סקר נחמד...

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif סקר נחמד...

אז ככה.. אני יעשה מין שיחת איקונים כזאת.. כי חמוד
.
תגיד אחי, איפה הייתה רואה את עצמך בעוד.. נגיד.. 20 שנה??
נראה לך שאני יכול ליהיות מגד עתידות ולהגיד לך איפה אני יהיה בעוד 20 שנה?
לא.. ברור שגם אני לא יכול אבל.. נו תנחש..
תגיד, אני נראה לך טיפוס של ניחושים?!?
טוב.. לא אמרתי כלום! מישהו הבין מהדבר הזה משהו??
גם אם כן וגם אם לא אז.. זה סקר של איפה אתם חושבים שתיהיו בעוד 20 שנה
תענו מה שאתם חושבים.. וסתם דברים שאתם רוצים או מתחננים או סתם פנטזיות ודברים לא הגיוניים( או כן הגיוניים)... מקווה שיהיה מוצלח!! ממני מיתקי!!

מיתקי את פה?

תגיד אחי, איפה הייתה רואה את עצמך בעוד.. נגיד.. 20 שנה?? בביתי עם בעלי והילדים נראה לך שאני יכול ליהיות מגד עתידות ולהגיד לך איפה אני יהיה בעוד 20 שנה? לא לא.. ברור שגם אני לא יכול אבל.. נו תנחש.. טוב תגיד, אני נראה לך טיפוס של ניחושים?!? לא טוב.. לא אמרתי כלום! טוב

אווויייייייי התבלבלתי מההתחלה

בעוד 20 שנה אהיה מאושרת, מפורסת, אשת קריירה מצליחה! *ספיר מסיעה את ביתה ליאור לבית הספר וממהרת לעבודה (צילומים לפרסומות) לפתע פתאום החברה של בתה ליאור אומרת לספיר -ספיר זו את? - ואני עונה: כן כן חמודה.. - הילדה מתעלפת ומבקשת חתימה -ספיר נותנת לה חתימה *כל הבית ספר בא אל ספיר וספיר מאחרת לעבודה.

OoOYardenOoO

New member
אוקיי אז ככה..אני מזהירה!! זה ארוך!

אני יהיה שחקנית מפורסמת ואני ישחק בטלנובלה יפה,מצחיקה ומרגשת!!(ממש..) ואז..יראיינו אותי לעיתון ולאינטרנט וככה ילך הראיון: המראיין: שלום לך ירדן!! מה שלומך?? ירדן: אתה ידוע..עובדים קשה..
המראיין: כן אה?! תגידי..עם מי את הכי מסתדרת מהצוות? ירדן: את האמת..עם פרננדו..אנחנו צוחקים הרבה וזה.. המראיין: אה..תגידי..האם את זוכרת במקרה איפה היית לפני 20 שנה?! ירדן: חח..איזה קטע שאתה שואל אותי את זה!! פשוט לפני 20 שנה עניתי באיזשהו סקר איפה אני יהיה בעוד 20 שנה!! וצדקתי..
המראיין: חחח...מגניב..תגידי..יש לך חבר?! ירדן: כן..במקרה הוא גם החבר שלי בסדרה!! המראיין: מי?? פרננדו?! *מתפקע מצחוק ונופל על הרצפה* ירדן: *מגלגלת עיניים* לא..זה י-עקוב!! הוא היה איתי בכיתה ה' וגם ב-ו' המראיין: וואווו...הוא היה חבר שלך בכיתה ה' או ו'? ירדן: לא..היה לי חבר אחר מכיתה ה' אבל בכיתה ו' ילדה אחת הפרידה בינינו.. קוראים לה ענבל..היא הייתה החברה הכי טובה שלי..( ענבל..אהם אהם..לכי תדעי אם זה יקרה באמת
) המראיין: וואווווו...טוב..אני חייב ללכת..מתחיל החדר של חני..להתראות!! ירדן: ביי..צפייה מהנה!! *מגלגלת עיניים* זהו.. ביי ביי!! ירדניק

בלבוש1

New member
אז.. ככה:../images/Emo3.gif

אוקיי.. אז.. בעוד 20 שנה אני בטוח אהיה... שחקנית!! אז... ככה זה ילך: *ענבל עוברת ברחוב עם בגדים של מיליונאית בידיוק חזרה בפוקס קידס וקנתה לעצמה ג'ינס יוקרתי! חח
* *פתאום מעריצה מאוהבת של ענבל רואה אותה ומתקרבת אליה* המעריצה: ענבל?! זאת את?!?!?! ענבל: כן, זאת אני ענבל
המעריצה: אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *צורחת*
ענבל:
המריצה: שיו סורייי.. יו! את.. את השחקנית הכי.. שיו..
ענבל: תודה
המעריצה: שמעתי שהתחתנת.. כאילו.. אני לא רוצה להתקרצץ אבל.. זה נכון?! ענבל: אה.. כן! את בטח מכירה אותו.. קוראים לו המנקה.. אין לו שם! אבל פעם הוא היה המנקה של הבית-ספר שלי
המריצה: י-אללה
אמרו לי פעם שהוא שמן.. אבלל.. *ענבל נותנת למעריצה בוקס* המעריצה:
בורחת ענבל: *מחייכת ופונה לפנטזיית הג'ונגל*
זהו!

D o o S h a

New member
בעוד 20 שנה אני...

אהיה ראש הממשלה, אחרי שכבר הייתי הנשיא, מלכת אנגליה, ושר החוץ, אשת שר המשפטים וראש עיריית פריז... אני גם יידע לשיר יפה (!!!) ויהיה שחקנית מפורסמת וכולם ייפלו לרגליי, יסגדו לי ויקראו לי : עדי המלכה, תני לי לנשק כפות רגלייך!! כולם ישתחוו לי ויאהבו אותי כל-כך!! אני יחיה עד גיל 200 בערך ותמיד יישאר צעירה, ולפני שאני ימות כולם גם יזכרו אותי בתור זאת שהמציאה את ה... (עוד לא חשבתי מה) ייכתבו עליי ספרים, אגדות יסופרו עליי לילדם בעוד אלפי שנים, אני ייזכר בכל העולם ובספקרי ההיסטוריה.................. ..................... .................. או שלא.

fushit

New member
עניתי.

תגיד אחי, איפה הייתה רואה את עצמך בעוד.. נגיד.. 20 שנה?? עם משפחה נהדרת (משלי). נראה לך שאני יכול להיות מגד עתידות ולהגיד לך איפה אני יהיה בעוד 20 שנה? כן. לא.. ברור שגם אני לא יכול אבל.. נו תנחש.. תגיד, אני נראה לך טיפוס של ניחושים?!? לא. טוב.. לא אמרתי כלום! זה יצא הזוי!

מתוקה777

New member
עונה :)

תגיד אחי, איפה הייתה רואה את עצמך בעוד.. נגיד.. 20 שנה?? אממ נשואה עם 2 ילדים לבנתיים לא יודעת במה אני אעסוק :) נראה לך שאני יכול ליהיות מגד עתידות ולהגיד לך איפה אני יהיה בעוד 20 שנה?לא לא.. ברור שגם אני לא יכול אבל.. נו תנחש.. תגיד, אני נראה לך טיפוס של ניחושים?!?כן טוב.. לא אמרתי כלום! מישהו הבין מהדבר הזה משהו?? לא

D o o S h a

New member
לא נראה לי שהבנת מה היה צריך לעשות

היית צריכה פשוט לכתוב איפה היית רואה את עצמך בעוד 20 שנה.. השיחה בין האייקונים הייתה סתם פתיחה. לא היית צריכה לכתוב תשובה לכל שאלה שלהם.. אם לא הבנת תראי את התשובות של אחרים ותביני

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif בעוד 20 שנה...

אני אהיה שחקנית איפשהו בארץ.. יהיו לי (אני מקווה) 2 בנים או בן ובת (מקווה תאומים..).. אני ילך הרבה עם חברה הכי טובה שלי שהכרתי בתיכון (
) לבתי קפה וכולם ירצו שאני יעשה להם את החלק המצחיק מהתפקיד שלי בהצגה (???מה אני מקשקשת שטויות???) ו.. זהו

למעלה