פרק 168

מוגלי7

New member
../images/Emo175.gifפרק 168../images/Emo175.gif

יש עוד זמן, אבל לא יכולתי להתאפק. אז עד שהפרק יתחיל, אפשר לשרשר ספוילרים לפרק, והשערות לפרק / לפרקים הבאים.

מוגלי7

New member
שמתם לב שהתקציר של הפרק של היום

לא מופיע ב-Ynet? אבל יש היום פרק, בדקתי...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . טובה הולכת לנסות "לפתות" את דורי! (כי היא לא מרוצה מהדרל בה מילי עשתה זאת..)

julie90

New member
חחחחחחחח XD

לא אכפת לי כ"כ לאיפה שרשרת אבל זה הרג אותי!!!!! זה היה ה-בדיחה של כל העונה!!!! (ויחסית לעונה הקודמת זה די פתט - זוכרת כמה קטעים ובדחות היו שם??? או-אה!)

wounded animal

New member
ידעתי שהוא אוהב אותה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

אבל עכשיו היא אכלה אותה..
אין מצב שהיא יוצאת מזה.. תום

HILA46

New member
כפרעליוווווו

אחח אני עכשיו רוצה לראות מה היא תגיד לו כלבה.

daeve1

New member
מוזר!

על פי ההצצה של הפרק שיהיה מחר הוא יגיד לה שהוא שונא אותה, פרק הוא אוהב אותה ופרק אחרי הוא שונא אותה?! מה ניהיה, שיחליט?!

יש לי בחילה מהפרק הזה

הם כול כך עיצבנו אותי בפרק הזה ממתי לעזאזל סער אהב את ליאן?? נראה לי שהתסריטאים הדפוקים האלה לא ראו אף פעם האלופה 1 . גררררררר שלא יעיזו אפילו להמעיט בערך האהבה בין סער ומיטל טוב אין להם ברירה אחרת איך ידחפו את הרעיונות המטופשים שלהם? אלק "אהבה אחרת"... במילים אחרות- אהבתי אותה בטירוף וגם את נחמדה.... קיצור מחקה ל]רק של יום ראשון שהוא אומר לה שהוא שונא אותה. אז כבר ברור כמה שהוא אוהב יותר את מיטל! :)

daeve1

New member
תראה, מצד אחד אתה חייב להירגע, זאת רק סדרה...

אבל מצד שני אני לא יכול שלא להסכים, דרור נובלמן רמז הרי בעונה הקודמת שסער מעולם לא באמת אהב את ליאן, זה היה בסצינה שבה מילי ניסתה להתחיל אם סער והוא אמר לה "את יודעת מילי, שאתה אוהב מישהי לא בא לך לגעת באף אחת אחרת", ובליאן הוא כל הזמן בגד כך ש... רמז! אבל התסריטאים של העונה הזאת די מטומטמים ולא עשו שיעורי בית, ובגלל זה יש להם הרבה פאקים כמו זה שסער אוהב את ליאן "עוד פעם", למרות שלמעשה הוא מעולם לא אהב אותה על פי דרור!

היו עוד מלא ולא רק רמזים! כשהוא אמר למיטל-

בחיים לא אהבתי כמו שאני אוהב אותך.... או שאמר לה שהיא האישה שלו.... או שעזב את ליאן בהריון מין הסתם זה אומר שהוא לא אוהב אותה... או שאמר למיטל שהוא לא יכול יותר לשכב עם ליאן בגלל זה... כול כך מעצבן הם כאילו מנסים שהוא יפתח דף חדש אבל זה מהר מדי וקיצוני מדי וטיפשי מדי אחרי שבנו עונה לשמה אהבה מטורפת!

daeve1

New member
הכי הורס ומציק לי זה ש...

סער אמר למיטל בעונה הקודמת ש"אני מאמין שלא סתם חזרת, זה הגורל". אז מה! מה קרה ל"זה הגורל"?! עכשיו זה פשוט מטומטם.

ב-ד-י-ו-ק

לכן אני אתחרפן אם הם לא יהיו ביחד בסוף הרי זה "גורל"!!!! אין פשוט אסור לעשות המשכים בדברים כאלה ובטח לא כשחלק מהצוות הראשי עוזב. פתאום באים חדשים עם שיגעונות חדשים

HILA46

New member
סער וליאן.

אכזבה. פשוט אכזבה. מה לעזזל רוני ידור המטופשת הזאת חושבת שהיא עושה?!? נמאס לי כבר למה למה הוא בא אליה כמו איזה טמבל ואומר לה שהוא אוהב אותה?!? וואט? בכוח הוא יעני מנסה לשכוח את מיטל האישה של החיים שלו שהוא היה חולה לה על התחת! שהוא היה בא אליה בלילה למלון שידע שג'וזף עומד פאקינג להרוג אותוו@$#%% גועל נפש. היא בכלל ראתה ת'עונה הראשונה?! טובה ומילי היחידות שמצילות ת'עונה המסריחה הזאת תאמינו לי.

daeve1

New member
החלק מהפרק של יום ראשון אני מפסיק לצפות...

בגלל כל מה שאמרת, אבל בעיקר בגלל מייקל לואיס שכל דקה שהופיע מופיע הופכת את "האלופה 2" מטלנובלה נמרחת ומשעממת אך עם זאת נסבלת, לעינוי כואב ובלתי נסבל, זהו נמאס!

לגבי מה שאמרת שהסוף יהיה רע-

אז הוא לא יהיה כי בחדר הלבשה שאלו את רוני- "בעונה הקודמת סיפור האהבה הכי גדול אי פעם התנפץ לרסיסים האם גם הפעם הסוף יהיה רע"? והיא אמרה שלא בחיוך. אז בטוח סער לא ימות ולא יהיה סוף רע השאלה רע למי... רע בעיני אומר שסער יהיה עם ליאן או עם ניקי. ולגבי מה שאמרת- אני יודעת שזאת רק סידרה אני פשוט מיואשת כבר וזה מתסכל אתה רואה משהו ורוצה להינות ופשוט הורסים לך את ההנאה. אה וביום ראשון סער יצרח על ליאן אז לא כדאי לך להפסיק לצפות...

daeve1

New member
עוד יותר נורא...

עכשיו אני יודע שיגמר בטוב, אם היא לא הייתה מגלה והייתי רואה את הפרק ורואה שהוא נגמר בטוב זה היה מפתיע אותי כי הם תמיד מסיימים את הטלנובלות שלהם ברע, אבל עכשיו שאני יודע ש"האלופה 2" תיסתיים בטוב, אז באמת אין לי למה לצפות יותר, הסוף כבר ידוע!

למעלה