פרק 3.10

ליאוריש

New member
פרק 10-עונה שלישית

אף אחד לא פתח שרשור אז פתחתי... פרק מצויין הכריסומברמצווכה...משהו כזה פרק מצחיק פרק מרגש פרק מעניין חוץ מג'וני כמובן לדעתי היה פחות מעניין איתו והיה נחמד לראות את סת' משתגע ונהיה מוזר כמו שהוא ואת סאמר פותחת את ליבה וכו....

TAL 8

New member
היה פרק טוב ..:]

סוף סוף לאחר אינספור פרקים משעממים מתחילת העונה!

Ulong

New member
פרק כריסמוכה לא מי יודע מה.

אפשר לומר שלא היה משעמם בפרק אבל הוא גם לא השתווה לפרקי הכריסמוכה של שתי העונות הקודמות. ואני שונא לעשות השוואות. העונה התחילה מעולה לפי דעתי והשישה פרקים הראשונים היו טובים. מפרק השביעי חלה התדרדרות ואני מקווה שהאו-סי תעלה בחזרה. ועכשיו לפרק. אני כמעט בטוח שיעשו עכשיו משהו בין אבא של סאמר לג'ולי ואם אתם שואלים אותי זה יהיה דווקא מגניב. אפילו שהמנגינה תחזור על עצמה יהיה נחמד לראות את ג'ולי חוזרת להיות כלבה עשירה במקום אחת כזאת שחיה בקרוואן. ג'וני מעצבן אותי והמנגינה שאיני רוצה שתחזור היא צד שלישי גברי שגורם לבעיות בין ראיין למריסה. שלא תבינו אותי לא נכון - אני לא רוצה גם צד נשי. אולי אפשר לעשות בינהם ריבים שקשורים לזוגיות ולא לאחרים.

ליאוריש

New member
אני יכול להגיד לך שבערך מהפרק

12 הכל נהיה מעולה לדעתי כמובן.. ועכשיו אנחנו בפרק 10 אז זה קרוב...

תמיר1991

New member
מפרק 12 העלילה מתחילה להיות מרתקת

מחדש, וזה נפסק בפרק 16 בערך, כשהחל מפרק 22 [ראיתי אותו ואת 23] העלילה מתחילה להתחמם ולהיות שוב מרתקת בהרבה. תמיר.

very VIP

New member
נצל"ש - זיהוי שיר

השיר בסוף שהם רו'קדים, אין לי מושג מהמילים אבל אני סומך על מישהו שימצא :p תודה מראש

nofarre

New member
נצל"ש..

מישו יודע איך צורבים סרט עם כתוביות?! בבקשה תעזרוו ליי..

פרק דפוק !!

אני חושבת שזה אחד הפרקים היותר גרועים בעונה, במקום שהפרק יהיה סביב המשפחה הוא סבב סביב ג'וני. אני חושבת שמריסה טיפשה שהיא בכלל עדיין בקשר כם ג'וני- הבחור אמר לה שהוא מאוהב בה, היא לא מאוהבת בו, למה להשלות אותו ? למה להסתובב איתו ? למה לגרום לראיין להרגיש כמו כלום ? אני חושבת שמריסה היא החברה הכי גרועה שיש !!!

אני דווקא ממש נהנתי מהפרק !!

נקרענו מצחוק כל שנייה.. סת' היה מצחיק ומהמםםם הפרק הכי מהנה עד עכשיו =) ~ מריסה כרגיל מעפנה שהורסת הכל ~

למעלה