו.. מקווה שזה הפיג לכם קצת שיעמום של החופש הזה

ססליה

New member
../images/Emo48.gif

יבש או רטוב?יבש טוב או רע?טוב מגירה או מדף?מגירה MP3 או IPOD? IPOD שיח או פרח?פרח רוני סופארסטאר או משינה? משינה פינק או אברי לאבין?פינק או ?
או ?
משחק קופסא או משחק מחשב? קופסא בא לך ליהיות באי בודד? כן גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? מחברת, עט, שמיכה,ודיסק מן. ספה או כורסה? כורסה

בלבוש1

New member
תשובות!!../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אזז.. קדימה: יבש או רטוב?יבש טוב או רע? טוב
מגירה או מדף?מגירה MP3 או MP3?IPOD שיח או פרח?פרח!
רוני סופארסטאר או משינה? רוני סופרסטאר פינק או אברי לאבין? אברי לאבין או ? גרין דיי! או ? סאבלימינל?!
משחק קופסא או משחק מחשב? משחק קופסא בא לך ליהיות באי בודד? אממ.. לא ממש
גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? את המשפחה שלי, מים, אוכל וחברות! ספה או כורסה? ספה הדגש או סדגש?הדגש ספרו על אמא שלכם: אמא טובה וחמודה! ספרו על אבא שלכם: אבא טוב וחמוד! ספרו על האחרים שלכם (אם יש): אממ.. נראה לי שהתכוונת לאחים.. אז האחים שלי.. טובים וחמודים!
זהו.. בה ביי שאלון מעצבן וחסר תועלת..

מתוקה777

New member
עונה

והשאלון: יבש או רטוב? יבש טוב או רע?טוב מגירה או מדף?מגירה MP3 או IPOD? אמפי שיח או פרח?פרח רוני סופארסטאר או משינה?משינה פינק או אברי לאבין?אבריל לבין או ?מה או ?מה משחק קופסא או משחק מחשב?מחשב בא לך ליהיות באי בודד?כן גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד?לא יודעת ספה או כורסה?כורסה הדגש או סדגש?הדגש ספרו על אמא שלכם:מה יש לספר עליה ספרו על אבא שלכם? מה יש לבפר עליו ספרו על האחרים שלכם (אם יש):יש......???<<

.

יבש או רטוב? רטוב, אני מניחה |: טוב או רע? רע זה תמיד טוב P: מגירה או מדף? מגירה. אפשר להסתיר דברים, ובמדף יותר קשה להסתיר. MP3 או IPOD? אף אחד מהם שיח או פרח? פרח :} רוני סופארסטאר או משינה? כל דבר רק לא רוני... =/ אבל -כל- דבר! פינק או אברי לאבין? לא מחבבת את שתייהן, אבל מעדיפה את אבריל |: או ? או זה טוב או ? או זה אסם משחק קופסא או משחק מחשב? מחשב. בהחלט. בא לך ליהיות באי בודד? לא, מה יש לי לעשות שם? =/ גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? סירה לשוט בחזרה ספה או כורסה? כורסה :} הדגש או סדגש? ברבי עם חוטיני |: ספרו על אמא שלכם: היא אמא שלי, ואוו ספרו על אבא שלכם: הוא אבא שלי, שיגעון ספרו על האחרים שלכם (אם יש): ואם אין? *שותקת*

../images/Emo152.gifטאם

והשאלון: יבש או רטוב?רטוב
טוב או רע?רע
מגירה או מדף?מדף MP3 או IPOD?IPOD
שיח או פרח?שיח שימושי
רוני סופארסטאר או משינה?
פינק או אברי לאבין?
או ? או ? משחק קופסא או משחק מחשב?מחשב בא לך ליהיות באי בודד?כן גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד?
ספה או כורסה?ספה הדגש או סדגש?
הדגש הכי שווה(?!?!?) ספרו על אמא שלכם:
אמא ספרו על אבא שלכם:
אבא ספרו על האחרים שלכם (אם יש):

victoria777

New member
להלהלה

יבש או רטוב?רטוב טוב או רע?טוב מגירה או מדף?מגירה MP3 או IPOD?אמ פי 3 שיח או פרח?שיח רוני סופארסטאר או משינה?רוני כנראה פינק או אברי לאבין?פינק או ?
או ?
משחק קופסא או משחק מחשב?מחשב בא לך ליהיות באי בודד?לא גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד?טלויזיה ספה או כורסה?ספה הדגש או סדגש?הדגש ספרו על אמא שלכם:היא עושה עוגות חבל"ז ספרו על אבא שלכם:הוא נמוך ממני ספרו על האחים שלכם (אם יש):2 אחיות חולות שופינג

moshit1

New member
../images/Emo26.gif אני

והשאלון: יבש או רטוב? יבש טוב או רע? רע מגירה או מדף? מגירה MP3 או IPOD? אמפי שיח או פרח? פרח רוני סופארסטאר או משינה? משינה פינק או אברי לאבין? אףחת או ? האדום. או ?
משחק קופסא או משחק מחשב?קופסא בא לך ליהיות באי בודד? כהה גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? דיסקמן כרית ופלאפון ספה או כורסה?ספה הדגש או סדגש?הדגש ספרו על אמא שלכם:לא בא לי ספרו על אבא שלכם:כנ''ל ספרו על האחרים שלכם (אם יש): אחרים? זהו.. מקווה שזה הפיג לכם קצת שיעמום של החופש הזה

../images/Emo110.gif

יבש או רטוב
רטוב
(אבל מה רטוב חח
) טוב או רע
רק טוובב
מגירה או מדף
מדף חחח
MP3 או IPOD
אותו דבר
שיח או פרח
פרח רוני סופארסטאר או משינה
סופרסטאר פינק או אברי לאבין
אבריל
או
|טיוי| או
משחק קופסא או משחק מחשב
לא זה ולא זה
בא לך ליהיות באי בודד
כעעעעעעעע
גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד
הכל
ספה או כורסה
כורסה הדגש או סדגש
הדגש חחחח ספרו על אמא שלכם
אמא
ספרו על אבא שלכם
אבא
ספרו על האחרים שלכם (אם יש)
במילה אחתת
קרצייהה

bob will suffer

New member
עונה

יבש או רטוב? יבש טוב או רע? רע מגירה או מדף? מדף MP3 או IPOD? IPOD שיח או פרח? פרח רוני סופארסטאר או משינה? רוני פינק או אברי לאבין? אברי לאבין משחק קופסא או משחק מחשב? מחשב בא לך ליהיות באי בודד? כה גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? מראה. פל' , אם פי, סוללות להחלפה וידיד טוב ספה או כורסה? ספה הדגש או סדגש? הדגש ספרו על אמא שלכם: ספרו על אבא שלכם: ספרו על האחרים שלכם (אם יש): אין

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

יבש או רטוב? יבש טוב או רע? טוב מגירה או מדף? מגירה MP3 או MP3 ?IPOD שיח או פרח? פרח רוני סופארסטאר או משינה? פינק או אבריל לאבין? אבריל לאבין
או
?
או
?
משחק קופסה או משחק מחשב? משחק קופסה בא לך להיות באי בודד? למה לא :} גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? בגדים, בגד-ים, משקפי שמש, אוכל, וכמובן מיי לאב :} ספה או כורסה? ספה הדגש או סדגש? אה? ספרו על אמא שלכם: חמודה P: לפעמים קצת מעצבנת ספרו על אבא שלכם: מעצבן :} ספרו על האחים שלכם (אם יש): מעצבנות P:

בלבוש1

New member
עונה!

היי! זאת בת-דודה של "בלבוש1": והשאלון: יבש או רטוב? יבש כמו מדבר..הדבר היחידי שרטוב כרגע אצל זה העיינים טוב או רע? רע ומר..
מגירה או מדף? מדף!! כי במגירה נתקעים האצבעות..חח..
MP3 או IPOD? אם פי 3!
שיח או פרח? פרח- בתנאי שיהיה יפה כמוני!
רוני סופארסטאר או משינה? רוני!!- תהרגו אותי אבל לשירים שלה יש קצב טוב פינק או אברי לאבין? אבריל... איך אפשר להשוות?!
או ? לא יודעת אי שם באמצע.. או ? מוסיקה מיי לאב!!! :) משחק קופסא או משחק מחשב? משחק קופסא..
בא לך ליהיות באי בודד? כרגע לא..גם ככה משעמם לי.
גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? חבר שלי, גלידה :) ספה או כורסה? ספה
הדגש או סדגש? (מה זה השאלה הזאת!? חחח) ספרו על אמא שלכם: מותק! ספרו על אבא שלכם: כפרה! (והתשובה: לא, לא אני לא פרחה...) ספרו על האחרים שלכם (אם יש): נשמות! (חח.. עוד ניסיון לצאת פרחה) ביי לכולם! (אהבתי תשאלון)

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאניייייייייייי

יבש או רטוב? יבש טוב או רע? טוב מגירה או מדף? מגירה MP3 או IPOD? Mp3 שיח או פרח? פרח רוני סופארסטאר או משינה? רוני פינק או אבריל לאבין? אבריל לאבין או ? טמבל או ? תו משחק קופסא או משחק מחשב? משחק מחשב בא לך ליהיות באי בודד? לא גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? את אחותי עירית! למה מה קרה שאני אשתעמם לבד? ספה או כורסה? ספה הדגש או סדגש? שניהם חיחיחי ספרו על אמא שלכם: מה אני אספר? ספרו על אבא שלכם: כנ"ל ספרו על האחרים שלכם (אם יש): אין לי כוחחחחח

Light18m

New member
משעמם. לא נורא מחר חוזרים לצבא

והשאלון: יבש או רטוב? יבש טוב או רע? טוב מגירה או מדף? מגירה MP3 או IPOD? הראשון שיח או פרח? פרח רוני סופארסטאר או משינה? משינה פינק או אברי לאבין? פינק או ? טמבל או ? טלויזיה משחק קופסא או משחק מחשב? מחשב בא לך ליהיות באי בודד? כן גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? חברה ספה או כורסה? כורסה הדגש או סדגש? הדגש ספרו על אמא שלכם: אמא תותחית ספרו על אבא שלכם: הוא מת ז"ל ספרו על האחרים שלכם (אם יש): יש אח אחד שמן

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

והשאלון: יבש או רטוב? רטוב טוב או רע? טוב מגירה או מדף? מגירה MP3 או IPOD? כלום שיח או פרח? פרח רוני סופארסטאר או משינה? משינה~. פינק או אברי לאבין? הומ,. שאלה קשה,. פינק
או ? ,. או ?Oo משחק קופסא או משחק מחשב? וואו, מאתגר. אני אלך על קופסא. בא לך ליהיות באי בודד? לא גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? חברים
ספה או כורסה? כורסה, אבל מהסוג הגדול ששני אנשים יכולים לשבת שם, אבל בצפיפות. כמו כרוסה וחצי. הדגש או סדגש? סדגש
ספרו על אמא שלכם: לאלא ספרו על אבא שלכם: הוא, הוא כלי. קצת נשי או משהו, אבל הוא ממש מגניב. הואעושה יוגה, הוא מטופח, מבשל ואופה, ועובד כקבלן בחצי משרה,. ואני אוהבת אותו ^-^ ספרו על האחרים שלכם (אם יש): האחרים שלי?

מסטולית

New member
אאאאאנננננניייייייייי

והשאלון: יבש או רטוב?רטוב
טוב או רע? טוב!! מגירה או מדף? מגירה MP3 או IPOD? אמפי3 שיח או פרח? פרח
רוני סופארסטאר או משינה? רוני סופרסטאררר
פינק או אברי לאבין? פינק.. או ?
או ?
משחק קופסא או משחק מחשב? קופסא בא לך ליהיות באי בודד? לא גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? פלאפון והרבה מוזיקה ספה או כורסה? ספה הדגש או סדגש? הדגש! ספרו על אמא שלכם: כפרעליהה!!! ספרו על אבא שלכם: חחחח כפרעליו! ספרו על האחרים שלכם (אם יש): עליהם לא כפרע

../images/Emo180.gif עונה

יבש או רטוב? רטוב טוב או רע? טוב מגירה או מדף? מדף MP3 או IPOD? אמ פי 3 אין לי כח לכתוב באנגלית ;) שיח או פרח? פרח רוני סופארסטאר או משינה? משינה רולזזזזזזזז פינק או אברי לאבין? אבריל לאבין
או
?
או טלויזיה בקיצרר..?
משחק קופסא או משחק מחשב? משחק מחשב בא לך ליהיות באי בודד? לא גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? לא רוצה ליהיות באי בודד ספה או כורסה? האמת שאף פעם לא הבנתי מה ההבדל..=\ הדגש או סדגש? תלוי מה כותבים ספרו על אמא שלכם: מממ..חמודה...קרצייה לפעמים.....היא חושבת שאני עדיין התינוקת שלה..נמ.. ספרו על אבא שלכם: תמיד נותן כסף כשצריך...חמודי .. .גם קרצי לפעמים.. ספרו על האחרים שלכם (אם יש): אממממ..........יש את 3 האחים שלייי...שהאח הקטן הכי קרציה בעולםםם...!! נממ!!

MoshaniT

New member
שלי לילילי

יבש או רטוב? רטוב.. טוב או רע? רע
מגירה או מדף? מגירה .. ככה לא רואים את כל הבלאגן MP3 או IPOD? אמפי 3 שיח או פרח? פרח רוני סופארסטאר או משינה? לא זה ולא זה .. פפח פינק או אבריל לאבין? אביררלל
או
?
|TV| או
? מה זה אמור להיות
טלוויזיה או מוזיקה
מוזיקה ..
משחק קופסא או משחק מחשב? משחק מחשב
בא לך ליהיות באי בודד? ככןןן גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? את מעיין.. ספה או כורסה? מה ההבדל
אה כן .. ספה.. הדגש או סדגש? הדגש ספרו על אמא שלכם: סתם חפרנית .. דואגת יותר מידי .. מעצבנת.. ואוהבת ספרו על אבא שלכם:
ספרו על האחים שלכם (אם יש): 2 קופים

Camila Yan

New member
אני עונה...

יבש... אבל תלוי מה רטוב... רק טוב מגירה MP3 פרח רוני אבריל !!!
מוזיקה משחק מחשב. אני לא רוצה להיות באי בודד... לאי בודד הייתי לוקחת את הדיסקמן שלי עם מלא סוללות ודיסקים ספה הדגש מתה על אימא שלי מתה על אבא שלי סובלת את אח שלי.. איכשהו

נממ ../images/Emo105.gif

והשאלון: יבש או רטוב?יבש אבל עם קצת מים כשצריך חח טוב או רע?טוב מגירה או מדף?מכירה? מדף? לא ידעת MP3 או IPOD?לא משנה שיח או פרח?פרח רוני סופארסטאר או משינה?משינה פינק או אברי לאבין?אבריל או ?
או ?
משחק קופסא או משחק מחשב?קופסא חח
בא לך ליהיות באי בודד?לא גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד?אנשים שחשובים לי ספה או כורסה?ספה הדגש או סדגש?הדגש ספרו על אמא שלכם:רועשת וצבעונית חיחי
ספרו על אבא שלכם:בנאדם נפלא
ספרו על האחרים שלכם (אם יש):לא ידעת

למעלה