פרק 168

למה ידוע?

אתה יודע להגיד עם מי סער יסיים בסוף? בואו נקווה שעם מיטל אבל עם התסריטאים האלה כבר אי אפשר לדעת

daeve1

New member
זאת באמת שאלה מכשילה!

זאת הפעם הראשונה שאין לי מושג אם מי הגיבור הראשי יסיים את הטלנובלה, זה יכול להיות אם ליאן, מיטל, ניקי, או אף אחת! הבעיה היא שזה פשוט כבר לא מעניין אותי, זהו, "האלופה 2" נהפכה לנמרחת ומשעממת, ובזכות מייקל לואיס גם לעינוי כואב ומתמשך, בעונה הקודמת לפחות היו סיפורים מעניינים ואת לירז צ'רכי המדהימה, ולכן מייקל לא הפריע לי, אבל עכשיו שאין אותה והסיפורים נמרחים (נכון שהיא חוזרת, אבל לירז לא תשחק אותה אז זה לא שווה), אז אין למה לצפות ב"אלופה 2".

לצערי מסכימה מילה במילה אבל-

אני התחלתי לראות מאז שסער נזכר ולא אפסיק עד שאדע עם מי סער יהיה בסוף כמה שמחרפן אותי שזאת לא תיהיה לירז עדיין אני מקווה שהם ישמרו על הכבוד המינימאלי שלהם ויחזירו את מיטל וסער יחד. לפחות שהאהבה שלהם תישאר (אני טיפוס רומאנטי מה לעשות..) פשוט אם הם לא יהיו בסוף ביחד אני ארגיש שהרסו לי את כול העונה הראשונה והיא הייתה גאונית!

daeve1

New member
גאונית?! זה קצת מוגזם להגיד...

היא הייתה טובה, להגיד "גאונית" זה קצת מוגזם. בכל מקרה, העונה הזאת לא משתווה אליה, ובקשר למשהו אחר... אם כבר כתבת בפורום הרשמי על "הגורל" של סער ומיטל, למה לא כתבת על כל שאר הדברים שדיברנו עליהם?! כמו ההוכחות שסער לא אוהב באמת את ליאן?! התסריטאים מסתכלים מידי פעם בפורום כך שאת יכולה לכתוב את זה ואולי הם יבינו!

לא כתבתי שם את זה! אולי מישהו ראה שכתבנו פה

חחחח אני מסתכלת שם לפעמים אבל זה לא השם שלי! אם כבר תכתוב שם גם דברים לא יזיק באמת שינגחו בהם קצת. ואני אישית מאוד אהבתי את האלופה 1 ומאוד התחברתי לדמויות ולסיפורים אני חושבת שזאת הייתה הטלנובלה הכי טובה עד כה- דמויות ראשיות לא קיטשיות ובנליות וסיפורים עוצמתיים.....

daeve1

New member
דווקא היו שם הרבה מאוד דמויות קיצ'יות...

אשלי, טובה, מילי, סער, ליאן, רני, אבי, וגושגיצה הם דמויות ממש אבל ממש קיצ'יות חד מימדיות שיש להם רק מטרה אחת. אשלי טיפשה, טובה רעה, מילי רעה, סער מניאק, ליאן פאקצה, רני אפילו לא חד מימדי, מייקל שחקן כל כך גרוע שהוא לא נתן לדמות שום אופי. אבי רע, גושגיצה רע,

daeve1

New member
אה, וזה רק רבע...

יש גם את: עובד, יפית, ג'וזף, איגור, טוקו, ועוד רבים... אבל אני מסכים שזאת הייתה טלנובלה טובה, מאוד טובה! אבל בכל זאת, טלנובלה.

HILA46

New member
../images/Emo45.gif

וואי הם כלכךך משגעים אותי למה הם היו חייבם לעשות את זה להרוס את הכל הכללל את כל האהבה המדהימה הזאת של סערמיטל את הסיפור המושך הזה שהיה להם חבל. כלכך חבל

ט ל ו ש1

New member
זה מתחיל לשעמם

לא יודעת, ראיתי את זה...ובקושי כזה, משעמם קצת..גם לכם?

julie90

New member
ליאן כזאת סמרטוט. זה כבר לא ניראה אמין!

כמה בן אדם אחד יכול להשפיל את עצמו?!? כאילו, רציני אנשים...זה כבר לא אמין. קודם היא מנשקת לו ת'רגליים עד שהוא נזכר בהכול, אז הוא מתפרץ עליה והיא מבליגה. הוא חוזר להשלים והיא מעיפה אותו בצורה הכי לא אמינה שיש ואז היא חוזרת אליו למלון כדי להתחנפן אליו?!?!?! אוקיי. את עלובה!!!!!!!!!

julie90

New member
עוד כמה דברים

איך הם מצפים שהקול של שנהב הזאתי (מיטל החדשה) יהיה זהה או לפחות דומה שזה של לירז? או שלא אכפת להם?..כאילו...נגיד ועל הפנים היא עוד יכלה לעשות ניתוח פלסטי (למרות שגם ככה היא תהיה בתחבושות. ואני לא מבינה למה זה טוב) אז מה היא עשתה ניתוח לשינוי מיתרי הקול?!?!... ובכלליות מה שיש להגיד ש...נמאס!! כמה כבר אפשר לברוח מהאוגנסיאן הזה?? גרר. כמה כבר אפשר לרצות להרוג את סער? (חוצמזה שסער יחליט כבר. או שהוא ערס או שהוא מלאך. מה זה הפיצול הזה?!). ומפתאום סער אוהב את ליאן???? עשו לי טובה. לבנאדם לא היה אכפת ממנה בשיט. הוא עזב אותה בהריון!!! אתם קוראים לזה אהבה??? זה באמת ניראה כאילו התסריטאים הנוכחים לא צפו באלופה 1. בכלל. או שיש להם בעיות קליטה (לא פלא עם מערכת החינוך בישראל). טוב, ניראה לי שזה מספיק תלונות ל-2 תגובות...

מה שאמרת

על שנהב זאת ממש לא מיטל החדשה פיספסת את החלק שבו סער מתקשר אליה וקולט שזה לא הקול של מיטל באמת??? שכרו אותה כדי לעבוד על סער שיחשוב שמיטל חיה באמת!!!

HILA46

New member
בדיוק!

ראבקק כאילו לא נמאס לך?!? עד כמה מושפלת ופתאטית את יכולה להיות?!? בחיים שלי לא ראיתי באף טלנובלה דמות כזאת שיטחית רדודה וריקנית באה אליו על ארבע ומתחנפת אליו כאילו לא יודעת מה ועוד היא מודעת לזה שבחיים אבל בחיים הוא לא אהב לא אוהב ולא יאהב אותה כמו שהוא אהב את מיטל מטומטמת כזאת.

ליאן ממש מעצבנת

אם יש דמות שאני שונאת באלופה זה את ליאן שיהרגו אותה כבר למה היא לא מתה במקום סיגי איזה מעצבנת

ליןןןןן

New member
../images/Emo207.gif איך קוראים לשיר

לפני פרק או שניים כשסער שוכב במלון משהו עם המילם electrical store נשמע כמו u2 או משהו.. תנקסס!

התסריטאית פשוט בזיונית.

איך היא מעזה עכשיו להרוס בקטע אחד קטן אהבה שלמה ואת האהבה הכי אדירה שראיתי אי פעם על מסך הטלויזיה? בקטע שסער וליאן התנשקו היה בא לי להקיא. מצידי שישאירו רק את זיווה ויפית בעונה הזאת. בתאכל'ס הדמויות הכי שוות בעונה הזאת. אין שום סיום ראוי אחר מאשר שמיטל (לא אכפת לי בכלל שתהיה שחקנית אחרת) וסער יהיו יחד בסוף. כל סוף אחר יהיה סוף מר לעונה שגם ככה מסריחה.

למעלה